Keresés

Részletes keresés

Tulipántoss Creative Commons License 2019.09.09 0 3 65

A vörös hajú sminkes, műkörmös csaj,  a hippivirágos koszorúval,  vitt mindent! :D

Egyébként, meg ezek az összegyűjtött pláza3,14@k, soha nem fognak a szénaboglyák mentén szarosvillákkal sasszézni. 

Szerintem.

forgoszel Creative Commons License 2019.09.09 0 2 64

Amúgy nekem ez a Zsolt gazda abszolút nem jön be. Olyan ápolatlan, mosdatlan, semmitérő embernek tűnik!

Előzmény: Kr.Kr. (63)
Kr.Kr. Creative Commons License 2019.09.09 0 1 63

:)))) azon a nőn annyira röhögtem :)))

Én falun nőttem fel, így tudom, hogy ott az emberek hogy néztek volna rá, ha így végigmegy a boltig :))))

Szerintem egyébként tökéletes párocska lenne a szívélyes gazdával, aki úgy akarta meghódítani a csajokat, hogy van itthon egy tekercs wc papír meg egy üveg ásványvíz. Ha ez előre megírt szöveg, akkor remélhetőleg nagyon-nagyon sokat fizettek Zsolt gazdának, hogy ezt a prosztóságot bevállalja. Mert ha ingyen tette, akkor.. hagyjuk is. Akkor pont jók lennének a virágkoszorús lánnyal, kézen fogva, futva a réten :))

Előzmény: forgoszel (54)
Kr.Kr. Creative Commons License 2019.09.09 0 1 62

Misi csak a külsőségekkel foglalkozik. Szerintem ő is csak egy kis reklámot akar magának, valószínűleg nem megy a bolt annyira. Fel nem fogom, hogy egy személyi edzőt mi visz rá arra, hogy kimenjen tanyára élni...? Csak egy kis figyelem felkeltés kell neki, hogy menjenek hozzá tornázni a nők.

Előzmény: Tulipántoss (53)
forgoszel Creative Commons License 2019.09.08 0 1 61

Sok lehetősége nem volt, ha csak nem mind a négyen abban a sufniban aludtak volna :)

Előzmény: Tulipántoss (57)
költekező Creative Commons License 2019.09.08 0 1 60

A gubancos hajú pedig azt hiszem a macskájáért aggódott, és lehet hogy nem is akart emiatt tényleg szerepelni. Csak mivel aláírta nem tudott kihátrálni.

Előzmény: Tulipántoss (58)
költekező Creative Commons License 2019.09.08 0 1 59

Misi az helyes, az izgatottsága, készülődése, csakhát a tanya az nehéz terep, olykor nincs víz, kemény lehet ha sokat van egyedül az ember.

De talán van a faluban is ház.:)

Előzmény: Tulipántoss (58)
Tulipántoss Creative Commons License 2019.09.08 0 2 58

Zsolt gazda (a hosszú, gubancos hajú) úgy  viselkedik - már többször figyeltem -, mint akit kényszerítettek volna, hogy szerepeljen a műsorban. Mintha pisztolyt tartottak volna a fejéhez, hogy neki, mint gazdának házasodni kellene.

Vagy ilyen magának való, vagy flegma lenne?! Addig amíg a másik gazda virágcsokorral, a másik nagy-nagy szeretettel várta-, fogadta a csajokat, addig ez a Zsolt gazda, úgy csinált, mintha nem is várt volna senkit. Ahogy a lányokat végigvezette a lakáson és a kérdésre, hogy hol aludhatnak, olyan flegmán válaszolt, hogy kinyílt a nemlétező bicskám. :D Az is lehet, hogy a világ összes fájdalmát cipeli?!  De lehet, hogy megvan rá az oka, nem tudom, majd meglátjuk! 

Tulipántoss Creative Commons License 2019.09.08 0 3 57

Bizonyára marad valaki! :D (Mert "úgy írták meg!")

És nagyon nyögve nyelve csiszolódnak, ha egyáltalán lesz belőlük valami?! 

