Ex-Yankees star Bobby Murcer dies at 62. The only person to play with Mantle and Mattingly, the popular Murcer hit .277 with 252 home runs and 1,043 RBIs in 17 seasons with the Yankees, San Francisco and the Chicago Cubs. He made the All-Star team in both leagues and won a Gold Glove.
Szerintem nem fly out, mivel kiesett a kesztyűjéből. A labda él és megy tovább a játék. Futok haladtak is tovább, stb. Ha kifelé pottyant volna akkor Homár, így viszont ment tovább a játék.
Sziasztok! Nagy nehézségek árán sikerült megszereznem az MLB08-at PS2-re.Tök régóta vadásztam rá,viszont némi nehézségeim akadtak a vezérlésével.Valamejikőtök tudna nekem ajánlani valami magyar nyelvű,vagy nem túl bonyolult angol nyelvű leírást a játékhoz?(Pl: hogy melyik gombra mit csinál, meg ilyenek)Vagy egy magyarnyelvű játékleírást? Nagyon megköszönném a segítséget!!! Ron
Valaki mondja már meg léci, hogy egy ilyen suta, nyomorék, dagadt fasz, mint Glendon Rusch, hogy a büdös picsába kap minden évben major league szerződést? Nem hiszem el, hogy triple-A-ben nincsenek olyan dobók, akik csukott szemmel is hoznák ezt a "színvonalat"...
Igen, 2004-ben volt egy ő színvonaláhopz képest zseniális éve. Egyébként meg 10/10-szer 4 feletti ERA, 2005 óta meg 7 feletti.
(Most nézem 2007-ben nem dobott, tuti akkor is csak azért, mert sérült volt...)