Na akkor helyből rendes volt a doki. Majd vigyázz, ha elindul. Olyanok ilyenkor mint aki atomrészeg. :)) Nekünk vagy 15 éve csinálták a Rákos úton és ott az a doki azt mondta, hogy nem fog fájni, hát lehet neki nem is fájt, de szegény kutya úgy nézett ki a kezelés után mint egy zombi. Egyébként van egy fajta por amit most én is adok minden nap a kajába ami meggátplja a lepedék képzödést és sok csont, akkor nem lesz fogköves. :) PlaqueOff ez a neve és olyan 4-5 ezer körül van, de egy évig elég egy ilyen kiskutyának. Hozzánk meg holnap jön a doki beoltani a kombinálttal a Merdzsókát.
Békítsd meg valami kis jutalom falatkával, ha teljesen magához tér. :)
Így van, ahogy mondod! Amolyan ismerősként fogadtak! És hihetetlenül gazdagon kínálnak ennivalóval is, miközben ITTHON azt számolgatják, hogy belefér-e a kötségvetésbe!!!!
Tudni kell, hogy ott nem beszélik a magyar nyelvet, hanem ápolják!!!!!
Elárulom, hogy Topolyán is ez a helyzet! Ezeken a helyeken nem ismerik a káromkodást! Olyan jól érzi magát ott az ember, hogy azt gondolná OTTHON van...!
Bátyám járt így, pedig nem ktya, sőt még nem is állat!!!!
Pár éve nagyon csúnyán bedagadt a foga, hogy kettőig nem láttot a fájdalomtól. Este volt, így elvittem őt Szentkirályiba, mikor sorra került, nem telt bele 1 perc sem, már jött is kifelé. Azt hittem beadták neki az érzéstelenítőt, de nem. Azt mondta menjünk haza!!!! Elindultunk, mert a szeme már olyan volt, mint a légynek. Ki volt guvvadva!! Elmentünk egy sarkot, aztán megtette a tiszteletét ott! A 2 nappal azelötti kajával is sikerült neki megterítenie. Utána tudott csak valamiképp beszélni is:
- Na, mesélj! Miért megyünk haza?
- Mert már kihúzta!
- Máris?
- Igen, azt mondta nem kell érzéstelenítő! Minél hamarabb megszíbadítjuk a fogától!
Szombaton délelött, mikor indultam HÉVÍZ felé, akkor az Árpád hídnál láttam egymás után menni az OT XX-XX rendszámú autókat. Amolyan veteránosak voltak.