Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Tapasztalatok, hibák, vélemény ezekről a gázriasztókról
Kedves Fórumozó, olvasó! Kérjük, hogy személyes adataid védelme érdekében emailcímedet ne hozd nyilvánosságra a fórum topikokban. Címedet nyilvánossá teheted adatlapodon, ahol azok érik el, akiket érdekel. Kéréseiddel mindkettőtök érdekében lehetőleg közvetlen emailben fordulj beszélgetőtársadhoz. Szakmai társak és rajtuk keresztül kiegészítők keresése lehetséges. Kérjük, tartózkodjatok ebben a topicban a kettős felhasználású eszközök átadásának nyilvános közlésétől. Köszönjük!
Van itt valaki, akinek belső tokja van GRPK-hoz (grp, GBR, GRE, stb...)?
Ha igen, milyen és honnan származik?
Ma voltam a Combatban és nem sikerült olyan Uncle Mike's tokot találni, ami stabilan fogta volna (az 1-es tuti nem jó). Nem hinném, hogy nem létezik, főleg, hogy ha jól emléxem, Space Cowboy fórumtárs is ilyenel kínálta a múltkori GRE-t. Ő, vagy más meg tudná írni, hogy hányas méret jó a GRPKhoz?
Kiszedes utan esztergaszerusegbe be, csiszolopapir, haddszoljon... kromolas utan ugyanez... Viszont pressel szerelesnel (kifele is pressel szedtem) nem kell pisilni :)
Hmmm, ez érdekes. Akkor a fene se' érti, mi alapján számolják. Gondolom pofafaktor, vagy hasonló.
Más: Te hogyan tudtad visszatenni a csövet a GRP-be krómozás után? Én előtte megcsiszoltam, hogy könnyebben járjon, de krómozás után így is vért pisáltam, mire vissza tudtam rakni...
Akkor megegszer: CZ kromozas (minden, tartest, belso alkatreszek is, kiveve rugok, meg pindur csapok es a cso) 5k HUF
GRP (hosszu) kromozas (minden, tartest included, kiveve rugok picur csapok, kakastolo rud, meg a szanakaszto es a kakastengely, mert azt kifelejtettem) 3k HUF
Aha. Ezesetben attól tartok, meg kell követnem a Fémépítőt. Igaz, h. 4000-et számoltak fel, de az is, hogy minden szutykot lekrómoztattam, még a tárat is. (Egyébként gyönyörű lett). Összesen 19-20 db alkatrészt. Így már mindjárt más... :)
Ez baj... man` csak azert is, mert eddig legalabb lebegett egy indok a szemem elott, hogy miert ne szervaljak be egy ilyen olomszorot, de most man` egyre nagyobb ingerenciam van birtokolni eme tipust :)
En csak egyfelet egyfelevel... tulaj volt akkor hisztis ezekszerint, mert csak S&B-t volt hajlando etetni vele... De akkor honnan a mendemonda, hogy loszererzekenyek???
"Hat pedig az MP5 pindurt loszererzekeny tudtommal... "
Hmm, én ellőttem vagy 8-9000db lőszert BT96 és MP5SF-ből, meg talán 300-400-
-at sorozatlövő (és hangtompítós, de nem SD) MP5-ből, de lőszerérzékenységet nem tapasztaltam. Pedig volt a menün cseh, magyar, szerb, osztrák, izraeli, svejci, házilag tőtött lűszer, ill. ugyanezek közül szubszonikusban, +P-ben, flat-pointban dettó... Hollow-pointtal nem próbáltam, ezt töredelmesen bevallom.
Annyit szoktak variálni az MP5-nél (civilizált helyeken, tehát nálunk nem), hogy a természetes kopással arányosan egyre nagyobb méretűre cserélik a görgőket, illetve az a K/SD méretű cuccokban más görgők vannak, mint a teljes méretű tezsvírekben...
Egyszerű: mert az marhára tetszik, a másik meg marhára nem. Pedig nem sok a különbség, tudom. Apropó, nem a Te GRPd porsodik ott a polcon a Fémépítőnél? :)))
Úgy látszik elszemtelenedtek a Fémépítőnél. Már 4000-ért krómoztak le egy GRPK-t.
Telefonon még 3-at mondtak, személyesen 4-et, átvételnél megaszongya:
- Amennyiben megegyeztünk, annyi lesz.
- És az mennyi is volt? (kérdem trükkösen, hátha eszébe jut, hogy 3000-ről indult)
- ötezer.
- Nono, a múltkor még 4-et mondot...
Végül ebben maradtunk, de azért nem árt vigyázni. Asszem ráébredtek, hogy ebből lehet pénzt csinálni...
U.i.: Egyrte jobban érik bennem a késztetés, hogy ha lenne egy régi szériás GRPK, akkor vegyek egyet. Úgyhogy feltenném a szokásos, eleve halott kérdésemet, hogy nem került-e valakinek a látókörébe mostanában egy eladó példány, reális áron?
OFF Hat pedig az MP5 pindurt loszererzekeny tudtommal... akarmit nem eszik meg, de nekem nem volt meg ilyenem, sajat tapasztalatom nincs, meg azt sem tudom hol lehet(ne) allitgatni a reteszelesen...