Az a pályában benne vana hangos bemondás a gép hang meg aközött van különbség. Msts binnél nem volt szerintem be pipálva a sound rész tedd újra a bint és minden négyzetbe rakj pipát és akkor lesz a gépeknél hang.
Valak tudja mi lehet a gond? Nincs hang a mozdonyban egyáltalán,pedig Sound mappa benne van,ENG.fájlt is néztem,ott is rendben van minden. Beállításoknál mindent maxra vettem...
Kint pedig van hang,hisz a bemondások hallatszanak!
Igen, direkt ezért írtam, hogy olyan, ahol nincs 30 részre darabolva... Na mindegy, a torrent most 43%-nál tart, néha jobban felgyorsul, most kb. 45-50 KB/s-el szedi egy seedertől, most már inkább megvárom, hogy az elkészüljön.
Valaki nem tudna engem kisegíteni egy OpenRails Alföld 6 letöltési lehetőséggel, lehetőleg egy fájl (nem 30 fájlrész külön linkjeivel!) vagy torrent útján? Mert Jadróék oldalán már nem tudom, mióta nincs fent sem a pálya, sem a patchei, az Alföld 5 torrentjét meg nem seedelik ill. trackelik valami sokan (2 seed, 1 track, 1 leech rajtam kívül), így még kb. egy hónapba telne, mire letöltődne, 2 nap alatt még mindig nem jutott el 3%-ig sem a majd' 6 gigás letöltés... :(
Ezeket már 4 hónapja végig csináltam még újra telepítéssel is de sajnos nem ment. Próbáltam 3 féle kabin nézettel is(különféle elérési beállításokkal). Próbáltam openrails programmal azon sem ment. A vonat és kocsik tökéletesen mennek de a vezérlő az sehogy nem jelenik meg.
A Demex nevű programot honnan tudom letölteni? Ne írjátok, hogy írd be google-ba, mert megtettem, több oldalnyi halott és nem működő linket átnéztem és semmi.
Az iránt érdeklődnék, hogy jóféle Bz elérhető vhonnan? MSTS HD oldalát nem érem el, az acthu-s Bz megvan, de vmiért nem működik az éberségi jelző és kürthang sincs és kicsit bugzik a gáz és fékkar is. VM15-ös iker Bz pedig nem jelenik meg a játékban. Esetleg tudtok rá vmi megoldást? Vajon hiányol vmit?
Nem tudna valaki küldeni egy jól működő Railjet vezérlő kocsit? Már több verziót is letöltöttem de soha nem jelenik meg a szerelvényben. A Shape Viewer látja rendesen de a játékban nem jelenik meg.
Lenne 1 nagy problémám a TRAINSTORE nevű programmal: Újratelepítettem a TS-t,feltelepítettem a trainstore-t és ezt a hibaüzenetet adta ki! D meghajtóra telepítettem újra a TS-t,és a trainstore is a D-re ment. Nem tudok még a programba sem bejutni... :/
Sziasaztok! Mint vasútbarát nekem is jáccanom kell vmivel ami vasút és magyar,szóval a problémám a következő :mivel nemvagyok nagy szaki az ilyen programokban nemnagyon tudom hol lehet leszedni és hogyan kell az msts be berakni a hazai cuccokat (mozdonyok,személy-teher vagonok, magyar pályák,főjelzők stb. ) Ha valaki segítene nekem orvosolni ezt a problémát akkor nagyon hálás lennék :) Előre is köszi ! BáLiNt voltam