Keresés

Részletes keresés

Albatiltott Creative Commons License 2022.06.22 -4 3 97879

Simiék ezt jól elbaszták... már réges régen ( legalább 2021. Augusztusában) adni kellett volna a Lukácsnak két éves szerződést és akkor nem lenne ez a szitu hogy az ország top2es magyar fiatalja elmegy. 

Remélem jól fogja magát ott érezni! 

Win76 Creative Commons License 2022.06.22 0 3 97878

+1

kb én is pont ezeket láttam!Azt kívánom neki  ,amit a Szolnok drukkerek kívántak Vojának……

De azért bízom benne, hogy lesz érkező , épkézláb magyar.

Előzmény: elefantbaby (97877)
elefantbaby Creative Commons License 2022.06.22 -2 7 97877

Szóval akkor Lukács már biztosan megy. Jólvan! Nem tudom mi lehet az oka,de ekkora támogatást fiatal itt még nem kapott.

Még Hangának is meg kellett küzdeni a helyéért. Csak egy friss példa: a Sopron ellen játszottunk,Luxinak kiadták triplára tiszta üresbe háromszor is,mindannyiszor kihagyta. Lecserélték,próbálták vigasztalni,ellökött mindenkit. Pár perc múlva kaptunk  technikaiért dobást,Voja szólt Lukácsnak,hogy gyere dobjad. Azt is kihagyta. Egy rossz szót nem kapott senkitől.

Az utóbbi időben nagyon unszimpatikus volt a testbeszéde. Sztárként vonulgatott a pályán,semmi mosoly,gépként üzemelt,látszott hogy csak a saját dolga érdekli,már máshol jár. A klub asztalára még semmit sem tett le,de követelőzik,haragszik az őt kinevelő,pályára állító klubra.Még messze nem kész játékos,még bőven van mit tanulnia,a csapatban is voltak előtte páran,mégis megkapta a lehetőséget. Hát menjen. Ha igazak a pletykák a köv állomáshelyéről,akkor nagyon föl kell kötni a fekete gatyát,mert ott 1-2 rosszabb teljesítmény,kihagyott tripla után,idegenként hamar elfogy a levegő.

Egyébként sajnálom hogy elmegy,de messze nem akkora érvágás,mintha Voja vagy Pongó Marci menne el.

Sok szerencsét a továbbiakhoz,bár én úgy gondolom,hogy olyan átlagos játékos lesz csak belőle.

drive. Creative Commons License 2022.06.22 -1 0 97876

Simon azt mondta, hogy a végsőkig elmentek Lukács szerződés hosszabításáért. Ezek szerint még sem marad akkor ahova megy ott mennyi lehet a végső?

Előzmény: JPoole (97872)
JPoole Creative Commons License 2022.06.22 0 0 97875

Ja és a MET Zrt-t igazi szponzor pénznek nevezni, hááááát.
Kb. mint a MOL a Vidinek.

(Nem azt mondtam, hogy a kosárlabdában nincs igazi szponzor - több van mint a városi pénz -, de a közeledő gazdasági helyzetben tényleg az említett két opció marad, 1-2-5 milliós szponzorok meg a profi csapatok fél fogaira sem elegendők. :)

Előzmény: JPoole (97874)
JPoole Creative Commons License 2022.06.22 0 1 97874

Városi szemmel fogalmam sincs.

Szponzori szemmel (Magyarországon):

A) Ki kinek a kije.
B) Milyen elérése, marketing / CSR értéke van a klub szponzorációjának.

Az amerikai foci csapat az a A eset, a jégkorong a B.
A focit nem kell magyarázni. Az az AAA eset kb.

Kosárlabda meg egyik se.

Szponzorként ránézek a csarnokra, közösségi médiára, posztokra és a toxikus kommentelőkre...

Hiába az eredmény, a kosárlabda reprezentációja itthon kutyafsza nagyjából, másodosztályú foci többet van tv-ben. Ja és ott fixen visszaosztanak okosba. :)

Előzmény: A Sporttárs (97873)
A Sporttárs Creative Commons License 2022.06.22 0 1 97873

És milyen alapon dől el, melyik csapat kap és melyik nem? Mellesleg az Enthroners ma írt alá üt évre megállapodást a MET Zrt-vel, szóval ott van (igazi) szponzori pénz. Mégsem hiszem, hogy a várostól ne kapna.