Azon mosolyogtam, hogy két férjjelölt nem aludt még sátorban, de nem is tetszett nekik ez a helyzet. Mi lett volna akkor, ha egy nagy zivatar és az eső elmossa őket?! :DD

Ja, és Niki helyében én nem sátorban fogadtam volna a kérőimet. :D

Előzmény: költekező (56)
költekező Creative Commons License 2019.09.08 -1 0 56

Nekem nagyon visszatetsző volt hogy vendégeket vizsgáztatta a lány. 

Csodálnám , ha egy is maradna a végén a 3 háztűznézőből.

Előzmény: Tulipántoss (53)
Tulipántoss Creative Commons License 2019.09.08 0 2 55

Tonna Donna meg az új fehér cipőjével xarba lépett! :D

De nem lesz szerenséje, mert a gazda azt mesélte a szüleinek, hogy egyfolytában beszél a és neki a "fiatalka pipi" tetszik. Donna haza megy! Ha-ha-ha

(Egyébként gratula, a szépen kiöltöztek..... a szénadobáláshoz, trágyázáshoz...... jujjjj!)

forgoszel Creative Commons License 2019.09.08 0 1 54

Az a vöröshajú liba azzal a virágkoszorúval a fején igazán idétlenül néz ki!

Tulipántoss Creative Commons License 2019.09.08 0 2 53

NIKI gazda/gazdáné:

Mobilháza kicsi, ezért a három férjjelölt, sátorba alszik a ház mellett. Először lekaszálják a füvet, majd felállították a sátrat

.- Norbi:  Sosem állított még sátrat

- Misi: felajánlotta, hogy ha felállítják az ő sátrát, addig beszélget Nikivel! :DDD

(Ő is tök hülye a sátorhoz immáron ketten bénáznak, mert Jocó az agregátort javítja Niki kérése.)

Talán Jocó lenne a megfelelő társ, mert igen sok mindenhez ért, ellentétben a másik két kérővel szemben, akik hasznát nem igen látná ezen a farmon!

Igyekeznek nagyon, duma is van, csak hát, attól még nem magától a sátor sem! :D

Hacsak nem tenne Niki, majd egy másfajta próbát a végén, hogy biztos legyen a döntésében! :DDD

(Olyan gyorsan pörögnek az események, azt sem tudom mikor-, melyik farmon vagyok! :DDDDDDDDDD )

forgoszel Creative Commons License 2019.09.08 0 0 52

Hah, és tényleg előkerült a sátor! :) :)

Előzmény: Ilhilla (51)
Ilhilla Creative Commons License 2019.09.07 -3 0 51

Az ismétlést néztem meg és az a véleményem, hogy

Balázs   nem jól választott, talán a "kis fiatal csaj"" megmarad neki, de el nem tudom képzelni, mi vitte erre a választásra:

- a szőke ciklont fiatal "Zalatnayt" esetleg a csatorna erőltette rá, hogy legyen "műsor" is,

- a "zsiráfnyakút" azért választhatta, hogy legyen közös érdeklődési körük (tényleg, ennek a nőnek van ádámcsutkája, ráadásul egymás alatt kettő!).

Kíváncsi leszek, a mama mit szól majd a "csöcsibabához"! :D

Niki  sem tette jól, hogy a hozzá külsőre leginkább illő szakállast kihagyta (lehet, hogy műsoron kyvülre tartogatta?) és

- helyette egy idősödő személyi edzőt vitt a csapatba (aki nem látszik 46-nak!) és

- szintén a műsor érdekessége okán az Ausztráliát is megjárt róka képűt, hogy legyen esti mese lefekvés előtt?

Nekem a cukrász tetszik, szimpatikus, illene Nikihez, aki nem a mobilházában fogja őket elszállásolni, hanem sátorban?

Tibbe Creative Commons License 2019.09.07 -1 3 50

az nem számít, mert nem nézek TV2-őt. :)

Előzmény: Ilhilla (49)
Ilhilla Creative Commons License 2019.09.07 -3 1 49

Ha-ha! Olvastam, hogy a TV2 pedig 18.45-re tette a kezdési időt! Mekkora versenyzés bontakozott ki! :D

Előzmény: Tibbe (48)
Tibbe Creative Commons License 2019.09.06 0 2 48
Előzmény: Mlle. Grenelle (-)
Bellina2017 Creative Commons License 2019.09.02 0 0 47

Igen, fura,de gondolom az is "hír" lett volna, ha a nő magától lépett volna vissza...

