Keresés

Részletes keresés

Muntanitz Creative Commons License 2004.05.12 0 0 403
Ebben a bajnokságban még nem rúgtunk hatot, sőt, ha jól emlékszem még négyet sem, úgyhogy ez még akkor is nagyon remek, ha az utolsó helyezett ellen értük el (különösen, hogy prof Menczeles ül a Hévíz kispadjén). Mivel azonos pontszám esetén az egymás elleni eredmények számítanak a bajnokság végén, s ebben a Nyíregyházánál és a REAC-nál is jobbak vagyunk, így szombaton már egy pont is elég a Szolnok ellen ahhoz, hogy 16 év után újra NB I-es legyen a Rákóczi!

Szép volt, fiúk!

Muntanitz Creative Commons License 2004.05.10 0 0 402
A Hévíz és a Szolnok ellen még a Gödörben nyomjuk, így csak a KTE elleni meccs kerül megrendezésre a Cserin. Érdekes lenne, ha azon biztosítanánk be matematikailag is a feljutást. Azzal a Cseri út is végleg a Rákóczi történelmének piros betűkkel írott lapjaira kerülne!
Előzmény: Lecso11 (401)
Lecso11 Creative Commons License 2004.05.10 0 0 401
Waltner Robi meg 5 gólt lőtt a ZTE-ben... ennyi a kaposváriakról :)

Nincs baj, a diósgyőri vereség miatt, ott nem szégyen kikapni, pláne -ahogy olvasom, mert sajnos tegnap nem láttam a TV-ben- ilyen jó játékkal. Szerencsére a Nyír1 is a "kezünkre" játszik mostanában, úgyhogy egyelőre tényleg nincs gond.
A hazai meccseket hozni kell és kész.

HAJRÁKÓCZI!

u.i.: Mikortól játszunk a Cseri úton?

Előzmény: lg18 (397)
CsitaSz Creative Commons License 2004.05.09 0 0 400
400!!!!!!!!!
Kék skorpió Creative Commons License 2004.05.09 0 0 399
Köszi az elismerést és gratula a tegnapi győzelmetekhez.

Remélem, velünk együtt a Diósgyőr is feljut az nb.1-be.

HAJRÁKÓCZI!!!!

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: DON-1 (398)
DON-1 Creative Commons License 2004.05.09 0 0 398
Diósgyőr szurkolóként kint voltam a tegnap esti DVTK - Kaposvár meccsen Miskolcon.
A Kaposvár a pályán szimpatikus, sportszerű, lendületes csapat benyomását keltette, főleg a második félidőben. S tette ezt egészen a lefújásig, utána azonban néhány játékos elragadtatta magát... Történt ugyanis, hogy a vendégjátékosokkal együtt levonuló játékvezetői hármast jókora füttykoncertben részesítették a hazai szurkolók. A kaposiak talán ezt érthették félre (azt hitték, hogy nekik szól) és szerintem nem túl szerencsés módon a pályáról provokálni kezdték az ország egyik legnagyobb (és nem legbarátságosabb) szurkolótáborát. Volt már olyan csapat, aki nagyon rosszul jött ki egy ilyen szituációból Miskolcon. A Kaposvárt most talán csak a hazai győzelem mentette meg egy kisebb (nagyobb) atrocitástól. (Félreértés ne essék, nem magamról beszélek, csak tudom, hogy az úgynevezett "keménymag" már ettől kevesebbért is csinált oszágos botrányt.)

Ettől eltekintve a játéka miatt csak dícsérni tudom a Kaposvárt, megérdemlik az NB1-et!

lg18 Creative Commons License 2004.05.09 0 0 397
Üdv!

"Csapatunk legjobbja: RAJCZI PÉTER
A cserecsatár pályára lépése után minden újpesti gólból kivette részét! Előbb kiharcolt egy büntetőt, majd hirtelen lőtt két gólt, végül gólpasszt adott Simeknek. Újpesti pályafutásának legeredményesebb mérkőzését produkálta a bajnokcsapat elleni rangadón."

Remélem, jövőre személyesen is láthatjátok Kaposváron, az NB1-ben. De csak a Kaposvár-Újpest meccs erejéig :)

Muntanitz Creative Commons License 2004.05.08 0 0 396
Múlt év októbere óta először kaptunk ki idegenben. Mivel a Nyíregyháza nem tudott nyerni, a vereség ellenére is jó a helyzetünk, de a most következő két hazain ki kellene kecmeregnünk ebből a kis hullámvölgyből!
Muntanitz Creative Commons License 2004.05.03 0 0 395
"Vészhelyzet tényleg nincs, de azért remélem, a csapat megtanulta, hogy senkit sem szabad lebecsülni."

