Nálam legalább 10*...
Tegnap de. 2 órás kimaradásom is volt.
Telo üfi-re, hölgyemény vételezi a gondot, tudnak róla. Elkéri a számomat, hogy tudjon szólni ha OK lesz. És vissza is hívott!!:))
ja, meg beszéltem axeleroékkal, és azt ígérték hogy megpróbálják úgy megcsinálni, hogy amint lemondom a freestartot, éljen rajta az ő adsljük, vagyis semmi 30 napos kiépítés, meg társai. Majd kiderül hogy sikerül, de azt már az "Axelero ADSL-tapasztalatok" topikban :)))
meglepődsz, ha megnézed a többi szolgáltató ajánlatát. Én is azt hittem, hogy ez a legolcsóbb (1 év hűség@384k), aztán én is meglepődtem:
Axelero mostani akciója: azonos havidíj, mint amit fizetek free-éknél, 0 Ft belépéssel, de szeptemberig elengedik a havidíjat.
Meg a tudat, hogy az axelero "az események" során szerződés közben is árat csökkentett, a freestart meg még a szerződés lejártakor sem :( Persze lehet hogy ilyen többet nem lesz, de akkoris.
És nem ez az egyetlen olcsóbb konkurencia.
Azt mar reg lebeszeltuk itt a topikba, hogy milyen "kedvezmenyt" adna a freestart a meglevo elofizetoknek dijcsokkentes helyett.
Szoval ez mar nem uj.
En ugy tudom meg mindig az egyik legolcsobb a freestart, marmint az ujonan belepoknek.
Vagy tevedek?
jaja. nem is evvel van a gond.
csak most van 11e/hó-ért előfizum, és bosszant hogy nem csökken (miközben más ISPk az év elején menetközben árat csökkentettek, vagy sávot emeltek).
Ha viszont lemondom és újra itt előfizetek, akkor 10e/hó lesz az előfizetés, ami jó (bár ez sem 25%) :) , VISZONT ki kell fizetnem egy újabb belépési díjat (ami leosztva kb. havi 1000), tehát ugyanott vagyok :(
Anno azért jöttem ide, mert ez volt a legolcsóbb, most meg az anno legdrágább axel is olcsóbb :-/
Nem ertem.
Ha lejar a szerzodesed es ujra szerzodest kotsz akkor ugyanazok a feltetelek vonatkoznak rad mint barki masra igaz?
Te is uj elofizeto leszel nem?
Most akkor mi itt a gond?
újrakötéskor meg lejjebb menne ugyan a havidíj, de megint lenne belépési díj :( Direkt kiirják ezek a weblapra, hogy csak új előfizetőknek. A régiek meg le vannak...
Sajnos azt hiszem, hogy már megtetted.
A szerződésben benne van, hogy ha nem mondod vissza, akkor automatikusan meghosszabbodik még egy évre! Legalábbis így emlékszem.
Hogy ez mennyire korrekt, azt döntse el mindenki maga...
Nekem 4 hónap van hátra, és most érdeklődtem, hogy hogyan mondhatnám fel (munkahelyem fizetné az otthoni elérésemet, de egy másik szolgáltatónál), a teljes hátralévő díjat ki kéne fizetnem.
Szerintem az nincs megtiltva hogy te lepj az ugyben:)
Irsz egy imelt hogy lejart a szerzodesed es szeretned ujra kotni, persze mar nyilvan az uj arakon.
ezt a bandát... lejárt az egy éves szerződésem, egy szót se szólnak, továbbra is küldik a 11 akárhányezer Ft-os számlát. Ha meg lemondom és újrakötöm, akkor meg 9900 lenne a weblapjuk alapján. Hát ezekután újrakötni nem fogom...
Kikerestem az elküldött mappámból, se a tavaly decemberi, se az idén febr. 20-i levélre (díjcsökkentés vagy sávszél emelés kérdésben, ami végülis innen a topicból derült ki) semmi válasz. :(
Viszont júliban lejár az 1 éves szerződésem, a weblapjukon meg csak új előfizetésre vonatkozó összegek vannak. Most akkor mi van? Előbb kikötik, aztán újra beköttetem megint 10kért?
Mintha egyszer mar lett volna ilyen de egy 20 perc mulva megjavult.
Magaval a szolgaltatassal meg vagyok elegedve,hiszen a sebesseg nagyon stabil.A DNS-t is megcsinaltak vegre,csak az a franya 512-es kedvezmenyt adtak volna ide.