filmeknél, dvdnél sokkal többet számít, hogy ottmaradnak-e az emberek seedelni, mert azért rizikósabb és tovább tart 4-5 gigát.. érdemes túlteljesíteni mindig annyival, hogy bármi megtetszik, kockázatmentesen nekiállhass. ezeknek a siteoknak azért komoly előnye, hogy ha kérsz vmit, megkapod, ha szólsz vkinek, visszajön, megvár, stb., nem csak aki kapja marja és huss.
éppen hogy nem mindenütt van így, pl. a jrock zenei torrent-oldalaknál is van ráció, mégse vágják ki az embert, max. büntiből várakoztatnak. azért ez emberibb eljárás. mondjuk ezeknél nincs is gondom, jól állok. gyorsabban lejönnek a cuccok is, sokszor még az is amit senki sem seed-el (na jó, ezek lassabban, de lecsúsznak idővel). valahogy teljesen más a hozzáállás, mint a filmes tracker-reknél, a user társaság is segítőkészebb, nagyon kellemes meglepetésekben volt már részem. de így igaz, meg kell tanulni használni mindegyiket, más taktikát fogok választani. ami a zenéknél bejön, itt úgy látszik nem.
ez mindenütt így van, meg kell tanulni (jobb késő mint soha).. itt még sokkal türelmesebbek is sztem, elég rossz lehet a ratiod, ha már ez van..
adc sokkal keményebb, ott most csak azért van nyugi, mert szerelik a szervert, de egyébként két hét alatt kivágnak (mint macskát).
ha belegondolsz, tízezres népeknél nem várható el, hogy ők nézzenek meg gondoljanak utána, hogy x teljesiti a kötelezőt, y meg azért nem, mert beteg a macskája vagy fekete-fehér filmet választott és juj, ez követhetetlen és ellenőrizhetetlen volna, ezért neked kell úgy használni, hogy működjön. divx-es napi friss újdonságokat én inkább emule-on nézek vagy publikus helyeken, azzal nem terhelem a statisztikát.. előnye, hogy jól jön, hátránya, hogy csak és kizárólag friss dolgok vannak. keleti rilízeket a TLF szok kiadni, keress rá google.
cool tud lenni, de azt bármelyik japi, nekik könnyen megy, a szépség szintén:)
H. régebben sokkal szenvedélyesebben énekelt, ez elmúlt.
---------
más: képzeld ki akarnak vágni az FSS-ről, mert kicsi a rációm. mintha tehetnék róla. 10 filmet töltöttem le tőlük, abból 5 lejött, de alig seedelik, pedig mindet bent hagytam a közösben, én nem tehetek róla. ez egy ilyen faszfej társaság?
berágtam rájuk.
küldenél mail-ben nekem más ázsiai film torrent-helyeket? adc-t ismerem még, ők sokkal normálisabbak, ott is szarul állok, de nem fenyegetnek (még).
cool tud lenni, de azt bármelyik japi, nekik könnyen megy, a szépség szintén:)
H. régebben sokkal szenvedélyesebben énekelt, ez elmúlt.
---------
más: képzeld ki akarnak vágni az FSS-ről, mert kicsi a rációm. mintha tehetnék róla. 10 filmet töltöttem le tőlük, abból 5 lejött, de alig seedelik, pedig mindet bent hagytam a közösben, én nem tehetek róla. ez egy ilyen faszfej társaság?
berágtam rájuk.
küldenél mail-ben nekem más ázsiai film torrent-helyeket? adc-t ismerem még, ők sokkal normálisabbak, ott is szarul állok, de nem fenyegetnek (még).
hogy hűvös lenne, miközben ennyire Hot!? :) amúgy az album engem sem hatott meg. talán világsztár akar lenni, mint bárki más a világ bármely pontján, és azért.. nemtom. ha mondjuk odaállítjuk m.manson mellé, még mindig megvan az az előnye, hogy százszor szebb.
teljesen igazad van, jó album, hanzásilag szuper, kiváló zenészek, csak a japán zenészektől mást vár az ember, pont abban különböznek nyugati társaiktól, hogy sokkal őszintébbek, teljes szívvel, lélekkel benne vannak abban amit csinálnak és ez nagyon át is üt. ebből az albumból ez hiányzik, de Hyde nekem mindig is hűvősnek, távolságtartónak, személytelennek hatott, bár a korábbi Larukus dolgai azért sokszor szíven tudtak találni és a Roentgen solo-albuma is nagyon jó. kérdés, hogy ki mit vár a zenétől, ebben nem vagyunk egyformák. Hyde kiváló zenész és énekes, ezt aláírom, nekem csak a személyisége nem jön be.
