Én falun nőttem fel, így tudom, hogy ott az emberek hogy néztek volna rá, ha így végigmegy a boltig :))))
Szerintem egyébként tökéletes párocska lenne a szívélyes gazdával, aki úgy akarta meghódítani a csajokat, hogy van itthon egy tekercs wc papír meg egy üveg ásványvíz. Ha ez előre megírt szöveg, akkor remélhetőleg nagyon-nagyon sokat fizettek Zsolt gazdának, hogy ezt a prosztóságot bevállalja. Mert ha ingyen tette, akkor.. hagyjuk is. Akkor pont jók lennének a virágkoszorús lánnyal, kézen fogva, futva a réten :))
Misi csak a külsőségekkel foglalkozik. Szerintem ő is csak egy kis reklámot akar magának, valószínűleg nem megy a bolt annyira. Fel nem fogom, hogy egy személyi edzőt mi visz rá arra, hogy kimenjen tanyára élni...? Csak egy kis figyelem felkeltés kell neki, hogy menjenek hozzá tornázni a nők.
A gubancos hajú pedig azt hiszem a macskájáért aggódott, és lehet hogy nem is akart emiatt tényleg szerepelni. Csak mivel aláírta nem tudott kihátrálni.
Zsolt gazda (a hosszú, gubancos hajú) úgy viselkedik - már többször figyeltem -, mint akit kényszerítettek volna, hogy szerepeljen a műsorban. Mintha pisztolyt tartottak volna a fejéhez, hogy neki, mint gazdának házasodni kellene.
Vagy ilyen magának való, vagy flegma lenne?! Addig amíg a másik gazda virágcsokorral, a másik nagy-nagy szeretettel várta-, fogadta a csajokat, addig ez a Zsolt gazda, úgy csinált, mintha nem is várt volna senkit. Ahogy a lányokat végigvezette a lakáson és a kérdésre, hogy hol aludhatnak, olyan flegmán válaszolt, hogy kinyílt a nemlétező bicskám. :D Az is lehet, hogy a világ összes fájdalmát cipeli?! De lehet, hogy megvan rá az oka, nem tudom, majd meglátjuk!
Bizonyára marad valaki! :D (Mert "úgy írták meg!")
És nagyon nyögve nyelve csiszolódnak, ha egyáltalán lesz belőlük valami?!
Azon mosolyogtam, hogy két férjjelölt nem aludt még sátorban, de nem is tetszett nekik ez a helyzet. Mi lett volna akkor, ha egy nagy zivatar és az eső elmossa őket?! :DD
Ja, és Niki helyében én nem sátorban fogadtam volna a kérőimet. :D
Azért bárhonnan is nézem, fura volt az egész... szegény Niki úgy fityeg ott a négy pasi mellett, mintha csak azért lenne benne a műsorban, hogy "legyen egy nő is"...
Én inkább örültem volna a szerkesztők helyében a sok levélnek, legalább lett volna miből műsort csinálni - akár a nyolc szereplővel is!
Itt a videóban azt mondja Ani, hogy elvileg a 8-ból csak 4 lett volna, akikre a legtöbb levél jött, de annyian írtak, hogy így lett 5.
Az "idősebb" nőre én is gondoltam, hogy túl sokan nem jelentkeznek, szegény tényleg inkább olyan sajnálatra méltó volt :( ezzel a túlzott őszinteséggel + a lakókörülményeivel.
Niki, mint házasodni akaró gazda sem a legjobban választott.
Melléfogott zavarában, mert a neki is tetsző leghelyesebb srácot, aki ráadásul szimpatikus is volt neki, haza küldte.
(Igaz, egyedül Gergő nem hozott ajándékot, mondván, hogy nem ismerik még egymást. Remélem, nem ezért küldte haza, de mindegy is már)
A kiválasztott három fiú kapott egy-egy térképet, hogy könnyen lejussanak Nikihez. Az Ausztráliában is élt 43 éves József ért le elsőnek. Nikinek külsőleg, belsőleg is tetszett a rátermettséget, lazaságot, nyugalmat árasztó József.
Az esztergomi fiú érkezett másodiknak, akinek egy lánya van, akit Niki őszintének tartott, jó kisugárzással.
A nagy dumás Misi sofőrrel érkezett, a térképet fordítva nézte, de a dumája hatalmas. Szájában rózsával érkezett (nekem túl nyomulós, nem szimpi.)