6 oldal után az első hsz amire reagálni lehet természetesen egyetértek :)))
mondjuk nehéz is lenne úgy okoskodnom h csak a 200at néztem eddig meg azt is youtube-on. Végig tolta a videó alapján úgy lett 19.19 megint kis ellenszél. Hát nem tudom h van-e benne 19 alatti, elenfél úgy tűnik nem kell a világcsúcshoz. Most így utólag már okosabban; tuti h nem verte volna meg Gay. Lehet h itt is tudott volna annyit mint tavaly Usain, vagy pár századdal kevesebbet de megint nem ment volna sokra. A váltóra kiváncsi leszek. Na megh Jamaikai megnyeri-e az éremtáblázatot. Friedrichet sajnálom, biztos nagy verseny volt a magas.
Le a kalappal a tízpróbázók előtt és az Eurosport 3 szakkommentátora előtt. Értük is érdemes nézni, kurva sokat tesznek hozzá szakmailag. A többi magyar sportriporter mehet a levesbe!
A riporterek jól beszéltek, nem sajnáltatni akarták az amúgy lazán ténfergő versenyzőket, és megvezetni a sok birka nézőt. A stadionban nem lehet pihenni, regenerálódni, ezt tessék végre megérteni. Ha van fogalmad a versenylázról, bármilyen versenyhelyzetről, akkor ezt nem is kellene külön magyarázni. Leírtam, hogy a Bolt-féle ökörködés és a rekortánon való szundikálás egyáltalán nem jellemző.
ez nem "erre írtam", mert továbbra is elbeszélünk egymás mellett. azt sehogy nem tudod kihozni, hogy többet melóztak, mint máskor, márpedig ugye elsődlegesen az fáraszt. az előző felvetésed (a pihenések közti különbségről) nem vitted tovább, miután lereagáltam, csak visszaterelted a témát a stadionban bárhogyan eltöltött össz-időre
a riporterek arra reagáltak, hogy sokáig vannak a pályán, mert az látványos és jól kommunikálható, de nem feltétlenül gondolták ezt tovább
Erre írtam, hogy számít az az idő, ami most kimaradt, amiért egymásba nyúltak a versenyszámok. Reggel óta talpon voltak, délután gyakorlatilag semmit nem tudtak kikapcsolni, és az előzetesen tervezett szünetük is kimaradt, én nem különösebben irigylem őket.
A Eurosporton - SZG kivételével - tapasztalt atléták kommentálnak, nagyjából sejtik, milyen fizikai és szellemi megterhelés egy ilyen verseny. Nem puffogtatnék ellenük a nappaliból.
Azért ennyire nem nagy az arca:) "Ich bin ein Berlino" volt a felirat, ami a híres Kennedy-féle "Ich bin ein Berliner" (berlini vagyok) ferdítése, a kabalfigura nevével.
Nem éppen. Ha elhúzódik a verseny, kénytelenek valamennyire melegen tartani az izmaikat, nem nagyon pihenhetnek abban az értelemben, ahogy egy atléta pihen. Sem szellemileg, sem fizikailag nem egy kurvanagy kikapcsolódás ülni a rekortánon, és gyúrni a lábad, vállad, meg arra várni, hogy sorra kerülhess és dobj egy nagyot. Az, hogy a ruszki gyerek aludt egyet a rúdugrás előtt, vagy Bolt ökörködik a melegítése alatt, elég ritka jelenség.