Előzmény: JPoole (97872)
JPoole Creative Commons License 2022.06.22 0 0 97872

Lukács távozik. Zollner marad. (Légió megy, erre csak utalás volt.) Hivatalos bejelentés történt szokatlanul gyorsan a klub részéről...

Nemzetközi nem úgy néz ki lesz, ami azért nem feltétlen meglepő.

3 sportágban már biztos lesz nemzetközi induló a városban. Nem is olcsó ligákban...

• A jégkorong BL biztos nem lesz két fillér, ahogy az EBEL se volt az eddig se.
  • Van egy szuper új sportág, ami hazánkban talán itt vesznek a legkomolyabban. Ott is lesz nemzetközi, az EFL sem húsz forintot fog elvinni.
  • S akkor ott vannak a futballistáink, akik 1-2 selejtezőkört talán mennek.

Ha a város nem ad, akkor piaci alapon kellene pénzt szerezni a nemzetközi indulásra, az meg itthon tudjuk hogy megy. (Sehogy.)
Csak a indulás ténye minimum egy minőségi légiós / magyar éves fizetése (25-30 millió?).

Előzmény: A Sporttárs (97871)
A Sporttárs Creative Commons License 2022.06.22 -1 0 97871

A baj az, hogy úgy tűnik, mi sem fogunk tudni nemzetközi indulással csábítani senkit...

Előzmény: Winters__ (97870)
Winters__ Creative Commons License 2022.06.21 -1 0 97870

Erdekes fordulat lenne az atigazolasi szezon szempontjabol, ha a Falco bukna a dontot.

Egyreszt moralisan biztosan nem tenne jot az ottani magyar dream team koheziojanak, masreszt a csapat vonzereje is csokkenne a BL kiesesevel (hacsak 2. helyezettkent nem kapnak kvotat).

Onnantol pedig lehet hogy azok, akiknek lejar a szerzodese is sokkal nyitottabbak lesznek a valtasra.

A Sporttárs Creative Commons License 2022.06.20 -1 1 97869

A szezon egésze alapján a harmadik hely még jobb is, mint amit sokáig reméltünk. Ne feledjük, ebben a szezonban edzőcsere, légióscserék is voltak, márpedig amikor ennyi változás van már a szezon első felében, akkor ritkán jó a vége. Ugyanakkor persze nem csak a Mihevc-korszak vagy az első pár vereség tehet arról, hogy nem végeztünk előrébb az alap- vagy középszakaszban, voltak Zollnerrel is vállalhatatlan meccsek és eredmények. Egészen vicces belegondolni, hogy huszonöttel agyonvertek Nyíregyházán, hogy itthon kaptunk ki a majdnem kieső és talán három jó meccset játszó Pakstól, ahogy egyébként a szintén épp csak play-offba csúszó Kecskeméttől is.

A nehéz összecsiszolódás, a változások mellett szerintem ebben szerepe volt annak is, hogy a játékosaink (talán csak tudat alatt) igazából csak a kiélezett helyzetekre készültek, a többi mintha kötelező rossz lett volna. Ilyen hozzáállásból lettek csúnya és méltatlan vereségek, miközben az igazi éles szakaszban, a playoffban kizárólag a Falco tudott megverni minket, és az is milyen meccseken! Nem lett volna nagy csoda az sem, ha döntőbe jutunk, de mindenképpen elmondható, hogy amint lett "igazi" tét, egész más Albát láttunk. Ebben az idényben amint benne volt egy meccsben, hogy "hát tulajdonképpen nem is olyan fontos", rögtön jött valami pofon, amikor meg nagyon kellett, bárkit megvertünk.

Mindemellett jó lett volna extra légiós, de csak helyenként mutattak extrákat. Nekem Davis a végére kellemes meglepetés lett, ő nagyon rosszból indulva lett jó, miközben Stark meg össze-vissza hullámzott egész szezonban. Smith nem tudott vezéregyéniség lenni, csak látványos (igaz, sokszor fontos) villanásai és meccsei voltak. Leginkább Fakuadéra mondom, hogy ha jól választunk mellé légióst, akkor neki ajánlanék új szerződést. De azért egy igazi magas center nem ártana. Gondolom, cseréljük a légiót, magyarban meg majd halászgatunk. Az edzőkérdés sem könnyű, hiszen végül is bronzérem lett, összeállt a csapat, de kérdés, milyen volt az összhang Zollnerrel. Ismeretlen edzőt hozni biztosan lutri, ahogy az sem feltétlenül jó, hogy minden évnek új edzővel vágunk neki.

