A méretei: Fül -17 cm , Test 63cm , a súlya elég kicsi 4,2 kg, de nem akarom annyira tápozni mert nem szeretném hogy valami nagy kövér, lomha , tokás bakom legyen. És kb.7-8 hónapos, tehát van még ideje fejlődni.
Szélesség 120, mélység 80, magasság 60 cm. 25x25ös zártszelvényből van a függőleges, és 25x25ős szögvasból a vízszintes rész. A padozat deszka, és bádogossal csináltattam tálcát bele. Eddig még nem rágták meg az osb-t, az ajtó fenyőből van, az egyik anya azt rágta meg picit. Majd csinálok közelebbi képet is. Igen, ezeket az itatókat vettem Zetelakán.
Tóth Jánosnál jártam akinek fehérek voltak de a fülhossz és a testhossz sem volt annyi aminek kellet volna!A testhosszt orr hegytől a farok tőig!(ha jól tudom)
Az én meggyőződésem, hogy a nyúlhús fehérje tartalma nagyon különleges.
És ezt különlegessé kell tenni.
Szerintem ha alma és alma között van különbség(beltartalmi ÉRTÉK-ét tekintve), akkor hús és hús között is lehet. Az egyoldalú takarmányozás kihathat a hús minőségére.
/Lásd (!), miért nem sikerül sikereket elérni a magyar nyúlhús fogyasztás tekinteében,pedig milliókat költennek rá évek óta!/
KI KELL HASZNÁLNI AZ AMINOSAVAK "SOKSZÍNŰSÉGÉT"!!!
A fenntebb említett négy takarmánnyal ez lehetséges!
3 hónapos Csepelről van! Szerintem a méretein nem fogsz meg lepődni- Fülhossz-17cm, testhossz-46cm! A súlyát nem mértem mert kevés lehet! Pedig tudod hogy én erősen tápozom a nyulaimat! És még is csont és a bőr!!Még tartogatom 1 darabig, kíváncsi leszek hogy mi lesz belőle!
Nem írtam hozzá hogy a végére fa rácsot akartunk tenni de nem jött össze! Azért mert nem tudtunk volna tálcát rakni a trágyának! Így igaz, több a munka a takarítással! MÁS= Reggelre meg ellett az egyik anya de csak 1 és az is meg halt! Még 1 próbát csináljak?
Nagyon szívesen eleget is tennék neki mihamarabb, de a távolság és a két rosszcsont akik most két évesek egy kicsit megnehezíti a látogatást. Pedig tényleg szeretnék elmenni. Én innen az alföld közepéről ritkán tudok kimozdulni. Ehhez a munkarendem is nagyban hozzájárul. De ígérem mindent megteszek hogy eljussak a Dél-Zselic Hajnala Magyar Óriásnyúl-tenyészetbe!
Még egyszer köszönöm a meghívást és ígérem próbálok sort keríteni rá!