Újabb botrány az érdi polgármester körül, baloldali belharccal.
Összeférhetetlenül vett fel pénzeket Csőzik László, Érd polgármestere, Bősz Anett parlamenti képviselőjelölt férje. A baloldal a városvezetőt bevédve leszavazta a fideszes méltatlansági indítványt és leváltatta az utóbbit támogató, volt DK-s jogi bizottsági elnököt.
Ha a saját anyagi érdekeit építené, akkor marad a NER-gazemberek langyos állóvizében. Ha nem pofázik, meglapul, vidáman eléldegél. Pár felügyelő bizottsági tagságból, diplomata útlevéllel gond nélkül élhetne.
Amíg nem bizonyítja az ellenkezőjét, nálam megvan a bizalom.
Máshogy ezt a hibrid-diktatúrát nem lehet eltakarítani, csak belülről.
Ha Magyar kussol, még a leghalványabb esély sincs a maffia lebontására.
" A megfásult, bomlott elméjű stand up-sztárra hasonlító miniszterelnök korrupt, hazug, pedofilmosdató rendszere politikailag megbukott.
" Totális valósághamisítás. Üres magyarkodás. Kocsmai kardcsörtetés. Nem Petőfi, nem Széchenyi és nem Kossuth állt ma a Nemzeti Múzeum lépcsőjén, hanem egy gátlástalan és szégyentelen megafonos, aki el akarja hitetni, hogy ő az új Petőfi "
Amúgy az a Magyar Péter kiverte nálam a biztosítékot és hogy az átlag magyart mennyire könnyű megvezetni, arra jellemző, hogy mennyien mentek el egy fiatal nagypofájú azelőtt sosem volt alak tüntetésére. És ez akar új Mo-t építeni " tégláról téglára ". Szerintem meg ki akar jutni Brüsszelbe, mert az egy jó bevétellel járó meló, a többi meg csak mese, amit persze sokan be fognak venni.
Bár lehet, hogy O1G találta ki ezt is, mert a szavazataival sokat el fog venni az ellenzéktől és ez a lényeg. Aztán mehet Brüsszelbe.
A régen sok hülyeséget beszélő Dajcstomikát is ezért száműzték oda.
S amit az egyik hozzászóló megemlített: szétbarmolják a partot seperc alatt, de ha otthon egy fát ki akarsz vágni, hetekig szaladgálhatsz engedélyekért. Idióta ország :(
Hát ha jó sáfárkodtatok volna, a hatoda az kb. 1-2% lenne, mint a hanyatló nyugaton. De hát az az jelenti, hogy a magas árak itt maradtak velünk, nincs defláció. Szóval utolértük a nyugatot. Sajnos csak árakban.
Azért az tetszik, hogy mikor magas, akkor mindenki más tehet róla, ha csökken, veritek a melletek. Ugyanez van a hitelminősítőkkel is:)
Az építmény az a helyi kategória, nekik már befizettem amikor megkaptam, egész évre.
A gk.adót már elkommunizálta az állam. Azt a NAV-nak kell fizetni. Elég jól nyilvántartom az ilyen fizetni valókat. Azért bukott ki ez az eredetileg már.15-ig fizetendő tétel. Tudom, hogy most ápr.15-re változtatták.
Akkor bízom benne, hogy nem nálam sikkadt el valahol.
Kapott már valaki 2024-re gépjármű adóról értesítést? Nem találok ilyet sehol a gépemen, de a NAV levelek között sem. Elvileg ápr. 15-ig kell becsengetni, de mennyit és hova? Nálam történt valami adatvesztés vagy másnál is ez a helyzet?