Keresés

Részletes keresés

intermaus Creative Commons License 2007.04.19 0 0 236
Fodor Gábor sokmindennek alkalmas lenne... például valami esélyegyenlőségi vagy szociális miniszternek, ha lenne ilyen. Esetleg valami államtitkárnak a megfelelő tárcánál. A környezetvédelmi tárca viszont sokkal keményebb. Csak és kizárólag azért kapta meg, mert be kellett tömni a száját.
Előzmény: Törölt nick (232)
Pávek úr Creative Commons License 2007.04.19 0 0 234
Két fél = 1 egész.
Vagy mégse?
Előzmény: lakattt (233)
lakattt Creative Commons License 2007.04.19 0 0 233
Kiváncsi vagyok arra, hogy mit mond ha a félkegyelmü grinpisszel kerül majd konfliktusba?
Előzmény: Törölt nick (230)
Wúdi ellenes effekt Creative Commons License 2007.04.19 0 0 231
Van már elég alapja... :P
Előzmény: Törölt nick (230)
Wúdi ellenes effekt Creative Commons License 2007.04.19 0 0 229
Milyen esélyt akarsz adni Fodornak? Az oktatás élén már "bizonyított" !!!
Előzmény: Törölt nick (214)
intermaus Creative Commons License 2007.04.19 0 0 228
A liberális értékeket továbbra is támogatom (működtetünk is a barátaimmal egy civil szervezetet, ami ezzel foglalkozik), és azt sem zárom teljesen ki, hogy három év múlva az SZDSZ-re szavazok, de most túl sok olyan személyi döntés történt, ami számomra elfogadhatatlan, mert úgy érzem, a kecske-káposzta effektus és helyenként a pártérdek is előbbre való az értelmes kormányzásnál.
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.19 0 0 226
En tocsik ota...

Az jutott eszembe, ha fodorka igazi lenne, a mostani mediacirkuszban siman kilephetett, es szervezhetett volna maga koree 1 valodi, liberalis valamit...gyakorlatilag kihuzta volna a meeg +levo szavazokat a kozanosztra alol...volna...

Csakhaat...hamis a baba...
Előzmény: intermaus (218)
Arcamax Creative Commons License 2007.04.19 0 0 225
Az első szótól az utólsóig poén minden mondatod.
intermaus Creative Commons License 2007.04.19 0 0 224
Akkor lesz majd jó, ha lesz 6-8 darab 10-15%-os párt. Ez sajna még odébb van
Előzmény: Pávek úr (223)
Pávek úr Creative Commons License 2007.04.19 0 0 223
Minden jó, ha a vége jó.
Előzmény: intermaus (222)
intermaus Creative Commons License 2007.04.19 0 0 222
Hát ez van...
Előzmény: Pávek úr (221)
Pávek úr Creative Commons License 2007.04.19 0 0 221
"Bizony, elég későn".
Előzmény: intermaus (220)
intermaus Creative Commons License 2007.04.19 0 0 220
Sajnos nem vagyok művelt francia, ez mit jelent?
Előzmény: Pávek úr (219)
Pávek úr Creative Commons License 2007.04.19 0 0 219
>jah, és mint említettem, kilépek az SZDSZ-ből

Satis tarde quidem, ahogy a művelt francia mondja.
Előzmény: intermaus (218)
intermaus Creative Commons License 2007.04.19 0 0 218

Több, mint 10 éve SZDSZ párti vagyok, eddig egész normálisnak tartottam őket. Az elmúlt néhány hónap tett be... abban meg egyébként valószínűleg nem értünk egyet, hogy Fidesz vagy MSZP. Mindenesetre átmegyek protest szavazóba... jah, és mint említettem, kilépek az SZDSZ-ből

Előzmény: IDKFA (215)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2007.04.19 0 0 217
Az egyetemi végzettség azért kell, hogy ilyen hihetően és cirkalmasan tudjanak hazudni. Azt mégse mondhatja, hogy szarok a környezetvédelmre, Katus néni!
Előzmény: mammamija (213)
IDKFA Creative Commons License 2007.04.19 0 0 216
Erre már csak azért is komoly esély van mert Kóka épp az egész szadit oda kormányozza. :P
Előzmény: molar (199)
IDKFA Creative Commons License 2007.04.19 0 0 215

Te vagy a szájon lőtt aktivista? Ha elöbb szólsz megmondtam volna, hogy ezért a csürhéért kár volt... :P

Előzmény: intermaus (211)
mammamija Creative Commons License 2007.04.19 0 0 213
Budapest, 2007. április 19., csütörtök (MTI) - Elégedetten adja át Fodor Gábornak a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium vezetését Persányi Miklós, aki szerint saját maga az elmúlt négy évben szakminiszterként mindent megtett, amit meg lehetett tenni.
A leköszönő miniszter egy csütörtöki budapesti konferencián tartott előadásában arról beszélt, hogy megítélése szerint következetesen képviselte a környezet védelmét, a zöldügy érdekében felvállalta a konfliktusokat.
Megjegyezte, hogy a "lobbiérdekek között hajózva" azonban voltak akadályok, amelyeket szakpolitikusként áttörhetetlennek bizonyultak. A nagypolitikánál például nem sikerült elérni, hogy komolyan vegye a zöld értékeket - tette hozzá.
Előzmény: Álomvédelmi twist (210)
bibercalmero Creative Commons License 2007.04.19 0 0 212
Hat persze, a fodor is onnet jott...
Előzmény: Törölt nick (113)
intermaus Creative Commons License 2007.04.19 0 0 211