Mindenesetre jó pihenést mindenkinek, aztán várjuk a híreket. :)

Előzmény: elefantbaby (97867)
PécsiVesztes Creative Commons License 2022.06.19 0 3 97868

Gratulálok a bronzéremhez! 👏👏👏

elefantbaby Creative Commons License 2022.06.18 0 1 97867

Az éves teljesítményünkre tekintettel ez a bronzérem jónak mondható. Sokáig erről csak álmodhattunk.Az edző és játékoscserék után amennyire lehetett összeálltunk.A rájátszásra még kicsivel jobbak lettünk,mondjuk a Sopronnal meg a Kecsóval talán szerencsések is voltunk. Az igazi értékmérő a Falco elleni párharc volt,ott sem vallottunk szégyent,nem sok hiányzott. A mai meccset nehéz értékelni,elég lazára vette a csapat.A sétálgatás,ímmel-ámmal játék nem volt szimpi. Az viszont tetszett,amikor a végén Voja úgy határozott,eldönti a meccset. A triplái mellé Witmannt is hidegre tette.

A jövőről nem sokat tudunk,vannak maradó játékosaink,gondolom légiós nem nagyon marad.

Az edző kérdése érdekes. A játékosok talán nem nagyon csípik,de nagyon nehéz jó edzőt találni. Ha választhatnék a jelenlegi NB1-ből,nem is tudnék edzőt választani.Majdnem mindenhol elégedetlenek voltak az edzőkkel.

Szóval nagyjából ott végeztünk amit megérdemeltünk.

Winters__ Creative Commons License 2022.06.18 0 0 97866

Szép volt fiúk! Gratulálok, megérdemlitek!

russelalba Creative Commons License 2022.06.18 -3 4 97865

Azért ezt a körmendi Gordont csak ide kéne hozni kövi szezonra :D

JPoole Creative Commons License 2022.06.17 0 1 97864

négy az a kettő év. :)

Előzmény: JPoole (97863)
JPoole Creative Commons License 2022.06.17 -2 3 97863

Nem is kell Balsayra építeni, az idei csapat sem Lukácsra lett építve.

Legyen hasznos kiegészítője a csapatnak, legyen bátor, vállalkozzon, hibázzon.

(Az Omenaka, Balsay, Takács fiatal sorral sem kell nagyon bújkálni, és akkor ott van Kass és Góbi is.)

Komolyan ha Lukács neve nem lenne leírva, akkor a reakciók alapján azt hinném Luka (Doncic) a téma.

Pongóval felesleges hasonlítani, teljesen más játékos a kettő. Pongó szerintem azért nagyobb hatást fejtett ki a csapatra - igaz két évvel idősebb -, ő a hullámzással együtt biztos pont volt. Remélhetjük, hogy nem akar majd menni a tesója után Szolnokra (Falcoba Váradi mögé úgyse menne).

De értem… Lukács saját nevelés és fiatal, ezért érzékenyebb pont egyeseknek.

Egy év múlva ilyenkor meglátjuk, nem lehetetlen hogy arról beszélve, hogy Lukács nem érzi jól magát Szolnokon és “haza” igazolhat. Ja mondjuk itt tönkre akarják tenni… :’D

Előzmény: Albatiltott (97862)
Albatiltott Creative Commons License 2022.06.17 0 1 97862

Sajnos a Balsay Ádira mèg nem lehet építeni mert fejben szét van esve sokszor. Úgy érzem hogy a Lukács Norbert távozásával az Alba akkorát vesztett mintha a Pongó Marcell mondaná azt hogy eligazol Fehérvárról.

Előzmény: Fehérváriak (97861)
Fehérváriak Creative Commons License 2022.06.17 0 3 97861

Norbi nagyon jó védő, 1-4 posztokon bárki ellen hatékony itthon. Fakuade-val ketten annyira kilógtak felfelé védekezésben az idei csapatunkból, hogy zongorázni lehetett a különbségeket köztük, és a többiek között. Sajnálom, hogy elmegy, jó volt végre egy fehérvári srácot meghatározó, fontos és hasznos perceket a pályán tölteni a csapat mezében. Balsay Ádi, fel van adva a lecke, meg kell mutatni, lehetőség lesz! Hajrá!!!

