Hát nagyon köszönöm tetszettek az ajánlatok mind nagyon gyönyörű , s valamelyiket meg is látogatom, Ahogy olvastam s néztem a képeket, már szinte ott éreztem magam :) Mégegyszer köszi Juditclara :)
biza... de milyen jellegű nyaralásra gondoltál? inkább bekukkantani a gazdagok világába, csilllogás meg csittiritti... pl. Monaco és környéke ( Eze, St. Jean-Cap-Ferrat, Cannes a méregdrága szállodasorral, stb). itt belefér némi nagyvárosi pezsgés Nice-ben, ha hiányozna.
vagy "hétköznapibb" hangulatú, anno halászfaluk... emberközelibb kisvárosok, persze gazdagsággal fűszerezve ... Saint-Tropez és környéke.
vagy némi vadregényes természetesség...? Rhône-deltavidékének pontosabban Camargue környékének.
Üdv mindenki. Sofőrt keresek hónap végi haza indulással, olyan lenne jó ami Pertus környékéről indul, mert itt lakom, pl Aix-en-Provance, Marseille. Az oszkár telekocsit néztem, de Cannes-ből indul azis ami nekem innen több mint 170 km plusz aki elvisz még vissza is kell autózzon. Ha valaki tud segíteni, előre is köszönöm.
Ezel kapcsolaba irtam .mi a szakmád ??Szakmámra specializálódott 3 ilyen cég(2 szar és egy jó), azokról van infóm ere letem volna kivácsi csak roszul fogalmaztam meg bocsi