DC-ben volt valami balhe mar nyitas elott, egy rendort meg is lottek - nem tudom ugyan, hogy koze volt-e a valasztasokhoz, vagy csak a szokasos washingtoni lovoldozes.
Szeretném tudni, ha nem szavazók-intimidálása, akkor mi az, hogy több USA városban, közöttük Toledo, Ohioban is kirendelték a rendőrséget/rohamrendőrséget.
Már reggel hétkor az utcán voltak. Értem én, hogy esetleges zavargásoktól tartanak, ha Obama annak ellenére veszit, hogy győzelemre állt, vagy hogy félnek a nagy ünnepléstől, ha nyer, de kora reggel mitől tartanak????
És akármilyen toleráns vagyok, most már elegem van a gyülölködő négerezésből, rokonszavakkal is. Fékezd meg magatokat, légyszives, mert egyrészt úgyse győzöl meg senkit, másrészt mert csak magadról mutatod fel a trailerparki útlevelet.
Plusz, ha tudja vkiről, hogy illegális, jelentenie kell a hatóságoknak, mert ő vagy akár a felesége is elvesztheti az ügyvédi kamara tagságát, ha büntényt elhallgat. A szélsőjobb már végleg elszabadult, és a legőrültebb dolgokkal ijesztgeti a népet, egy Obama gyözelem esetében.
Sajnos egy közeli rokonom is azt mondta a minap, azért nem szavaz O-ra, mert Obama TERRORISTA. Ezt hallja és olvassa, aszonta. Pedig nem is fórumozik.
Florida: naponta több repubikánus robo-hivás, legutóbbi arról, hogy Obama (mostoha) nénikéje illegálisan él az USAban. Előző napokban azért hivtak, hogy tudassák, Obama nem segiti USAban élő nyomorgó nénikéjét.
Korábban azt jósoltam, hogy Obama fehér férfi alelnökjelöltet választ. Igazam volt.
És azt is jósoltam, már 4 évvel ezelőtt, hogy Obama lesz a következő elnökünk.
A fiatalok özönlöttek a korai választásokra, és a fiatalok általában nem republikánus szavazók. Azt mondják, aki 3o éves koráig republikánus, annak nincs szive (és aki utána demokrata, annak nincs esze.... de ez a jelen helyzetben a kivétel, ami a szabályt erősiti).
Az ország nagy része változást akar, nem egy öreg, köpönyegforgató ex-hadifoglyot.
Ez tény. MCain nem változás, csak ha meghal és Sarah Palint kapjuk elnöknek.
Nem mennek felfelé. Ahol én lakom (Florida), nagyon sok eladó ingatlan van. Lassan kezd javulni a piac, de ez csak azt jelenti, hogy belátható időn belül kerül vevő. Kb. egy évre való készlet van a piacon - 2/3-ának el kell kelnie, hogy az árak emelkedhessenek.
És elképzelhető, hogy Bush még gyorsan beleviszi az országot egy újabb fegyveres konflitkusba is. Ha emlékeztek, ezt tette Papa Bush is, szomáliai "nemzetépitéssel" - amiből Clintonnak kellett kimásznia.