hát igazi bumeráng csel volna, elhozzák Walkert de azért Payton is maradjon :)
egyébként sztem menjen Houstonba Payton, úgy látom ugyis irányító kell nekik, és akkor már minden nap más irányító tud kezdeni, sőt más lesz a csere is
hát ez az első érdekes, egy jómunkásembert adott a spurs, bár lehet h végre lesz egy centerük?
a második meg igazi blockbuster tréd :) 2 nagyon jó törölközőpörgetőt szerzett a rockets h örüljenek James játékának, és adtak cserébe egy egész jó magasembert Moochie már 435. irányító houstonban nem?
ha látnád a mecseit akkor láthatod hogy az a 7,5 assziszt hogy jön neki össze átlagban...ok nem vitatom hogy qrva jó szezonja van AInak, de még mindig a régi.
Mash nem fog játszani? fenébe, már rég hallotam róla infokat, sajnálom a srácot ,bírtam a gyereket
Sixers jól megerősödött evvel a 2 traddel, sztem reális esélyük lesz bekerülni a nagy döntőbe. Persze ha az új srácok betudnak illeszkedni rendesen. Kérdéses hogy AI mennyire fogja bevenni Webbert meg Masht a játékba. Ha nem folytatja az one man showját (egyébként eléggé kevés esélyt láttok erre) akkor gyűrűt nyerhet végre a Sixers. Azért drukkolok neki, megérdemelne már egy gyűrűt.
Houston meg egyre jobb, igaz most becsúszott két vereség (sonics,spurs) de előtte volt egy 8as winning streakjük. Yao egyre jobb ,már csak ribancokat kéne még többet szedni. Hajrá YAO and HOUSTON!
egy kis jóslás : a két tavaly csoport győztes (Indy,Minnesota) gond nélkül befog jutni a POba , számon kérhetitek tőlem ;) fejenként egy sör ha vmelyik nem jut be :)