Most is azt mondom amit korábban, meghekkelték a számítógépes körzetetket, ezért nyerhetett Trump. Ókonzervatív angolszász héják kavarnak a háttérben, legalábbis nem hinném, hogy Trump az ujjából szopta volna ki Matis-t és társait, hogy ők legyenek kulcspozíciókban.
Sejtem miért. Gondolják jobb, ha nem ők maguk fasisztáznak, mert ki tudja, még változhat úgy is a környülállás, hogy hátrányosnak számít majd. Gyávák a hvg-s hikálok.
A politika csipán a hadiipar szórakoztató ága. Csak a zemberek látnek bele többet, hogy ne érezzék feleslegesnek a szavazást, hogy hihessék: ők is fontosak, mert bevonják őket a döntésbe.
Ha kedves az életed, nem menj a közelébe a betegségügyi maffiának, mert nemik az az üzlet, hogy ne halj meg (eddig egybevág az érdekeddel), de ne is gyógyulj meg, mert egyik esetben sem perkálsz tovább nekik. Tehát élj sokáig drága bogyókon, ami a fontos, hogy ne válj tünetmentessé, mert akkor cseszhetik.
Az Obamacare arrol szol hogy minden ingyenelo semmittevo lusta diszno japjon ingyen ellatast. Most sajat hazankfiairol is beszelek , mert sokaknak segitettem ugyintezni , bar ok csak egy csepp( vagy csak fel csepp) a del amerikaiak tengereben...
Ne haragudj , idejon mint turista , a ket gyerekevel , feketen dolgoznak , a gyerekek jarnak az ingyen iskolaba , ingyen etkezes , kozben szuletik meg egy , anyukat ingyen terhesgondozzak , megszuletik a baba , ot eves koraig ingyen etkezesi utalvanyokat kap es egesz eletere szolo amerikai allampolgarsagot , mire fel? Otthon hazuk van , kiadva , csak a kolcsont akartak gyorsabban torleszteni , azert jottek ide...
Hihihi , pont most akartam betenni. Raadasul az egyik baratnom latta is az errol a vacsorarol szolo hiradast , ahol Trump megjegyezte hogy az adakozassal megvartak mig megnyeri a valasztast , vagy valami ilyesmit, mig a mi Orbanunk mar joval elotte is tamogatta.
Ismerven Trumpot , semmit nem felejt es pontosan tudja hogy a megbizhatosagi listan kit hol helyezhet el , sokkal jobban allunk nala mint a szorostalpuak.
Az egészségügynek már a neve is rossz, becsapós. Annak a maffiának a betegség az ügy, mert abból él. Sakkpartner doktor haverom mondása: Nem baj, ha öregszünk, csak egészség legyen. Majd rövid, hatásvadász szünetet követve: ja, és persze nekem sok betegem...
Jó, én nem temetem ezt az embert előre, bár tényleg úgy látszik, de én Hillaryval sem tettem volna, csakhogy sztem mindkettő alkalmatlan a feladatra...