Régvolt a mi?...
...
Suli?...
...
Ja már dereng valami:)
krist:
Nekem megvan mind, de ha az átvevést videókazettára gondolod akkor sajna nem tudok segíteni. Egyéb esetekben pedig csinálok egy ftp szervert még ma és felrakom. Értem?
Némelyik között van, némelyik között nincs... :-)
Azt a hologramos borítós AEnimát láttam én is a CD pinyóban valami irreálisan óccsó árér, de azt mondtam, hogy minek vegyem meg amikor már megvan.
Mellesleg anno még mikor bejött az AEnima a CORA-ban (!!!) vettem meg háromezerér... (Hát ilyet???) Ez volt az utolsó alkalom hogy ott Tool cd-t láttam... :-)
Ráadásul először nem volt nálam pénz és rá vagy két hétre még mindig ott találtam úgyhogy gyorsan megvettem... Hát...mint utólag kiderült... jó ötlet volt.
Tud nekem valaki átvenni Tool videjókat?
Hát próbálom is terjeszteni csak az a gond hogy a Tool-ba belehalgatni nemsokat ér és álltalában az ember nem ér rá végighalgatni mindent amit kap. Na meg nyomnám én a koliszobában is de 2-1 arányban mindíg leszavaznak :((( (gagyi slájmot halgatnak (mégcsak nem is a rock-ból))
Azért tényleg egyre jobb állítólag (Nekünk nincs) az MTV -n nyomták a Schism klippet. Sőt (mikor még volt) a VIVA2-n volt műsor is róluk csak látni nem láttam mert mire leadták nálunk beraktak valami Szlovák gagyi adót Ö(Ő)rültem mondhatom:))
Sőt a Z+ -ról vette fel a klippet(schism) az egyik haverom.
Végülis csak annyira nembeszélnek róluk mint az összestöbbi együttesről
Ugyan ez a srác volt CD-t venni (COC vagy valami hasonlót) guberászott guberászott erre mi akadt a kezébe Tool Aenima eredeti amerikai kiadásban holgrafikus vagy milyen tokkal. Szóval érdemes körülnézni sok eladó azt hiszi valami szar ami rajtamaradt aztán besúvvassza a trágyába ahol senki sem nézi.
Megbízhatóak ezek a netes rendelős dolgok? Láttam a Depressive Age től az Electric Scum -ot 4600 -ért (mindenkinek ajánlom Ez az album Örök életre szól mint a Tool)
Azert mar egyre tobben ismerik. Vagy negy eve a baratnom volt kinn Seattle-ben, onnan hozta az Aenimat, aztan elkezdtunk Tool lemezekre vadaszni, egy cdboltot talaltunk, ahol volt egy olyan fiok, hogy Tool, persze ures volt. Aztan valami second hand boltban lehetett kapni az Undertow-t. Egy masik ismerosom is kutatta az Aenimat, es a vegen megrendelte az Interneten, mer' o sem talalta sehol.
Viszont a Lateralust mar nagyon sok helyen lehetett kapni.
Terjeszteni kell a Toolt. Az a srac egyebkent az Astoria kozeleben levo Libri konyvesboltban dolgozik, es egyszer berakta ott a boltban a Lateralust, es az egesz album vegigment!!!
Hi mindenki Végre emberek akik a Milyen zenét szeretsz? kérdésük után nem kérdeznek vissza ötször hogy MI? (ha nem is 5ször de legaláb le kell betűzni T O O L ). :)
Gondolom sokat tapasztaltátok ti is mikor elkezdtek áradozni hogy szinte senki sem ismeri őket. (Még :)) De ez az ő bajuk :))
Nincs valaki aki elolvasta a toolband.com -on a leírást a tagokról és értette is. (Ehez nálam nagyobb angolos+okkultista kell:) Ha van akkor légyszi írd le. Hát a dobosról amit értettem az nemsz*r és az a durva hogy el is tudom róluk képzelni.
Én is csatlakoznék a Tool kontra Sziget dologhoz csak hol és hogy kell. (Bár pesszimista vagyok elég ratyi együtteseket hívnak 1-2 kivételtől eltekintve de azok sem világsztárok (Teszkó gazdaságos fesztivál).
Vagy fél éve valaki kérdezte mi értelme a Schism klippnek ha még érdekel(bárkit) Szivesen megírom tapasztalataim Már kielemeztem amennyire tőlem telik (nemsok) Viszont ha valakinek vannak elképzelései a többi klippről írja meg.
Egyenlőre ennyi bár még írnák de későbbre is tartogatni kell valamit.
Nem vagyok pesszimista, de az a gyanúm, hogy jobban megérné a szervezőknek ha nem szigetberkeken belül, hanem valami nagyobb sportcsarnokban adnának helyet Tooléknak potom nyócezres belépőért... ergo szigeten soha nem lesz Tool még ha MO összes létező emberének aláírását fel is tudod mutatni...
Deazér jólenne hajó lenne...
Hijja, hát akkor uccu szavazni!:) Egy barátnőm egyébként valami Tool-szeparatista szövetséget akar alapítani, elkezdte mesélni, csak valamiért ideges lettem rá, és megfürdettem hóban. Bosszúból nem akarja elmondani, de majd csak megenyhül...:)