Ma láttam a Csokoládé című filmet, és ha valaki szeretné látni Johnny Depp-et Minor Swinget játszani, valamint akar egy tök jó filmet látni, akkor ajánlom, nézze meg:)
A Húsvét hétfői koncert nagyon jó volt: (az elején picit halk hegedű, aztán) kiváló megszólalás, felpörgött hangulat, kellemes énekhang, a zenekarvezetőt zabálták a középkorú turista asszonyságok ;) Remélem, a zenekar is elégedett volt a közvetlenül a színpad eőtti azstalnál ülő "kemény maggal"! :)
Ez a könyv megvolt nekem! Azóta írt egy másikat is ez a emberke, az is egész jó, csak nincs benne TAB:(, a kottából meg nem derül ki olyan könnyen a helyes ujjrend, meg a pengetés!:(
Íme a tartalom:
Django Reinhardt……………………
Notes on the Solos…………………...
Explanation of Symbols……………..
A Note on the Fingering…………….
A Note on Swing…………………….
Dinah………………………………...
Blue Drag……………………………
Chasing Rainbows…………………..
It Don’t Mean A Thing………………
After You’ve Gone…………………..
Georgia On My Mind………………..
Shine…………………………………
In A Sentimental Mood………………
The Sheik Of Araby………………….
You Rascal You………………………
Finesse (Night Wind)…………………
Undecided……………………………
Don’t Worry ‘Bout Me………………
Nuages (I)……………………………
Nuages (II)……………………………
Nuages For Solo Guitar………………
An Analysis of Django’s Style….....…
Introduction………………….....…...
Django’s Guitar Style………………..
Chord Formulas……………………..
Scales………………………………..
Texture and Color……………………
Tools of the Improviser………………
Arpeggios …………………………………................
Major ……..……………………………………...
Major 6th ………………………………………….
Major 7th ………………………………………….
Major 6th and 7th ………………………………….
Minor……………………………………………...
Minor 6th ………………………………………….
Dominant 7th ……………………………………...
Dominant 9th ……………………………………...
13th Chords………………………………………
Altered Dominant and Diminished Chords……….
Connecting Chord Tones...............................................
Chord Tone to Chord Tone………………………..
Scalewise…………………………………………..
Scalewise Passing Tones…………………………..
Chromatically……………………………………..
Chromatic Passing Tones………………………….
Chromatic Glissando……………………………….
Chromatic Glissando (four half-steps)…………….
Chromatic Glissando (long)………………………..
Combined Scale and Chromatic Passing Tones……
Ornaments…………………………………………….
The Trill…………………………………………….
Bending Notes……………………………………..
Auxiliary Tones……………………………………
Surrounding Note Figure……………………………
Anticipation……………………………………………
Discography……………………………………………
Az enyém csupán 71 oldal, szontén 38 mega, elég gagyi minőség, megvan 8 megás változatban is, csak ott még gagyibb a minőség, szóval ha tudtok még kb 40 percet várni, felteszem a tárhelyemre, és akit érdekel, szedje le onnan.
Itt nem az összes szám van, csak kb 15, és hozzá magyarázat, még nem nagyon olvastam végig, mert mondom, folyatja a szemem a minősége, de jobb, mint a semmi.
A fájl neve Django Reinhardt - Solos Transcribed.pdf.Nem tudom honnan kaptam,de akkor ezek szerint a mysongbook.com-on fent van.Florq megpróbáltam átküldeni a 2big-el,de valami hibát írt ki 1 óra feltöltés után:(
Találtam a gépemen egy nagyon jó django reinhardt pdf fájlt.38 mb és az összes száma meg van eredeit kottában(azt hiszem).Ezen kivűl még számtalan akkord és arpeggios,skálák.Az egész 78 oldal.Akit érdekel annak átküldöm!Átlehet küldeni 38 mb?hm...betömöritem:)
Áh lelötted a poént!Hasonló lesz de nem ennyire drasztikus:)Habár most ennek a hatására lehet hogy borul a terv és én is valami monumentálisabbat fogok tervezni.A kérdés,hogy kedves testvérem lesz oly szives s türelemes,piktori képességeit kamatoztatva megfesteni?Ez tényleg a te gitárod hátlapján van?
Most lettem kész a szegedi polirozásával.Olyan sima lett,hogy midőn kint az udvaron reá szállt a gitárra egy légy rögtön lement spárgába:)Szóval most nagyon elégedett vagyok,most jönn a pepecselős munka(szegély festés,logo,meg egy kis meglepi).
Nekem nincs meg és hirtelen én sem lelem a neten,de szerintem sok ilyen,sőt jobb Waltz létezik,amiknek nagyon jó hangulata van és szerintem azokkal is boldog lennél.
Ráakadtam egy Birelli álltal játszott számra, a Tschirglo Waltz-ra:)Miután meghallgattam rájöttem,hiszen ezt játsza az http://www.american-guitar-center.com/seiten/amp.html oldalon az erösítő készitős Carlos Úr is!!!
Szóval nagy kérdésem,nincsen meg véletlenül valakinek ez a remek nóta tab formájában?