ugy tunik azonositottad magadat egy fika nem nickkel. mert aki nem nyeretlen keeteves az nem uj ember, tehat valakinek a reinvalamije es igy neked annyi.
Engem az anyukám interjúvolt meg, hogy normális vagyok-e? A válasz persze heves tagadás volt. Én meg 5 éves. A helyzet azóta is változatlan. Csak a korom nem. :))))
most meg megzavartal. azt kellett volna irnod hogy abnormalis vagyok. mert az ovodaban is mar igy volt. aki eloszor mondja a masikra hogy abnormalis az a nyertes.
engem, amugy, nyugodtan hulyezhetsz, az opival kapcsolatban nem ajanlanam ezt a rutint.
hat most mar tenyleg ossze fog dolni a vilagegyetem. es miattam. eloszor isten nevet vettem a szamra, most meg osszekevertem a buvos pillanatot es 1974-et irtam 1973 helyett...
opi
valami baj van a mozgalommal? vagy tovabb tart a makkaba bajnoksag? visszamondhattak az alairasokat? vagy te voltal a tettes es eltuntetted a bajnokokat es a langoszlopokat?
meeg van ilyenem de nem az ameliebol. az meg franciaul beszel. sokkal de sokkal szebben.
igy kezdod:
le 3 septembre 1974 a 18 h 28 min et 32 s
une mouche bleue de la famille de calliphorides
pouvant produire 14670 battements d'ailes a la minute se posait
rue saint-vincent, a montmartre...
kepzeld el hogy a lepke 18670-et verdesett percenkent szarnyaival, ami szamunkra annyiban relevans hogy kepzelj el egy holgyet aki a szempillajaval ezt kepes vegrehajtani.
szvsz egy antiszemita majom. a dottore segedtisztje. dottore nem er ra most levelezni mert gazkamrakat tervez es megbizta ezt a majmot hogy vegye at a feladat iranyitasat.