Szuper beszámoló!
Látom benneteket is megviccelt azzal, hogy hátul tűnt fel :) Vicces fijú :)
A Straight from the heart nekem úgy rémlik, hogy nálunk a vége fele hangzott el egy szál gitárral. Onnan tudom, hogy már a fényképezőmön nem volt hely és a telefonomra került vagy fél perc belőle :) Furcsa, hogy ennyire változtatott a setlisten. Vagy csak én vagyok kuka... :)
Angliában élsz?
Sziasztok,
megjöttem egy fantasztikus utazásról a ködös Albionban, amelynek csúcspontja a péntek esti KONCERT volt :)
A kollégám Laura, akivel együtt mentünk a koncertre, kb. 100 km-re lakik Londontól... Reggel felhívtuk a Wembley-t, hogy megkérdezzük kb. mikor érdemes odamenni, hogy jó helyet kapjunk, a szinpadhoz közel. A srác a telefonban nevetve
közölte, hogy MOST, mivel az emberek már előző este óta gyülekeznek... Pfff... :)) Végül minden mindegy alapon dél körül indultunk el. A Hyde Park-nál letettük az autót, és metróval mentünk fel a Wembley-hez. Mire odaértünk, délután 4-re, elkezdett esni az eső... Megkerestük az észak-keleti bejáratot, ahol tényleg állt már a sor. Megszámoltam, 68-69-iknek álltunk be, ami ahhoz képest amire számitottam, nem volt rossz... :) Összeismerkedtünk egy nagyon kedves párral, akikkel végül együtt buliztuk végig a koncertet. A srác londoni, a csajszi ausztrál, és most látta Bryan-t 12.-szer... :) Mázlista :)
5:30-kor kezdték beengedni az embereket az ülőhelyekre, a küzdőtérre pedig 6-kor. Kicsit aggódtam a fényképező gép miatt, de végül simán be tudtam vinni, nem kereste senki... Alig akartam elhinni, hogy a jobb-középen a 2-3. sorban sikerült helyet kapnunk... alig 3 méterre a szinpadtól :)
Fél 8-kor jött az "előzenekar"... Egy fickó, akit nem ismerek... Nekem leginkább nevetséges volt. Fél órát szerencsétlenkedett a színpadon (ő nagyon élvezte...), mi pedig udvariasan megtapsoltuk... :) Aztán eltakarították a cuccát, és felpakolták Bryan színpadát :) Fél 9-kor, belőtt kamerával vártam, de kicsit sikerült megviccelnie, mert a hátsó színpadon kezdett... sajnos a sorrendet nem tudom felidézni, és vszinű nem ez a teljes lista :
There Will Never Be Another Tonight /
Please Forgive Me /
The Best Of Me /
18 Til I Die /
Back To You*** /
Cloud Number Nine /
Cuts Like a Knife /
Everything I Do /
Have You Ever Really /
Hearts On Fire /
Heaven /
I Think About You /
Let's Make A Night To Remember /
Open Road /
Run To You /
Somebody /
Straight From The Heart /
Summer Of '69 /
This Time /
All For Love /
Can't Stop This Thing We Started /
When You're Gone /
It's Only Love /
Kids Wanna Rock /
She's Only Happy When She's Dancin' /
The Only Thing That Looks Good On Me /
A Best Of Me alatt jött előre a közönség között a jobboldalon. Akkor készült a közeli fotó... Sajnos döntenem kellett, hogy fotózok, vagy "tapizok"... a fotó mellett döntöttem... majd legközelebb... :))
