Nem hiszem, hogy egy Tamásra gondoltunk (bár ki tudja) :) Amúgy ő ha tudná megtiltaná nekem...tegnap vitáztam is vele egy sort emiatt :) Tényleg érdekelne amúgy. Kizáró ok, hogy könnyen törik a bokám? :))))))))))
Nagyszerű! ....de nem Tamás fog foglalkozni velünk, ő csak felügyeli, koordinálja az edzéseinket, majd ha le tudunk válni a fiukról, mert lesz annyi lány, meg junior. Így is érdekel? Egyenlőre közös edzés (csak bemelegítés:futás, gimnasztika, futóiskola,) a fiukkal, minden szerdán, szombaton a főoldalon megadott helyen, és időben! Be lehet állni, de csak annak, aki tényleg komolyan gondolja!!!!!!!!!!! (kőkemény munka, megfelelő alázat a sport iránt, akarat, kitaratás) Egy éven belül még esélye sincs meccsnek, és az is csak akkor, ha legalább leszünk júliusra 20-25-en. Én már voltam vasárnap, és tegnap is. Szóval .........HAJRÁ TIGERS GIRL'S!
Ja egy kérdés:most mindenki le fog hülyézni:)de aki pontosan tudja,irja már ki a szombati meccs kickoff-jának az idöpontját.Mert a szövetség honlapján 15:00 van.A miskolcsteelers oldalán pedig 13:00,és nem tudom mit mondjak az emberkéknek,hányra jöjjenek:):):)Köszi.Amugy ha valaki lehülyéz,azzal majd számolok:(:(há-há-há mert....:):):)
Ha valaki még nem tudná: RICI-t még vasárnap este megműtötték szárkapocscsont töréssel. Ő is csak bent szembesült a tényekkel. Már egész jól van, jól tele pakolták mindenféle vasakkal. Csüt, vagy pénteken de. engedik ki. Addig is, (aki úgy gondolja): Fogadóóra:balseb. I/101, 8.00-20.00-ig.
Bocs fiúk, hogy erre használom a fórumotokat, de amíg nincs sajátunk, addíg kénytelen leszek. (nyugi,hamarosan lesz) LÁNYOK FIGYELEM! Magyarországon másodikként szeretnénk összehozni egy nöi csapatot. Már többen megpróbálták, de csak a Wolves lady's maradt életben, akik az idén (hazai ellenfelük még nincs)nemzetközi meccset is fognak játszani. Egy évnyi siránkozás, és könyörgés után az egyesületünk elnöke rábólintott erre a kezdeményezésre. ne szalasszuk el az alkalmat! Nem számít a kor,(16-40ig) a testsúly(50- 100-ig, de bírj mozogni), magasság. Előny ha már sortoltál valaha is aktívan. Lényeg. hogy határozott, kitartó, és kemény legyél, tudj küzdeni! Nem kell aggódni, minden megtanulható. Két éve még alig ismerte valaki ezt a sportot, és a fiucsapat már a bajnokságban bizonyít reméljük sikerrel! GO TIGERS GIRL'S! Akit érdekel jelentkezzen!!! Palicz Marian 06-70/542-71-91, 06_30/9-732-766
JUNIOROK FIGYELEM! jön a nyári szünet, gyertek játszani! A Nyíregyháza Tigers rátok is gondol! Gyertek ismrkedjetek meg az amirikai footballal! Ha lasan betöltöd a 14-et, és még nem múltál el 16, itt a helyed, a TIGERS JUNIOR-ban. Jelentkezni lehet: Palicz Attila 06-70/240-86-96 Illés Tamás 06-70/299-31-45
Aki jönni akar hétfőn az Eger - Miskolc meccsre, az ha lehet szombatig döntse el és jelezze, mert ha nem teszi azzal és akor jön akivel akar és ahogy tud. Jelentkezni Szombaton edzésen kell és lehet Ákosnál, utána beosztjuk az embereket. Előre is köszönettel.: Dick Butkus
Rezike! kicsit elkéstél. mert Mr 66 már bejelentkezett. Gondolkodtam, hogy csináltatnék egy 66-os szurkolói pólót, mert nekem is bejön az ürge....... Mr 66 szabad? Úúúúúgy szeretném, légyszi, légyszi.......! Komolyabban: Minden tigers játékosnak, edzőnek, koordinátornak gratula! AZÉRT A NEHEZE MÉG HÁTRA VAN!!!!!! Ez még csak a kezdet volt. Nagyon a kezdet, igaz egy elég jó kezdet! Ma du mindent bele!!!!!!
csak azért kérdeztem mert az egyik ismerősöm kérdezte tőlem h ki az!!!meg mert bejön neki és kiváncsi voltam h ki lehet az!!!ez csak kiváncsiság volt:D
I do not know the reason of that WHY you take offence.....???? Guys, someone can will help with a disk from game??? Very much it is necessary to me. I plan to go to England to play, and I collect videorecordings all games where I played. If somebody can - help with DVD
Не знаю причину того ПОЧЕМУ вы обижаетесь .....???? Ребята, может кто-то поможет с диском с игры ??? Мне очень надо. Я планирую ехать в Англию играть, и собираю видеозаписи всех игр где я играл. Если пожете - помогите с ДВД
Gratulálok mindenkinek. még csak most kezdem felfogni. de a tegnap este jó volt. :)
Thank you Jenya
http://www.szon.hu/hirek/im:szon:sport_special_sportpage/cikk/nyert-a-nyregyhazi-amerikai-focicsapat/cn/news-20070415-12570635 pár kép a szonon a 19. képet ajánlom mindenkinek nézze meg :)