köszönöm, jól vagyunk :) ma 10,5 hónaposak, Gábor jár élen mindig súlyban és mozgásfejlődésben, Zsófi pedig fognövesztésben és dumálásban :) jó gyerekek, de sok szabadidőt azért nem hagynak :) még :)
Jó hírrel jöttem :))) Ma du. 3-kor megszületett Enahma kisfia, Ármin, 4300 grammos súllyal és 57 (!) cm hosszal. Mindenki kitűnő egészségnek örvend :) Isten éltesse sokáig a kisembert :)
Azt nemtuttam, hogy ő a főcerkectő, de azt levágtam, hogy mélyen átcövi az irónia. :) Accem utaltam is rá, hogy cegény, hogy kibukhatott az ilyenektől, hogy ezt megírta. :)
én is beleolvastam a kritikákba. néhány még sötétebb, mint az effajta magasröptű történetek. nekem az tetszett a legjobban, amikor valaki kioktatta, hogy tisztelni kell azokat, akik le merik írni az érzéseiket, és mégis hogy képzeli ezt magáról, és mi a francot csinál az életével. (vagy valami nagyon hasonló)
annyira egyértelműen poénnak szánta, hogy nem is értem miért háborodtak fel egyesek
Közben rájöttem, bár már a vége gyanús volt, az ikrekkel :D Néha elfeledkezik magáról, és túl magasröptű mondatot kerekít hülyére...
Magyarul még egyébként nem olvastam ilyet (biztos, mert ritkásan olvasok magyarul), de az FFN 99%-a ilyenekből tevődik össze... és sajnos azok nem paródiák... :(
Nem, nem fogom törölni... főleg az övét. :) Elrettentésül írta szándékosan. :D Sokan írták a kritikáknál, hogy majd szólnak a főadminnak, hogy töröljék le a storyt, mikor tisztában sincsenek, hogy kijé is tuladjonképpen... *már szabályosan röhög*
Nehogy már letöröltessétek, itt röhögöm magam halálra :D Szeverus rágcsálja a falat, az írót kinyírja a nagyterem ajtaja... látjátok, nem kell tőle tovább félnetek XD
....
....
vibráló szivárvány hártyájnak a vakító izé... Perselusz meg megérzi a levegőben a légkör atmoszférájának változását... /sztratoszféráig szárnyal a szerelem/ :O Ráadásul kettő van belőle, mert mindenki őt nézte, nem Szeverust... Hmm.
Egypetéjű ikrek, akik annyira hasonlítanak egymásra, h nem is látszik rajtuk a két év kórkülönbség... Bah, egyik lesz Perseluszé, másik meg Szeverusé... HerMión meg mehet a mákba, úgyis alacsony az Ikúja...
XD
Mikor lesz folytatás?
//mennyek má alunni mer én hónap is dógozok má megint :,(
Ja, és hát persze a néma felkiáltás lemaradt: Na ilyenkor hol vannak az adminok??? (Tisztelettel adózva mindannyinak, aki a nyakába vette ezt a hálátlan feladatot. :)))