Jó, de te például azt javasoltad h Herr Orsi kezdjen Gini helyett, ami azért kísérletezgetés lenne. Arról nem is beszélve, hogy (ha jól rémlik) a Zvezda elleni visszavágón mintha pont ezt lépte meg a - válogatottnál vmivel jobban összerakott védekezéssel bíró - ETO...Herr kezdett a kapuban, aztán tíz perc múlva pánikszerűen be kellett küldeni Pálingert :-(((
Persze fontos lenne pihentetni őket... Görbét kb 5 percre lehetne talán és Herr Orsi is beállhatna biztos vezetésnél 10 percre. De kezdésnek semmiképpen sem javasolnám...
"- Miért nem játszik Pigniczki Krisztina? Az ő védekezése sokat lendíthetne a csapaton. Hajdu János - Megvannak az okai annak, hogy ő nem lépett pályára, ezekről azonban nem szeretnék beszélni, nem lenne korrekt."
Na igen én is ezen a véleményen vagyok. Az még oké hogy a svédek ellen nem volt csere, mert ment a csapatnak. De amikor valaki nem tudja megoldani a feladatot akkor miért nincs csere. Védekezésben már a második félidő elején le kellett volna cserélni Tóth-ot és Szamoránszkyt is és kellett volna támadásban is váltani. Mi a fenének vitte ki Pigniczkit meg Borbást ha nem játszanak?
A tegnapi pont vesztés egyértelműen edző hiba volt. Végre egy bölcs meglátás Hajdu-tól hogy nem beszél annyit. Hagyja a csapat irányítását Konkolyra és Imre Vilire akik legalább értenek hozzá. A szövetségben meg jó lenne ha vállalná valaki a hibás döntésekért a felelősséget és szépen lemondana. Mint pl a mostani edzői felállás, hogy orvos nincs a csapattal, gyúró stb.
nincs mese, németek ellen Herrnek kell kezdenie egy nagyon erősen koncentráló védelem ellen, ahol megpróbáljuk meglövetni úgy az ellenfeleket ahonnan Herr jó százalékban tud védeni. megmutatkozott, hogy mi történik, ha Pálinger is elfárad, amin nem is lehet csodálkozni, mert baszom sok lövés megy a kapujára. Görbicz meccs közbeni pihentetését is meg kell oldani, akár úgy, hogy Vérten ül 10-15 percet a padon Görbicz meg lemegy szélre, és kissé passzívabbá tenni ekkor a baloldalunkat, és a jobboldalon véghezvinni a befejezéseket. így legalább nem kell 60 percig fejben is úgy pörögnie, mintha végig az ő kezében van a gyeplő. persze az lenne a legjobb, ha 15 percre meg lehetne oldani nélküle is. és szerintem meglehet, csak Hajdu nem meri meglépni.
Mondjuk nem tudom, mi lehet az, ami augusztus 4. és 9. közt derült ki.
Lehet bosszankodni, hogy nem neveztünk 15. játékost, de hát érdemes megnézni, hogy Herr, Borbás és Pigniczki még pályára sem lépett, Bódi és Hornyák csak momentumokat kapott, Szűcs is csa kakkor került pályára, ha már végképp muszáj volt; úgy néz ki, hogy 8 játékossal akarjuk megoldani az olimpiát.
Ha esetleg eljutunk a negyeddömtőig, ezek a lányok 5×60 perccel a lábukban, nem lesznek éppen fittek és frissek.
>ezt a forgást talán Ferlinggel, Szűccsel és Tóthtal is meg lehetne próbálni.
Ja. De nem most.
A kapitány hónapok óta tudhatta, hogy Ibolyára nem számíthat. Na most, ahogy látom, ő erre azt talátla ki, hogy majd Tomori megoldja. Eddig erős közepes szinten megoldotta, meglátjuk, mit hoznak a következő meccsek. Szerintem nem ez lett volna a megoldás, hanem egy jobb forgatás, ahogy Te is írod, de ezt már májusban össze kellett volna rakni fejben, és folyamatosan gyakorolni.
ettől függetlenül Tomori eddig jól megoldja a jobblövőt. de ettől függetlenül az tényleg óriási baj, hogy még a jobb kezes jobblövőnk is olyan játékos, aki klubjában sem azon a poszton szerepel (leszámítva néhány percet meccsenként). magyarul erre a posztra igazából még egy Bradeanunk sincs. Amúgy az is furcsa, hogy nincs az, ami az ETO-nál megszokott, hogy forognak a belső emberek. Győrben Görbicz is játszott a három belső poszton, ahogyan Hornyák és Tomori is. ezt a forgást talán Ferlinggel, Szűccsel és Tóthtal is meg lehetne próbálni.
szerintem meg hülyeség azonnal megtalálni egy másik játékost azért, mert kritizálja egyik kedvencedet. A második félidőben Tóthtól kezdve Pálingeren, Görbiczen át Szamoránskyig és Tomoriig mindenki szar volt.
Meg azért, mert az egyik nagy kedvenc 20 %-kal lőtt, 3 x kiállítatta magát, amik még csak nem is vitatott kiállítások voltak. Ha már itt tartunk Tomori több jót tett a csapatért, mint Hajdu és Tóth együtt véve.
Szerintem nem nagyon lesz változás a szövetségen belül ha rosszul játszunk. Egy olyan kapitányt kellen választani akit kivűlről nem nagyon lehet befolyásolni, én női kapitányt jelőlnék. (Szabó E vagy Farkas Á). És több ember kipróbálnék beálló és lövő poszton. Kellenek a jó munkás emberek. Németeknél is csak 2-3 nagyobb nevű játékos van a többi nem kiemelkedő.