8. alkalommal kerül megrendezésre a férfi kézilabdázók kontinensbajnoksága. Magyarország a C. csoportban Németországgal, Spanyolországgal és Fehéroroszországgal mérkőzik a 8 közé jutásért.
a meccs-sorrend sokkal jobb ha csoportelsők vagyunk a mai kézilabdában már taktikáznak a csapatok, ha a franciákon múlna az uccsó meccsen, hogy kiket vigyenek magukkal a 4-be minket vagy mondjuk a németeket, akkor aligha tennék oda magukat ellenünk
nem hiszem, hogy a spanyolok biztisra mehetnek a franciák ellen.
Szerintem azt írtad, hogy reméled van olyan komoly a sérülése, hogy a hátralevő meccseken nem tud már játszani és hoznak helyette mást.
Vártam, hogy esetleg elragadott a hév és azért írod ezt, de nem, nem vagy hajlandó visszavonni ezt az ominózus mondatot.
Úgy gondolom, ilyen szurkoló nem kell a magyar csapatnak mint Te, inkább örüljél annak, hogy nem vertük meg a németeket, sőt szurkolj hátha kikapunk ma is, és akkor élvezkedhetsz itt kedvedre és fikázhatsz mindenkit szokás szerint.
A többieknek jó szurkolást, szorítsatok a fiúknak nagyon!
Én nem haragszom (nincs miért), tudom, hogy az ide biggyesztett írások nem Szozsenyicin színvonalúak, de ez nem is erről szól. Ez azoknak szól, akik itt fórumoznak, s akik a magyar sajtóból bizonyos dolgokat nem tudhatnak meg. Szurkolj ma te is, szia
Nagy Laci sajnos csak a spanyolok ellen nyújtottam azt, amit várunk tőle. Törő Szabi volt tegnap a pályán, de érdemben nem tudott hozzátenni. Amit én személy szerint sajnálok, mert nagyon bírom (valamiért bejönnek az újvárosi balszélsők, férfi-női vonalon egyaránt :-)
Igen. Dupla vagy semmi. Ha nyerünk csoportgyőztesek vagyunk, ha kikapunk, kiesünk. Döntetlen esetén a továbbvitt eredmények tekintetében mi állnuk majd legjobban, csak akkor más sorrendben játszuk a közélpdöntő meccseit.
csoportelsőség szart sem ér... igy mindenki két pontot visz(márha nyerünk egyáltalán és nem hullunk ki). spanyolok meg jobban elkapják a franciákat mondjuk mint mi igy lett volna velük szemben két pont fórunk... igy szinte mindenki ellen nyerni kell a következő körben.
Hát jó lenne ha ez így működne majd :) A franciákat egyébként is meg kéne már csípni egyszer, hátha most összejön majd. Nade az még messze van, remélem ma is csipkedős kedvében lesz a magyar csapat.
Ez így nem túl jó... de el kell kapni a fehéroroszokat!!
Amúgy a magyar csapattól függetlenül én is örültem annak, hogy valamelyik csapat végre helyretette ezt az iszonyat nagyképű fritz gárdát, csak jobban örültem volna, ha azok mi vagyunk, s tegnap esélyünk is lett volna rá.
Nem kívántam a sérülését, amikor beírtam, már megtörtént a sérülés. Én azt kívántam, de azt már kb. a 15. perctől, hogy cserélják már le a fenébe.
Sajnos, nincs rádióm, Lantos Gábor biztos kiválóan közvetít, ha ennyien szeretitek, én csak az ide tett beírásaira tettem megjegyzést, szerintem az sem lehúzás volt, csak annyi, hogy semmi kiemelkedőt színvonalút nem találok benne. De nem azt írtam, hogy rossz.
Amellett, hogy a körbeverésnek köszönhetően győzelem esetén csoportelsők leszünk, azt se felejtsük el, hogy ez a körbeverés még a következő csoportkörben is jól jöhet. Pl. ha mindhárom válogatottnak 6 pontja lesz (és másnak nem), akkor megint csak mi jövünk ki a legjobban a dologból! Ez alapján még az elődöntőt is megcsíphetnénk! De a lényeg, hogy ma nyerjünk.
Ne sopánkodjunk már a német meccs miatt. El kell felejteni. Csak a mai meccs számít! Nem gondoltuk az EB előtt, hogy itt a csoportelsőség lesz még a tét és nem a harmadik hely. Fehéroroszok jók, remélem nem úgy állnak ki a fiúk mint amilyen a közvélekedés (sima meccs, nyrünk egy huszassal).
Igen, a németek simán verték a spanyolokat, mint láttuk.
A baj az, hogy ha tegnap verjük a németeket, 4 pontot vinnénk a következő csoportba. És ezért nem igaz az, hogy nem az elejéán kell jól játszani, hanem majd később, mert a németek ellen esetleg szerzett 2 pont ugyanannyit érne, mint egy következő körben szerzett pont.
Szóval egyértelműen rossz taktika volt feláldozni a tegnapi meccset, amit simán lehetett volna nyerni egy közepes szélsőjátékkal.
nem szabad lebecsülni a Fehéroroszokat, meg kell verni őket akár egy góllal aztán ennyi.:) off: Női röplabda olimpia selejtező döntője nagyon jó volt, Lengyeleknek majdnem sikerült 2-0ról fordítani...