El kell, hogy keserítselek titeket, hogy ha jól tudom Mylene is a sushi rajongók táborába tartozik, mint annyi más prominens személyiség. Szóval, a töltött káposztára nem hiszem, hogy túlságosan bukna.
Nem az angol steakre gondoltam. A franciák is esznek félig nyers húst. Legalábbis amikor én ott voltam, a család aki csinálta, csak éppen hogy megsütötte. Jesszus! Lehet hogy angolok voltak???:))))))
De a töltött káposzta finomságát szívesen elmagyaráznám Mylenenek:))) Hátha...:)
És aztán egy jót beszélgettek magyarul, a paprikáskrumpli szépségeiről, ugye? ;-)
A c*gány nyer egy 1 hetes utat Londonba. Mivel nem tud egy szót sem angolul, tanácsot kér a barátjától.
- Há' beszéjjé' lassan, oszt maj' megértik! - javasolja a barátja.
Londonban a cigány bemegy egy gyorsbüfébe:
- Há' ké-rek egy per-kel-tet nok-ked-li-vel! - tagolja a pincérnek.
- Há' de csak ri-zsa van! - tagolja vissza a pincér.
Megörül a cigány:
- Há' tes-vér te is c*-gány vagy?
- Há' per-sze!
- Há' ak-kor mi-ért be-sze-lünk an-go-lul?
A Polydor állítólag ez év decemberére ígéri Mylene Farmer visszatérését. Az új albumot valószínűleg még októberben megelőzi majd egy beharangozó kislemez. De szép ajándék is lenne a 30. születésnapomra! :-)
Mylene Farmer is a meghívott vendégek között szerepel Salman Rushdie író (Sátáni Versek) és Padma Lakshmi indiai színésznő esküvőjén.
Ja, amúgy, szia Sziszke!
Úgy néz ki, hogy az új Mylene Farmer opusz háttérbe szorítja az énekes-, színésznő filmes terveit. Az "A deux pas de chez toi" c. film forgatása idén szeptemberről átcsúszik jövő áprilisra. A mozikba valószínűleg 2005 végén, 2006 elején kerülne az alkotás. A turné 2005 szeptemberére várható.
Jó válasz! Tiéd a fődíj. Ha lány lennél, kapnál egy virtuális locsolást, de ettől inkább eltekintenék.:) Remélem, egy virtuális vállveregetés is elég lesz.
Amúgy, Mylene Farmer szinte biztosan ott lesz - nézőként - Madonna "Re-Invention World Tour"-jának valamelyik - valószínűleg a szeptember 1-i - párizsi koncertjén.
Hát - gondolom - azt, hogy Donna De Lory is látható a képen, aki Mylene Farmer háttérénekesnője is volt az 1996-os turnéján*. Ezen kívül, elénekelte Mylene Farmer "Laisse Le Vent Emporter Tout" című számát is.