azért mert nem japán, még lehet jó, sőt, legalább végre oda is bejutnak az alternatív hangzások, nem csak a gagyipop.. aztán majd vki más csinál eredetibbet (eredetibbet nem lesz nehéz...). azért nem rossz, és állati illusztris zenészeket szedett össze, a cult és a mission dobosa, a nin és a marilyn manson basszere és hangmérnöke stb, legalább az látszik, hogy van izlése..
csak végighallgattam Haido új albumat, a Season's Call messze a legjobb nóta róla, aminek a pívíje is nagyon cool, a többi dal bár iszonyú profi és dögös, mégis uncsi és felejthető. Hyde amerikanizált útra lépett, mint anno Hide a Zilch-el, de az izgibb volt és kisérletezőbb, nem ilyen steril műanyag. Hyde menjen nyugdíjba Gackt-al együtt:)
kijózanodás végett Mucc koncertet néztem, lehengerlő és baromira tudnak, Tatsuro nagyon karizmatikus énekes... (eddig is csíptem őket).
ehh, 13 év után feloszlik a Pierrot, de nem baj, mert Kirito nagyon klafa szólóban, csak csináljon nekünk sok jó dalt, mint amilyenek a Hameln albumon és a Tear single-n vannak, ráadásul enyhén szólva jól néz ki:)))
ennek örömére feltöltöttem a legfrisebb videoclip-jét (de a single az igazi):
más: Hyde új albuma (Faith) most jött ki, még meleg. az első két szám után feladtam, annyira uncsi, de azért megbirkózóm majd vele. sosem voltam haido fan, de régebben jobban nyomta, a hangja is szebben szólt.
ha újra lesz neted, a tonberry-ről szedd le Merry utolsó indies turnéját, 2005-ös nyári koncert-túrné (3 fájl), több mint 3 órás anyag, csomó extrával. a legjobb koncertjük, amit eddig láttam tőlük, iszonyat nagy, leírhatatlan. sokkal jobb, mint a SCI-FI koncert. Gara pókembert játszik, felmászott a menyezetre, onnan csüng, mint egy lajhár és úgy énekel, de a közönség se semmi, olyan igazi füstös, ordibálós klubhangulat van:DDD
(be kell szereznem a dvd-t cdjapan-ról, vagy máshonnan, több Vidoll cuccal együtt (bár az ő utolsó koncertjük szó-szó, korábbiak viszont rulez). amúgy Vidoll-ék is jönnek majd németekhez, ez a német kiadó, amelyik hozza a jrock bandákat idén, Kisaki Under Code indies kiadójával is kapcsolatba lépett (illetve hát Kisaki-val, mivel ő a feje), úgyhogy jönnek majd a legjobb undercode-os bandák is, mint Vidoll, Phantasmagoria (istenem, őket is látni akarom!), 12012 (ők is naggyon jók), stb. Vidoll már járt Franciaországban, sőt a lengyeleknél is.
Ando: ja hát igen, benne csak gyönyörködni lehet:)
2. és 3. kép: Ando és Takashi Miike valahol Németországban
tartok egy kis Vidoll élménybeszámolót (hogy ne haljon ki a topik:):
az már kikristályosodott bennem, hogy a Vidoll az én bandám és Jui az én emberem:)
nagyjából végighallgattam kronológikusan a számaikat és láttam koncerteket. kijelenthetem a Vidoll életveszélyes, főleg a korábbi elborult, eszement dolgaikra értem, mostanra kissé konszolidálódtak sajnos, de még mindig rulez. életveszélyes azért, mert annyira pszichotikus, deviáns és mágikus, hogy simán bekattanhat tőlük az ember, a pszichiátrián a hálóságy tuti garantált (mondjuk ez Degu-ékra is igaz, de itten valami egészen életszerűen groteszk az egész, ami Jui kivételes énekesi képességeit dicséri). Jui-ból egyszerűen ki se nézné az ember, hogy mire képes a hangjával (a hányástól az orgazmuson át az állati hörgésig. normális kivitelben pedig olyan érzéki, finom, puha, bársonyos a hangja, hogy az ember elalél tőle). iszonyúan végletes tud lenni ez a vékony, bájos, 'szöszi' gyerek, zseniális egy mókus, de az egész zenekar az, valami egészen rendkívűl tehetségesek, de szerintem igazán csak az tudja értékelni őket, aki maga is 'félőrült', amúgy normális embereknek szigorúan ellenjavalt:)
küldök egy új pv-ét tőlük, bár a zenekarból kevés látszik, de a szám szokásosan jó és a pv is.
azt a sok vegyes számot én még nem hallgattam meg, de neked nem tűnt fel, hogy más az énekes némelyikben? Shuji Ishii csak 2000-2003 között volt velük, előtte egy másik fickó énekelt, akit mit ad isten, szintén Shuji névre kereszteltek. őt még nem hallottam és nem is láttam.