Valószínűleg 2 játékos és 1 távozik, és sajnos a statikus játék ijeszt meg engem továbbra is, bár ahogy látom a védekezés viszont nagyon rendben lesz, így valószínűleg abból akarunk nyerni leginkább.
Én örülök ha visszatér a valaha volt egyik legjobb védőnk, és természetesen legyen egészséges.
Az utolsó játékos pedig remélem egy jó labdabiztos játékos lesz, mert eddig csak a Zozo az, aki gyűrű felé megy úgy igazán, és ott fel is találja magát, tehát inkább rosszabb triplázó de jobb gyűrűt támadó játékost szeretnék látni.
Eddig nagyon brutál a keret, sőt kevés olyan játékos lesz 3db aki nem ismeri a rendszerünket, ha minden úgy alakul ahogy szeretnék a csapatnál.
Gratulálok a klubnak a 2+1-es szerződéshez. Erre azért nem számítottam. Ha jól emlékszem, akkor jövőre Zozónak lejár a szerződése, tehát könnyen lehet, hogy megpróbálja esetleg a külföldet. Így még ennek ellenére is biztosan lesz jövőre egy válogatott saját nevelésű húzóemberünk! :)
2+1 éves szerződéssel Váradi hazahozata nagyon jó igazolás. Nyilvánvaló, hogy nem szakmai alapon döntött a hazatérés mellett, de teljesen érthető és logikus a döntése. Minden magyar csapat igent mondana egy saját nevelésű játékosra, aki ilyen szinten játszik mint Beni, szóval a klub döntése is érthető.
Bár jelen helyzetben a BL-ben egy jobb iranyitora szavaztam volna, aki tud magának dobast csinálni és atletikusabb is, nem lehetünk elégedetlenek. Találtunk volna Beninel jobb iranyitot egy szezonra, de hosszabb tavon ez a jó döntés. Beni sokat tett a csapatert, mindig kell hely legyen a számára a csapatban. Az, hogy vele meddig jutunk a BL-ben egy jó kérdés, a bajnokságban pedig biztosan rendben leszünk irányító poszton.
Az idei szezon elég erős lesz itthon PG fronton: Nichols, Jovanovic, Beni, Anderson, lesznek kemeny és jó párharcok. Plusz ugye meg Somogyi is hazajöhet.
Varom már az idei szezont, ami így előre is sokkal izgalmasabb lesz mint a tavalyi.
Viszont azt most megmondom, hogy csalódott lennék, ha Brown érkezne. Oda jobb játékost várnék. Persze, ha az ár/érték arány most ezt teszi lehetővé (Popovics és Bognár, majd esetleg Beni érkezése miatt), akkor azt is megértem.