Egy évvel ezelőtt a testi épségemet adtam az SZDSZ-ért. Részben nekem köszönhető, hogy parlamenti párt lett belőlük. Az elmúlt félév alatt viszont olyan események történtek a párt háza táján, ami mostanra elfogadhatatlanná teszi számomra, hogy tag maradjak... ebben csúnyán benne van az, amit Fodor Gábor művelt

Álomvédelmi twist Creative Commons License 2007.04.19 0 0 210

Én, jobbosként, az összes jobbossal ellentétben nagy reményeket fűzök Fodor környezetvédelmi miniszterségéhez.

Szvsz Persányi egy sunyi alak volt, az MSZP-s környezetszennyezők zsebében, ha Fodornak ezen egy kicsit is sikerül változtani, akkor már nyer a környezetvédelem. (És persze a környezetszennyezőknek mélyen a zsebükbe kell nyúlni, technológiát kell fejleszteni, stb.)

Bízom abban is, hogy a mindenen átgázoló üzleti, ipari, lakóspark építő lobbyk meg lesznek állítva a természetvédelmileg értékes területek előtt, sőt a védett területek nagysága és rájuk szánt pénz is bővül.

Előzmény: mibi (-)
intermaus Creative Commons License 2007.04.19 0 0 209

Nem kell ennyire védeni a Fodort, nekem emberileg nincs vele semmi bajom, csak ne akarjon miniszter lenni... teszem hozzá SZDSZ tag is vagyok, de pontosan a tegnap bejelentettek miatt fogok kilépni

Előzmény: Törölt nick (206)
Pávek úr Creative Commons License 2007.04.19 0 0 207
>ha a miniszterelnök akarja, bármelyik miniszter megbukik

Ez tény, viszont Fodor maga is derekasan kitett magáért.
Előzmény: Törölt nick (206)
keselyoes Creative Commons License 2007.04.19 0 0 204
Csak az a gond, hogy én érzem úgy, hogy tollasnak nézik a hátamat. :(((
Előzmény: Wúdi ellenes effekt (139)
Derek Creative Commons License 2007.04.19 0 0 203

Persze de fel kell allitani prioritasokat es ebben nem a kommunalis szemet a legnagyobb problema. Az mas amit egyesek csinalnak,hogy az erdokbe hordjak,de barmilyen furcsa az is inkabb esztetikailag ronda mint valodi szennyezoforras,hacsak nem rakjak tele akkumulatorokkal es szarazelemekkel. Ja es azt egyszeru el is takaritani,de a vizekbe kiengedett szennylet azt nem tudod szeparalni .

Amikor a Tisza arad rengeteg szemetet hoz,pillepalackok ezreit , amit elszornak alacsonyony viz mellett a partjain,iszonyu randa,de gondoljunk bele milyen karos anyagot bocsat ki, semmilyet csak randa es viszonylag egyszeru ossze is gyujteni, de a vizben benne levo kemikaliakat amelyek nem szeparalhatok,mert oldva vannak a vizben azt nem tudodaz benne van.Es ez okozza a bajt nem a tetejen uszo pillepalack es ballabas tornacipo.

Előzmény: lilaköd mámor (201)
lilaköd mámor Creative Commons License 2007.04.19 0 0 201
mindenki a saját területét védi-véli:9 de az biztos, hogy a reluktiválatlan hull.lerakók komoly szennyezőforrások.
Előzmény: Derek (198)
molar Creative Commons License 2007.04.19 0 0 199

Fodor Gábor megélhetési politikus Mécs Imre példájára hamarosan az MSZP-ben köthet ki.

Derek Creative Commons License 2007.04.19 0 0 198

"Nem szólva, hogy az erőműben az égés hatásfoka jobb. Azzal csak annyit érnél el, hogy a Kapolyi mafiája több olajat és gázt tudna behozni az országba."

Speciel Kapolyi aramban es ipari szenben utazik,es nem olajban es gazban.Azt ugye mintha a Mol hozna be. A fatuzeles mellesleg kornyezetszennyezobb a gaztuzelesnel a fusgazok osszetetele miatt.

A kornyezetvedelemben ma nem a szemeteles a legnagyobb gond hanem a kommunalis, ipari es mezogazdasagi szennyvizek es karosanyagok kezelese vagy pontosabban nem kezelese .A szemeteles csak utana jon. Pl egy automoso altal kibocsatott szennyviz sokkal nagyobb gond mint tobbtucat haztartas altal kibocsatott szilard szemet. 

Előzmény: Wúdi ellenes effekt (186)
lilaköd mámor Creative Commons License 2007.04.19 0 0 197

:DDDDD köszönöm.

ja..és persze tessérem:) lehetsz állímtitkár, Katonát kihajintjuk.

Előzmény: Wúdi ellenes effekt (196)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!