És akkor, ezek szerint nem került be az anno legelsőnek bemutatott hetyke bajszú srác + a (talán utolsónak bemutatott) nagyon fiatal srác.

Előzmény: Mlle. Grenelle (46)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2019.09.02 0 1 46

Azért bárhonnan is nézem, fura volt az egész... szegény Niki úgy fityeg ott a négy pasi mellett, mintha csak azért lenne benne a műsorban, hogy "legyen egy nő is"...

Én inkább örültem volna a szerkesztők helyében a sok levélnek, legalább lett volna miből műsort csinálni - akár a nyolc szereplővel is!

Előzmény: Bellina2017 (45)
Bellina2017 Creative Commons License 2019.09.02 -1 1 45

Itt a videóban azt mondja Ani, hogy elvileg a 8-ból csak 4 lett volna, akikre a legtöbb levél jött, de annyian írtak, hogy így lett 5.

Az "idősebb" nőre én is gondoltam, hogy túl sokan nem jelentkeznek, szegény tényleg inkább olyan sajnálatra méltó volt :( ezzel a túlzott őszinteséggel + a lakókörülményeivel.

Előzmény: Mlle. Grenelle (25)
forgoszel Creative Commons License 2019.09.01 0 1 44

...és téééényleg! :) :) Ugyanaz a nyaklánc!!!

Előzmény: Tulipántoss (43)
Tulipántoss Creative Commons License 2019.09.01 0 3 43

Ügyes! :D

Jó volt, hogy a pulbitus mögött állt, mert félig takarva volt, csak felfelé volt "mellbedobott".

Ami még biztos, a nyaklánc két éves, mert mai az volt a nyakában! :DD

Előzmény: forgoszel (40)
Tulipántoss Creative Commons License 2019.09.01 0 1 42

Hát igen, nem hiába osztott ki térképeket, mert nála valóban "térkép e táj!"

Előzmény: forgoszel (41)
forgoszel Creative Commons License 2019.09.01 0 4 41

Nikinek a portája egy vicc. Józan ember onnan fejvesztve menekül. Ettől eltekintve a csaj szimpatikus még ha kicsit hangyás is.

Előzmény: Tulipántoss (39)
forgoszel Creative Commons License 2019.09.01 0 1 40

Tudtam, hogy valahonnan ismerős a csaj! Hinnye de kikerekedett, de a mellbedobásról nem szokott le azóta sem.

https://www.youtube.com/watch?v=4QMGakIzBSA

Előzmény: Tulipántoss (38)
Tulipántoss Creative Commons License 2019.09.01 0 3 39

Niki, mint házasodni akaró gazda sem a legjobban választott. 

Melléfogott zavarában, mert a neki is tetsző leghelyesebb srácot, aki ráadásul szimpatikus is volt neki, haza küldte.

(Igaz, egyedül Gergő nem hozott ajándékot, mondván, hogy nem ismerik még egymást. Remélem, nem ezért küldte haza, de mindegy is már)

A kiválasztott három fiú kapott egy-egy térképet, hogy könnyen lejussanak Nikihez. Az Ausztráliában is élt  43 éves József ért le elsőnek. Nikinek külsőleg, belsőleg is tetszett a rátermettséget, lazaságot, nyugalmat árasztó József.

Az esztergomi fiú érkezett másodiknak, akinek egy lánya van, akit Niki őszintének tartott, jó kisugárzással.

A nagy dumás Misi sofőrrel érkezett, a térképet fordítva nézte, de a dumája hatalmas. Szájában rózsával érkezett (nekem túl nyomulós, nem szimpi.)

Józsefnek szurkolok egyenlőre. :D

Tulipántoss Creative Commons License 2019.09.01 0 0 38

:DD  Igeen!:DDD

Előzmény: forgoszel (37)
forgoszel Creative Commons License 2019.09.01 0 1 37

A Tonnácska Donnácskára gondolsz? Ritka egy irritáló fehérnép!

Előzmény: Tulipántoss (36)
Tulipántoss Creative Commons License 2019.09.01 0 1 36

Balázs jól kiválasztotta a tipikus szőke plázacicát!

Nem hogy Balázshoz nem való (első blikkre sem!), még a tájban sem illik bele. Szerintem.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!