Én is bízom benne, hogy ehhez nem kell egy pofon a Diósgyőrtől!

Előzmény: Kék skorpió (394)
Kék skorpió Creative Commons License 2004.05.03 0 0 394
Vészhelyzet tényleg nincs, de azért remélem, a csapat megtanulta, hogy senkit sem szabad lebecsülni.

Jó volt újra több ezren szurkolni a fiúknak, szvsz a Cseri úton is meglehet a 2 ezres létszám.

Nekem csak 10 perc séta. :-)))))

HAJRÁKÓCZI!!!!

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: Muntanitz (393)
Muntanitz Creative Commons License 2004.05.03 0 0 393
Valóban nincs vészhelyzet! Hat fordulóval a vége előtt jó az a kilenc pont előny! Elég lenne csak az itthoniakat hozni (Hévíz, Szolnok, Kecskemét - egyik sem tűnik nehéznek), és máris nem tud utolérni minket a Nyíregyháza. Remélem, a nézőszám is felfelé mozdul el, bár a Kecskemét ellen már ismét a Cseri úton játszunk majd.
Előzmény: Lecso11 (392)
Lecso11 Creative Commons License 2004.05.02 0 0 392
Idei nézőcsúcs 3000 néző! Kár, hogy nem sikerült nyerni. Szerencsére a Nyíregyháza kikapott, a Vasas és a Diósgyőr viszont nyert. 4 pont az előnyünk a Vasas és 9 a Nyír1 előtt!
Előzmény: Muntanitz (391)
Muntanitz Creative Commons License 2004.04.29 0 0 391
B'gyarmat ellen ingyen lehet bemenni, remélem, sokan lesztek! De még fontosabb, hogy nyerjünk!
Kék skorpió Creative Commons License 2004.04.29 0 0 390
Szerintem is jobbak voltunk.

És a gól... :-)))))))

Persze még ne kiabáljuk el a feljutást, de tény, hogy nagy lépést tett a csapat előre.

HAJRÁKÓCZI!!!!

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: Lecso11 (389)
Lecso11 Creative Commons License 2004.04.29 0 0 389
A második félidő elején volt egy kapufája a Nyíregynek, ott rezgett csak a léc - a szó szoros és átvitt értelmében is :)
Az első félidőben csak nekünk volt helyzetünk, Oláh egyszer ordító helyzetet hagyott ki (azt hiszem Máté adta be a labdát, és Oláh fejelte a kapusba), aztán nemsokkal a kapufa után jött a gólunk, ami nem volt semmi, ahogy Andruskó belőtte.

Megérdemelten nyertünk, és még a röplabda-meccsre is kényelmesen ki lehetett érni a meccs után :)

Előzmény: Muntanitz (387)
dinigon Creative Commons License 2004.04.29 0 0 388
Köszi, de amikor írtál, már a vonaton ültem. Odataláltam.
Előzmény: Muntanitz (384)
Muntanitz Creative Commons License 2004.04.28 0 0 387
Az eredmény kiváló, és végülis ez a lényeg, de ha tényleg kimentél, akkor írj egy-két mondatot a meccsről!
Előzmény: Wagner Lopez (386)
Wagner Lopez Creative Commons License 2004.04.28 0 0 386
Jön ki valaki? Én ott leszek.
Előzmény: _banner_ (385)
_banner_ Creative Commons License 2004.04.28 0 0 385
Nem tudjátok, közvetítik-e a a mai meccset?
Muntanitz Creative Commons License 2004.04.28 0 0 384
Gyalog kb. 15-20 perc. Az állomásépülettel szembejövő utcán (Dózsa György u.) menj fel kb. 300 métert, ott fordulj jobbra a Fő utcára, azon kb. 1 kilométer után jobbra megtalálod a stadiont. Az állomás elől a 7-es, 8-as, 9-es, 17-es buszokkal is mehetsz, azokkal két megállót kell menni a Hársfa utcáig. Onnan előre mintegy 150-200 méterre gyalog ugyancsak a stadionnál vagy.
Előzmény: dinigon (383)
dinigon Creative Commons License 2004.04.27 0 0 383
Valaki megosztaná velem, hogy jutok el az állomásról a stadionba? Köszi.
Muntanitz Creative Commons License 2004.04.27 0 0 382
Első látásra számunkra kedvező eredmények születtek a mai meccseken, csakhogy a Nyíregyháza is éppen így gondolja, ezért továbbra is élesnek számít a holnapi mérkőzésünk a Szpari ellen. Ha viszont nyerünk, akkor rendesen leszakítjuk az üldözőket, és tényleg csak karnyújtásnyira lesz tőlünk az élvonal, már szinte csak elrontani tudjuk!

