Veletek ellentétben én nagyon örülök Kvatro megjelenésének, az ugyanis mindig azt jelenti, hogy valami pozitívum történt a csapattal. Már alig várom, hogy szezon végén is elküldjön a fenébe, ez ugyanis azt jelentené, hogy bentmaradtunk.
Nem dehogy, csak meglep, ha valaki itt még csodálkozni tud valami hülyeségen. Én azon csodálkoznék, ha valami normálisan működne a magyar foci környékén.
Az utolso hozzászolásod korrekt! És Téged nem csak ezért nem sorollak a blaut félékhez.
Domonyai nem mondta, h valakinek ki kell esni...
Én is láttam az ATV-n az interjút, pont azt mondta, h nehezen viseli, csak a blaut félék kiforgatták, meg csúsztattak, ahogy szoktak.
Várszegi meg biztos h ad pénzt, tulajdonos nélkül egyik csapat se tud megélni!
Az a baj, hogy csak a múltat nézed, azt nem látod, hogy azóta milyen változások történtek.
Az egy másodlagos kérdés, hogy szerintem a bajnoki címünkben Garaminak volt a legkevesebb szerepe - a múltban sokat tett az MTK-ért. Csak sajnos azóta ezt többszörösen lerombolta - egy értékelhetetlen, kispadhoz görcsösen ragaszkodó roncs lett, aki még a játékosai nevét sem ismeri, és csoda, ha nem alussza át a meccset.
Ha minden mást figyelmen kívül hagyunk, nézz csak annyit meg, mit (és hogyan) tett Szatmárival, és mit nyilatkozott
az egészről a meccs után. Már ebből levágható, hogy NAGY gondok vannak nála.
Arról nem is beszélve, hogy meccs meccs után lett vezetésből vereség, ami megint az edző felelőssége ilyen szériában - és ezeket még lehetne sorolni....
Várszegi a MÚLTBAN tényleg nagyon sokat tett a klubért, és neki köszönhető, hogy még van MTK. A baj az, hogy ezek után most szépen lassan romba dönti.
Mindenttudó klubigazgatónk is megmondta, most már csak a pénzt veszi ki, nem teszi be, és bevétel a játékoseladásokból van...és bizony a teljes csőd, ami felé tartunk, az ugyanúgy az ő felelőssége lesz...
A jelenlegi keret még nem nb2-es szintű. De ha most csodával határos módon bentmaradunk, és megint folytatódik a széria, és 2-3 meghatározó játékost eladnak - megfelelő pótlás nélkül, akkor jövőre mi leszünk a Szolnok szerepében....(pl. Pál, Pátkai, Szatmári)
Azért érdekelnek ezek az "emberek", amit a klubbal tesznek.
Domonyai és Garami az alkalmatlanságukat tucatnyiszor bebizonyították, Várszegi meg azt, hogy már a legkisebb mértékben sem érdekli, mi történik a klubbal.
Ilyen emberek pedig nem kellenek ide.....
De érdekes, hogy ezt a hozzászólást megint egy győzelem után tetted, és a sorozatos vereségek után sehol sem voltál...
Szerintem jóval inkább az a SZÉGYEN, amit Domonyai meg Garami művel a csapattal.
Hogy egy tenyészklub lettünk, ami évről évre egyre lejjebb zuhan.
Hogy az edzőnk képtelen bárkit motiválni, karriereket tesz tönkre, aminek legújabb állomása a csapat legjobbja, Szatmári kigolyózása - hihetetlenül gusztustalan és megalázó módon.
Számomra az a szégyen, amit ez a vénember megtehet a csapattal, a játékosokkal.....
...a szakmai lemaradottságáról nem is beszélve...(és könyörgöm, ez az ember még a játékosai NEVÉT SEM TUDJA!!!!)
Kit érdekel Domonyai, vagy Garami, vagy Várszegi mint ember? Engem a szeretett klubbom tagjai érdekelnek Az a te bajod, meg a barátaidé, hogy már akkor is csak az örjöngés ment, amikor bajnok lett a csapat, akkor az volt a duma, hogy nem akarnak bajnokok lenni, majd mindig újabb és újabb baromságok.
Szerinted a barátod, feltette a kezét, amikor a Kanta hosszú kihagyását vizionálta, vagy bármikor, amikor beteg dolgait irogatta?
Végül is még igazad is lehet. Elvileg, miután nem ismered az életünket, még az is lehet, hogy szörnyű, szánalmas és bizony az sem kizárt, hogy betegek vagyunk. (Én ma kétszer is tüsszentettem.) Mondjuk abból kiindulva, hányan kritizálják Garamit, ez rosszabb lehet, mint a spanyol nátha járvány. Szóval tegyük fel, hogy mindebben igazad van. Akkor nem esik ki a 15. helyezett az NB1-ből? Egyetlen kérésem lenne. Ha kiesünk - remélem nem fogunk, de sajnos ez most reális lehetőség - és jövőre véletlenül megnyerjük az első mérkőzésünket az NB2-ben, akkor ne gyere ide hozsannázni, mert virtuálisan tökön rúglak.
Te vagy az egyik fórumrag - bocs nem tudtam kihagyni - aki miatt kiesünk. Az edzővel meg minden rendben. A második kőrben a meccseink alig három negyedét vesztettük el. De ez kizárólag a gyenge játékos állomány miatt van. (A játékosállomány is kizárólag a fórumragok miatt ilyen gyenge.) Ez rém egyszerűen bizonyítható. A focinak van egyetlen egy olyan eleme, ami nem tehetség kérdése. Ez a kondi. Ez kizárólag edzésmunka dolga. Na ebben remek a csapat. Sokszor még az 55. percben is kapnak levegőt a fiúk. Tegnap például a rendkivül jó erőkből álló Szolnok - amelyik mindössze 9 pont hátránnyal áll az utolsó helyen - is csak az utolsó fél órában tudta a Hidegkuti Stadionban nyomás alatt tartani az MTK-t.
Hogy itt mi van. Nyolc nyeretlen meccs után kiszenvedtünk egy győzelmet. Erre rögtön kinyílt a csipád. Eddig hol voltál? Amúgy tudod hányadik helyen állunk.
Egy biztos, ahogyan ezt a kapuskerdest kezelte, az tobb, mint vicc...igy mar ertheto ez az agonia, ha a csapat tobbi reszet is hasonlo szinvonalon "fejleszti"...