Aha, ez igaz. Tori Amos és PJ Harvey is 2007-ben adtak ki lemezt, mégis mindketten már idén jelentkeznek is egy újabbal. Dehát a Volta-turné is azért nyúlt ilyen hosszúra, mert azt mondta, hogy most pihenni fog, többet foglalkozik a családjával. Ugyanakkor az is igaz, hogy egy nem olyan régi interjúban azt mondta, hogy már vannak új ötletei. : -) Én 2010/2011-re tippelek. :/
Őszintén irigylem a lelkesedéseteket, de ti hogy tudtok még mindig beizgulni egy ilyen rajongói lerablásra már megint?
Ráadásul pont 2 éve, hogy eredetiben kijött a Volta, nem még mindig a rajongók által beküldött klipeket kéne DVDn kiadni, hanem már rég a köv. albumról kéne, hogy szóljanak a hírek. :-(
az hogy jó, vagy neked tetszik, az okés, de vedd észre a link alapján, hogy HIBÁS!!! és nem is kicsit! azért ennyi számot benézni, elég durva szerintem...
Szerintem meg nagyon jó a tracklist. Nekem kifejezetten tetszik, főleg a 2. CD-re vagyok kíváncsi, azt most töltöm. A Dull Flame of Desire szerintem amúgy sem olyan jó Antony nélkül...
még egy gyors kérdés. tapasztalatlan vagyok az OLIval kapcsolatban. a rendelések általában milyen hamar szoktak megjönni ? egy hét, két hét ? vidéki vagyok, szóval tuti nem téved el, a postás szeret :) kössz előre is
én a hmvtől rendeltem meg, ők az OLItól függnek... folyamatosan tolják az időpontot, szóval nem tudni a pontos dátumot.. majd csak egyszer :) addig nem is pirate-ozódom a voltaicon :P majd eredetibe! :)
Most kaptam egy e-mailt a Musiclandtol, hogy a Voltaic (ha minden jol megy) kedden jelenik majd meg, szoval talan majus elejere vegre lesz is belole valami :-))))
Hú, ennek a kommentnek a hatására (meg mert már olvastam kb. 100 ilyet) végre letöltöttem tegnap a Juniort. Az előbb hallgattam meg másodszorra, de nem jön be különösebben egyelőre, legalábbis mintha hiányozna róla egy Spark vagy What Else Is There szintű csoda.
Idén eddig nekem egyetlen album volt, ami kifejezett lelkesedést vált ki belőlem és alig várom, hogy hallgassam, stb., ez pedig a(z új) Antony and the Johnsons, hogy tangenciálisan ontopik legyek.
És még arra se bírtam rávenni magam, hogy az új Depeche Mode-ot vagy PSB-t meghallgassam, pedig a kettő közül az utóbbinak legalább a beharangozó kislemeze egész tetszik.
Én itt a fórumon találkoztam először a nevével, a napokban töltögettem tőle, és nekem bejön a zenéje; vannak egészen egyedi ötletei (theremin csembalóval, egy bot kopogásával kíséri magát...) Néztem videókat, szerintem a színpadon is elég masszív jelenléte van, úgy érzem teljesen átéli a dalait. Amúgy ezt meg általánosságban mondom, egyszerűen nem értem, hogy ha egy fiatal énekesnőnek vannak egyedi meglátásai, koncepciói, akkor miért kell állandóan Kate Bushra, Tori Amosra, vagy Björkre asszociálni ?! Ezt magyarázza valaki el nekem, mert soha nem volt világos nekem !