Feleségem ultimátumot adott nekem, hogyha most már nem építek azonnal-de-rögtön egy terepasztalt mert nagyon óhajtana villanyvasutazni (amiért mellesleg egy jó ideje nyúz már) akkor rettenetes dolgok fognak történni, amiket én nem óhajtottam megtudni, hogy micsodák, inkább építettem egyet.:-) Szeretném ha ez egy olyan topik lenne, ahol képes beszámolókkal, építési leírásokkal, ötletekkel, trükkökkel ismertetnénk meg egymást és jómagam szívesen olvasnék, néznék meg hasonló építési leírásokat mint amibe én fogtam.
Szia ! Csak ötlet szintjén: egyszerű, mezei gingantposztert használtam, igaz már régen fenn van, de gondolom még kaphatók ilyenek. Itt nézhető: Vagy több is :http://indafoto.hu/kalivas Üdv. kalivas
Köszönöm így már van pár 5letem. Még az érdekelne hogy valaki probálkozott már azzal hogy, a terepasztal lefedje egy üveglapal és azt asztalként használja. Helyhiány miatt gondolkozom ezen szekrénybe vagy ágyalá nem szivessen dugnám el
Pár éve foglalkoztam már vasútmodellezésel. Mivel akkor H0-ás modeljeim voltak helyhiány miatt nem tudtam terepasztalt építeni.
Most azonban újra fellángolt bennem a terepasztal épités iránti vágyam. Hála egy jóbarátomnak aki nekemajándékozott pár régi TT-s modelt.
A kérdésem az lenne, hogy egy 63x 120-as asztalon tudnék-e egy egyszerü pályát lefektetni. Ha lehetséges akkor tudnátok mutatni pár pályatervet ilyen méretben.
Segítséget szeretnék kérni: akinek van bármilyen minőségű fotója Alsóörs állomásról 1960-1980 közötti időszakról az kérem, keressen meg vagy itt a fórumon, vagy e-mailben, spd981 kukac gmail pont com . Főleg olyan képeket keresek, amin a jelzők (fényjelzők és karosjelzők) láthatóak!
Erdő lesz minden menyiségben ,épületek.ipari épületnek meg ott lesz a fűtőház,szenelő,daru és lesz szél malom is csak ezeket nem rajzoltam rá a tervre mert az még nem tudom hová teszem majd.Az alagút hát szerintem abból már nem lesz rajta több.