Katikam, sikerült akkor felhivnod, amikor vagy szinhazi proban ültem (kikapcs), vagy a megyei kulturalis bizottsag elnökevel targyaltam egy nemzetközi szinhazi fesztivalrol (kinyom). Bocs. Ez egy ilyen foglalkozas... Nem lettem fontos, csak ugy teszek, ezek meg elhiszik, csak mert gagyogok ket idegen nyelven:)
De reszkess, hivlak en, matol van otthon is vegre telefonunk!
Lehet, hogy tudnek kezdire menni veletek, ennek ket feltetele lenne: be kellene engem egyszer röpiteni Sepsiszentgyörgyre az ottani szinhazigazgatohoz (Zozo!) es akkor el tudom itt adni a munkahelyemen, hogy szakmai uton vagyok. Masreszt, a nehezebb: okt 24-en lenne a kresz vizsgam (semmit nem ismertek el a kintiből, mindent ismetelek) es azt nem tudom, hogy elintezhetőe, hogy en egyedül külön vizsgazhassak kesöbb-elöbb. Az autoban ki lehetne akkor engem kerdezni jobbkezszabalybol pl:)
Enikö lyanyom, hivj, ha erre jarsz, nem biztos, hogy ra fogok erni, de probalkozz - a szinhazba biztos be tudlak ültetni elöadasra. Szamom: 30/4701532.
Ja, kata, mostantol hivhatsz, se proba, se kaviar, el a telefonom:)
Heló! Még nem biztos, de jövő hét végén pár pécsi csajt jelentenéjk be a Win-be! Mindenki jöjjön, és mutassuk meg nekik, hogy Hatvanban is ereszdelahajam..
Apu,apu képzeld Egerben voltam és Sorompóztam és nagyon jó volt mert ott volt egy csomó ember aki szeret és fel ajartalak hívni de aztán akkora alkoholizálás lett az egészből hogy lemondtam róla. De még úgyis megyek, mert kiderült pár dolog számomra amit eddig csak sejtettem, no jó ennek így nincs értelme, szóval sikeresen alkottam magamnak újabb elvarratlan szálakat, szóval sokat fog én még ottan mutatkozni. Puszilom a babát!
na, itten vagyok. Aki nem vett volna meg eszre, immar hivatalosan is bejelentem: hazatertem, egri lakos vagyok. Furcsa, de egyelőre itt is emigransnak erzem magam kicsit:) De ez nem rossz, sajnos majd idővel elmúlik.
Beindult a szinhazi őrület, Egerben vagyok dramaturg, rögtön nyakon öntöttek annyi melóval, hogy alig győzöm. Lakas hetekig romokban allt, de mar kezdünk lassan valahogy kinezni, próbaljuk kipihenni egy honapos mega-költözes faradalmait.
Ha nem vagyok elkesett: jo volt a buli.
Kata, Emese, Zoli hivjon mar fel. Meg barki. Kevesebbet kommunikalunk, mint mig kint eltem:)))
Hi visszajöttem. Jó volt ez az egy nap a régi barátokkal és rájöttem hogy lehet sok hibát elkövetni egyetlen este alatt. Mert én egy állat vagyok. De azért jó volt.
Ancsa hétvégén lenéznék hozzád hogy segíts megírni azt az izét. Tudod. Akkor szombat délelőtt, kora délután?
Én hálás vagyok a futkosóknak. Nekik köszönhetően az utóbbi hetekben igen közel kerültem kerültem az aktív sportoláshoz. Azzal, hogy olvasom a fórumot...
Kata, nézd vissza az utóbbi néhány hét fórum hozzászólásait. De ha ez neked nem elég (öleld meg a kemencét), akkor én ünnepélyesen az olvsótábor-fórum oltalmazó anyukájává avanzsállak. Remélem nem baj.
Szoltam en egy rossz szot is? A paletta valoban szines, hala Istennek! De hogy en josagos?!? Vagy anya!?!
Es abban is biztos vagyok, hogy sok csendes olvasgato jar ide. Adhatnank valami nyeremenyt annak, aki van eleg bator valami szamunkra tetszot hozzankszolni. Pl.: meghivjuk a kovetkezo bulinkba. Vagy sorozni. Na kuksolok! Lecke feladva.
Eniko! Apad komoly ember lett, felelosegteljes feladatokkal. Gyereke, munkaja van. Ideje nincs. Kispolgari vagy sem, kenytelenek vagyunk elfogadni. Nyugi! Eszhez ter a sok sokk utan es ujra itt lesz velunk!
Apuuu! No nem baj ha nem vagy vagy még de én valszleg ma megszököm Egerbe :) Nem bírom tovább! Az egyik tanárom meglógott és holnap nem lesz órám. Beeeeeee
Kata! Csak kicsit szinesítjük az amúgy sem egyhangú palettát. Gondolj bele, ha valaki idetéved, láthatja, hogy micsoda széles érdeklődési körrel rendelkeznek az olvasótáborosok. Van közöttünk gyújtogató, nőkbálványa, jóságos Kataanya, hogy a HPSZ-ről ne is beszéljek. A sportolók már csak hab a tortán...
A gyalogkakukk már foglalt :-( Más ötlet? Grat a teljesítményhez. Nekem a holtpontot leginkább a vegetatív szükségleteim jelentették :-) De azután 33-34 km között a Jóisten megsegített egy TOI-TOI-val, onnan már minden OK volt. Legközelebbi cél 3:30-on belül.