A csajszi egész tűrhető volt, bár közölte, hogy nem tud énekelni, és szerintem eléggé zavarba jött, mikor Bryan "játszott" vele... :)
A Have You Ever Really alatt most is kitartotta a hangját, ahogy szokta, jó hosszan... és közben ránézett az órájára... Nagyon édes volt :)
Amugy elég gyakran köhécselt, és igen, baromira sovány... Most néztem meg a Live in Budokan-t, abban jobban néz ki. Bár feketében volt, ami még vékonyabbnak mutatja. Ennek ellenére tele volt energiával, és látszott, hogy élvezi az egészet, és jól érzi magát velünk :)
A hátsó színpadon fejezte be a koncertet, ott felment mellé egy fekete csajszi, aki nagyon jól nézett ki, Bryan-nek is tetszett :))
A fényképezőgépemen 1183 fénykép és video lett a végeredmény... Ebből kb. 150 ami jó, vagy elfogadható. És van 1-2, ami szerintem kiváló :) A videok nem igazán sikerültek, mert folyton leállt a gépem, így megszakadnak a számok, ugyhogy azok leginkább felejthetők... :( Az este annál kevésbé :) 2 polót, egy posztert és egy kulcstartót vettem emlékbe... :)
Laura kérdezte, mit mondanék Bryan-nek, ha találkozhatnék vele ? ... szerintem azt, hogy : THANK YOU BRYAN !!! :))
És íme :
Egész jól sikerült képek : http://good-times.webshots.com/album/559015776nqiNbW
Türhető képek : http://good-times.webshots.com/album/559021640zzsvPF ( a magyarázós sorozat nagyon tetszik, kár, hogy sok a homályos benne)
Kivetitőről készült fotók : http://good-times.webshots.com/album/559022810mEbWtA (sajnos sötétek)
Tegnap egy barátnőmnél aludtam akinek a pasija gitáros és Bryan-re buliztunk :) Hallgattuk, a pasi gitározta, leszedte az akkordokat, bontásokat :) tökjó volt. Nagyon ügyes és nagyon szereti, jó zenésznek tartja Bryan-t :) Majd jól leírja nekem és akkor tudom gyakorolni :) Szólok neki, jó?
Robin, várjuk a beszámolót :)
Nekem is van pár képem és felvételem. Cserélgetünk?
Sziasztok! Nem tudom érint-e valakit, azért megpróbálom, hátha sikerűl. Bryan Adams Tribute Bandet szeretnénk létrehozni. Már hárman vagyunk a projektre (dob, basszus, ritmusgitár), de még szügségünk lenne egy billenytűsre, egy szólósra és a magyar Bryan Adams-re, ha érdekeltséged lenne valamelyikben vagy tudnál ajánlani valakit, légyszi dobj egy e-mailt a totopad@freemail.hu-ra. Köszi!
Még álomvilagban járok... :) A gépem aszongya 1183 objects... most válogatom a fotókat... Aztán kialszom magam, és utána mesélek :)
Addigis... :
http://good-times.webshots.com/photo/2340242880059809233kLUYFZ
Hja... Wembley, második sor... :))
:)
Áááá gyerekek, ez az ember hihetetlen!!! Teljesen el vagyok ájulva tőle! H I H E T E T L E N! Még mindig a koncert hatása alatt vagyok :) (annyira, hogy a héten kénytelen voltam megvenni a Live in Lisbon-t :D)
Nem is tudom konkrétan, hogy milyen számok voltak, mert annyira elvesztem ott... :)
Az a hang... hmmm... Tökéletes ének, tökéletes hangzás, tökéletes gitár(os :D). Egyszerűen fantasztikus.