Törölt nick Creative Commons License 2022.06.16 -2 5 97860

Pénz nagy úr. Szolnok játékostemető, hiányzoznak a Ferencz Csabik, Perl Zolik, Varadi Benik..

Itt minden megvolt, nemzetközi, család. Butasag ez az U szabály.

Hendlein, Eilingsfeld tudása alatt teljesitett másutt  :(

Pallait is leépitették.

pfffffffff Creative Commons License 2022.06.16 0 4 97859

Tartom, h Ádám jobb, Lukács. De teljesen más játékos. Norbinak sok sikert. Komoly pénzért kipróbálhatja, h milyen, amikor csak egy sorban. Egy év múlva kiderül, h jól döntött-e.

Előzmény: A Sporttárs (97858)
A Sporttárs Creative Commons License 2022.06.16 0 3 97858

Érdekes döntés, de a pénz nagy úr. Hogy jól jár-e más tekintetben is, majd kiderül. Mindenesetre biztos vagyok benne, vannak a háta mögött, akik szerint nem tartozik semmivel a klubnak. Így vagy úgy, sok sikert.

A fiatal szabály innentől számunkra is nehéz kényszer lesz, mert a többi ifjú nem meghatározó szint. Pláne ha Balsayt sem menedzseljük.

Előzmény: Törölt nick (97856)
JPoole Creative Commons License 2022.06.16 -2 0 97857

Nem vennék rá mérget, hogyha a második

opció az igaz és Burgossból távozik, akkor a Falco lesz az első opciója.

Előzmény: Withoutshadow (97855)
Törölt nick Creative Commons License 2022.06.16 -3 1 97856

Norbi 2 év Olaj :(

Withoutshadow Creative Commons License 2022.06.16 -1 1 97855

Ha nincs viszont ilyen opció a szerződésben akkor még az is lehet, hogy jól jön nekik egy fiatal, a BL-t is megjárt játékos, egy gyengébb bajnokságban akár meghatározó szerephez is juthat.

Persze Szombathelyen a Te verziódnak jobban örülnének.

Előzmény: JPoole (97854)
JPoole Creative Commons License 2022.06.16 0 0 97854

A kieső csapatok nem szoktak megtartani a játékosaikat. Ennek egyik fő oka, hogy lehet ilyen opciót beépíteni, hogy az adott szint alatti ligába kerülés esetén kvázi játékos opció lép életbe a maradásról.

Szerintem az ő esetében ez valid feltételezés. Nem hiszem, hogy spanyol másodosztályban látjuk majd Ádámot.:)

Előzmény: Withoutshadow (97851)
JPoole Creative Commons License 2022.06.16 -1 0 97853

Szerintem jobb védő Lukács - nem sokkal - (több poszton is bevethető), de a testbeszédével és a mostani támadó repertoárjával még Perl külföldi túráját se tudná hozni. Neki (is) korai lenne légiósnak állni szerintem.

Előzmény: Real013 (97850)
A Sporttárs Creative Commons License 2022.06.16 0 2 97852

Azt nem értettem, hogy Omenaka, aki az elején nagyon jól szállt be, és fizikálisan alkalmas Karahodzsics "megfélemlítésére", utána mér miért nem került egyáltalán pályára. Akkor sem, amikor éppen Kemal elkezdte felhozni a Kecsót. Megsérült? De lehet, hogy csak rosszul emlékszem.

Előzmény: elefantbaby (97846)
Withoutshadow Creative Commons License 2022.06.16 0 1 97851

Ezt a Somogyi szerződést a Burgos-al azért pontosítsuk...úgy tudom elvileg 3 évre szól, ebből az első év kölcsönben a Falco-nál.

Arról én nem hallottam, hogy lenne ilyen kitétel, hogy ha kiesnek az első osztályból akkor automatikusan érvényét veszti a kontraktus.

Honnan jött ez az infó?

Előzmény: JPoole (97849)
Real013 Creative Commons License 2022.06.16 -4 4 97850

Bocs, hogy belepofázok így Falco drukkerként, de ha Somogyinál jobban védekezik Lukács, akkor menjen külföldre...

Csak azért mondom, mert Somogyi szerintem BL-szinten is kiemelkedő védőjátékos. :)

Előzmény: JPoole (97849)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!