Már az Al Jazeera is kezd visszalépni. A legújabb verziójuk szerint a saját felvételükön látható robbanás a levegőben azt a pillanatot mutatja amikor a vaskupola rakétája elfogja a Hamasz rakétát és az égő roncsok zuhannak a kórház területére.
Ez egyébként ott sántít, hogy ha a kórház közeléből, akár 3-4 km távolságból indították a rakétát akkor szinte kizárt hogy Gáza területén kívülről indított ellenrakéta odaérjen.
Útjavító gépeket küldtek a rafahi határátkelőn keresztül Egyiptomból a Gázai övezetbe, hogy előkészítsék az egyiptomi Sínai-félszigeten felgyűlt segélyek egy részének szállítását közölte csütörtökön két biztonsági forrás.
Rafah az egyetlen olyan gázai átkelő, amelyet nem Izrael ellenőriz, de azóta zárva van, hogy Izrael bombázni kezdte a Gázai övezetet.
nyuszifül, én készséggel elhiszem, hogy a burkusok kisebbségben vannak burkuslandéban abban a percben, amikor hozol erre valamilyen forrást, ahogy én is megadtam, hogy mi alapján kételkedem eme kijelentésedben
ja, és az a 38% még mindig nem egy non-German tübbség, akárhonnan is nézem
de, mint már említettem vala, meggyőzhető vagyok, ha nem ex pici poci jellegű kinyilatkoztatásokkal operál valaki
ui.
ha hozol jó, ha nem hozol, úgy is jó, utóbbi esetben viszont ne várd el, hogy bemondásra higgyenek el neked bármit is, de ezt aszem már mondtam neked
Volt kiadatás a két ország között? Tovább vitte az ügyet a horvát hatóság?
"Putyin ellen is volt, de Oroszország nem fogadta el az ICC illetékességét."
Ez így non szensz, hiszen én magam sem fogadtam el a köztörvényeket, míg sz orosz aláírója, deklarálója a nemzetközi egyezményeknek. A nemzetközi többség épp elég, mint többségi akarat, az egyébként nemzetközi szinten a többség akaratával létrejött hatóság hatóságaihoz. Egy ország vezetője, mert az, nem áll oszágok többségi akarata fölött. Az orosz ráadásul BT tag, méghozzá állandó. ICC-BT ...
azért sem lehet izraeli raketta, bomba, mert akkor az autók a robbanás epicentrumától a robbanás ereje, iránya szerint elmozdultak, szétszóródnak, deformálódnak, tele lennének repesznyommal...
ez simán egy hómméd dzsihadista raketta hajtóanyag, ami ég... és tüzet okozott...
én még azt is megkockáztatom, hogy onnan akarták indítani és a sekély mélyedés melletti roncs volt a kilövőplatform...
kráter nincs, a környező autók csak kiégtek, nincs repesznyom, nincs robbanási deformáció, elmozdulás... nyíl a fejenálló autó.
az egyetlen autó ami fejen áll, azaz a robbanás szinte alatta volt és fölfelé irányult, a többit viszont nem lökte oldalra...
A Bíróság területi joghatósága magában foglalja azon államok területét, lajstromozott hajóit és regisztrált repülőgépeit, amelyek (1) a Római Statútum tagjai, vagy (2) elfogadták a Bíróság illetékességét, melyről nyilatkozatot nyújtottak be a Bíróságnak.[92][93]"