Annyira vicces pasi. Amikor (tudjátok mikor) felhívta azt a lányt... hát amit műveltek... :)))) rengeteget nevettem! Nem egy sztár típus... tök közvetlen volt :)
Egy kb 6-8000 ezer fős gyárépületből átalakított koncertterem féleségben voltunk és kb a 8-10. sorban álltunk :) Lement az előzenekar, színpadépítés, fény lekapcs... csend... aztán visítás, de valami iszonyatos :D Juhúúú, jön, jön, jön!!! Kicsit össze voltam zavarodva... "Ez mintha nem előlről jönne..." - gondoltam... és tényleg... megjelentek a terem végében egy kis színpadon. Amikor bementünk, fel sem tűnt, hogy ott van valami. Úúúúgy meglepődtem :D Mindenki hátraarc :D Annyira nevettem :D
Két szám után előre jöttek (szerencsére) és hatalmas bulit csaptak! Nagggyoon jó volt! Néha úgy énekeltünk, hogy Ő-t is elnyomtuk, a hideg futkosott a hátamon :) Úgy láttam, Ő is meghatódott egyszer :)
Háromszor jöttek vissza :) másodjára a hátsó színpadra és felmentek hozzájuk a rajongók táncolni :) Amikor harmadjára visszajött - már csak egy szál gitárral - azt mondta "Azt hittem már hazamentetek" :) Annyira aranyos volt :)
Viszont nem volt az I'm ready :( pedig annyira vártam... Apropó, nem tudja valaki, hogy honnan tudnám megszerezni a setlist-et?
Szegény annyira vékony... mindig ilyen volt? A Live in Lisbon-ban mintha nem lenne ennyire lefogyva. Szerinted?
Bocsi az összevisszaságért, még mindig nem hiszem el, hogy ott lehettem :)
Neked milyen volt a koncert?
Ma csavarogtam Leedsben, es betevedtem egy zeneboltba... aztan persze "veletlenul" a zenei DVDknel kotottem ki... Ott volt a Live in Budokan, kezbe vettem, aztan nem birtam letenni :))) Kenytelen voltam megvenni :)) Mar csak 3 nap... A tesoim mar siman Bryan rajongok lettek, mert semmi mast nem hallanak tolem, csakhogy "Brzan igy, meg Bryan ugy"... :DDD
A magyar Szilaj-hoz nekem is volt (bal)szerencsém.... :) Igazad van... "ááááááááááá..." Meg bééééééé is.... :) :) Amúgy annyira tényleg nem rossz... Csak egyvalamit kéne végre megtanulniuk: ne fordítsák át a dalokat! :) :) :)
Most akadt a kezembe (vagyis a fülembe) a Szilaj Bryan A. számainak Szolnoki Péteres magyar változata.. néha sírtam és fulladoztam a röhögéstől... "Sose törik be a sose törik be a vadlóóóóó" ááááááááááááááááá Különben egész jó.
Tegnap olvastam egy Bryan nyilatkozatot, ahol arról beszél, hogy még nem tudja, hogy mikor fog megjelenni az új album. Már csak 1-2 szám hiányzik róla és Párizsban veszik fel. :-)
videok keresgélésére kiváló a youtube (www.youtube.com), rengeteg van fent.
Nekem is megvan néhány klipp, a leghiresebbek közül, a'szem : Please Forgive Me, Have You Ever Really Loved a Woman, Open Road, Here I Am, stb... Szivesen elküldöm e-mail-en, ha kell vkinek.
A kollégámnak, akivel a koncertre megyek, utána két nappal lesz a szülinapja. Gondoltam megpróbálom, hátha kaphatnánk egy "Happy Birthday"-t Bryan-től, a színpadról... :))
Csütörtök este válaszolt egy nő, személyesen nekem, elmagyarázta, hogy miért nem tudják teljesíteni a kérésemet... Nyilvánvalóan azért, mert több ezer rajongó kéri ugyanezt, nap, mint nap, és hát valóban nem lenne fair csak néhányat kiválasztani... emellett Bryan koncertjeinek spontaneitását is védik ezzel... végül azzal zárta, hogy reméli, hogy ennek ellenére fantasztikusan fogjuk érezni magunkat a koncerten :)
Sztem eszméletlen korrekt és jófej válasz volt, és rendkívüli módon értékelem :)
A poszterekre visszatérve, bocsi, hogy nem jelentkeztem, nagyon el voltam havazva. És csütörtökön már utazom ki Angliába. Utána esetleg beszélhetünk újra róluk ?
Most láttam a VH1en a Can't stop this thing we started klipjét, és sokként ért a felismerés, hogy ez volt az első alkalom. Azthiszem a délutánom hátralevő részét Bryan videok keresgélésével fogom tölteni:)