HAJRÁKÓCZI!!!

Kék skorpió Creative Commons License 2004.04.27 0 0 381
"A fradimeccsen gondolom nem nekünk szurkoltatok!"

Hogy a kopaszaink kinek szurkoltak azt nem tudom, de nem is érdekel.

Az biztos, hogy én érdekből nektek szurkoltam, hiszen:

HAJRÁ MTK!!!!

HAJRÁKÓCZI!!!!

Előzmény: yetti (380)
yetti Creative Commons License 2004.04.27 0 0 380
Én szurkoló alatt azt értem aki utazik! Veletek nem nagyon találkoztam Pécsett! Mi azért mindig megjelentünk nálatok néha egész szép létszámban! Legutolsó találkozásunkkor se láttam nyomát "szervezett" kaposvári szurkereknek! Mindenesetre ha feljut a csapatotok jó hangulatú meccseink lesznek!
A fradimeccsen gondolom nem nekünk szurkoltatok!
Muntanitz Creative Commons License 2004.04.26 0 0 379
"Az ökölpárbajnak nem sok értelmét látom, elvégre nem ezért járunk mérkőzésekre."

Ezzel tökéletesen egyetértek, csak úgy éreztem, hogy az alant felszólaló pécsi drukkertárs inkább a bevállalós szurkolók hiányára céloz. Másra nem is igen célozhatna egyébként, hiszen amíg ők is a másodosztályban nyomták, egyértelműen nekünk volt magasabb a nézőszámunk.

Kék skorpió Creative Commons License 2004.04.26 0 0 378
Hangpárbajt biztos tudnánk vívni, ha nb.1-es lesz a csapat, többen fognak itt is meccsre járni.

Az ökölpárbajnak nem sok értelmét látom, elvégre nem ezért járunk mérkőzésekre.

Kemény srácok persze itt is akadnak bőven, a konditermek zsúfolásig vannak (például ma is rengetegen voltunk a FitneszPont teremben).

Egyébként úgy tudom, hogy a kaposvári alvilág több verőlegénye is gyakran jár Pécsre mérkőzéseket nézni, a Fradi ellen is több kocsival voltak.

HAJRÁKÓCZI!!!!

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: Muntanitz (377)
Muntanitz Creative Commons License 2004.04.26 0 0 377
Ma már egy magyar focicsapat sincs, amelyik büszke lehet a nézőszámára, úgyhogy ezzel értelmetlen bárkit is zrikálni! Gondolom, yetti inkább olyanokra gondolt, akikkel hang- (vagy ököl?) párbajt lehetne vívni. Ilyen téren a kaposvári hagyományokat nem ismerem (mostanság ugye csak nagy ritkán áll össze egy maroknyi ember a régi White Wolves-ból), de ha tényleg feljutunk az NB I-be, akkor gondolom lesz majd szurkolócsoport (ha másból nem, a kosárcsapat szurkolóiból).
Kék skorpió Creative Commons License 2004.04.26 0 0 376
Ne röhögtesd már ki magad.

Többen figyelik a pályára néző Szántó kollégiumból a meccseiteket, mint a lelátókról.

És ők sem a csapatotok, hanem a koleszos csajok miatt mennek oda. :-)))

HAJRÁKÓCZI!!!!

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: yetti (374)
Wagner Lopez Creative Commons License 2004.04.26 0 0 375
Helló, bagoly!

Mintha nálatok sem roskadozna a lelátó...
A múlt héten nagy jóindulattal írt az újság hozzátok négyszámjegyű nézőt:-P

Előzmény: yetti (374)
yetti Creative Commons License 2004.04.26 0 0 374
Csak magunk miatt szurkolok nektek, hogy legyen egy hatalmas túránk jövőre! Bár a többi se volt rossz idén! Igazi invázió lesz! Keressetek néhány szurkolót addig magatoknak!
FORZA PÉCS!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!