Gratula a csapatnak, ma egy negyed játék is elég volt. Mondjuk lehetett volna ez az első negyed is, és akkor ennyi izgalom sincs... Beni zseniális hetek óta!
Hány pofont kell beszedni ahhoz, hogy felfogjuk, védekezés nélkül lóf@szt sem fogunk elérni ebben a bajnokságban?
Márpedig ha idén nem nyerünk legalább egy aranyat, ősszel Covid ide vagy oda a családtagokon meg a szponzorokon kívül nem sok ember fog bérletet venni, erre a sz@rra senki nem lesz kíváncsi.
Hát nagyon úgy néz ki, hogy ha nem következik be óriási fordulat a meccsen akkor na meglesz a második hazai bukfenc amivel a Szolnokot ki is nevezhetjük alapszakasz győztesnek.
Ez igaz, de én azért ettől függetlenül nehezebbnek tartom az idegenbeli meccset, bármennyire is fordított eredmény született a Szolnok-Kecsó párharcban. Nekünk meg ugye még hátra van az idegenbeli is, amit a Szolnok simán nyert. Otthon meg azért verték a Körmendet, Paksot. Ezért nem voltam biztos benn, hogy mire gondolsz. Tudom, per pillanat nem "közvetlen" riválisok, de azért nekünk még hátra van jópár necces meccs.
Nyert is kiütéssel a Szeged. Ezzel elég komoly esélyünk nyílt arra, hogy az alapszakaszt az első két hely valamelyikén zárjuk, ami egy elődöntő esetén pályaelőnyt jelentene. Govens még mindig extra, ha pedig jövőre úgy alakul a keretünk, hogy 3-as posztra kell légiós, akkor érdemes fejben tartani Brown nevét (nem csak a mai meccs miatt).
Amúgy pedig végre olyan helyen is nyertünk, ahol most az egyik riválisunk kikapott. Holnap pedig egy újabb ilyen győzelmet arathatunk.
Lehet igazad van, bár nem értem, hogy a nyilatkozata miért nem csupán egy győzelmi reményt jelentett? Az a gond, hogy ott van a "körmendiként" ?
Tegnapi meccsről annyit, hogy nagyjából így kell hozni az ilyen mérkőzéseket. Benedek ismét tanárian irányított, és most még ponterős is volt. Dancsecs jól játszott, remélem ha kap majd lehetőséget nagyobb rangadókon ott is meg tudja majd oldani a feladatát. Kovács Benedek az, akiben viszont látnék komolyabb lehetőséget arra, hogy első számú cserejátékos legyen akár már jövőre is a 4-es poszton. Így például lehetne is spórolni, ha szükséges lesz.
Szombaton viszont én egy kemény összecsapást várok, bár az Okorn-érában jól megy nekünk a Kecskemét ellen. Viszont jó formában vannak, így ott már az első perctől koncentrálni kell majd. Várom már a mérkőzést, szerintem jó kis derbi lesz.
“Annyit elárulhatok, hogy vagy így, vagy úgy, de körmendiként az ember mindig győzni megy Szombathelyre.”
Ez a Jászberény edzőjének a szájából szerintem nem a győzelmi szándék kinyilatkoztatása. Amikor olvastam, nekem az volt a reakcióm, hogy nem ismerem a csávót, nem értem, hogy ezt miért keverte ide, de biztos, hogy elgurult a gyógyszere...
Aztán persze az is lehet, hogy volt a színfalak mögött valami más, amit nem láttunk-hallottunk...
Én remélem, hogy nem erről van szó, mert szerintem azzal semmi gond nincsen, ha egy edző győzelmi szándékát lenyilatkozza, még akkor is, ha csapata eléggé esélytelen. Csodálkoznék, ha Gaspert ez zavarta volna egy Kaposvár elleni vereséget követően.
Pont ezt nem kellene. Dancsecs semmivel nem lett jobb tegnap mint volt múlt szombaton és akkor sem lett volna rosszabb ha tegnap egy dobása sem megy be. Teljesen használható a két fiatalunk de nem csak ilyen meccseken kellene használni őket a csapatnak
sztem ha Kovacs és Dancsecs marad jövőre meg is leszünk az u23 poszton nyugodtan
Kaposvár után beleszálltam a fiatalokba, most úgy illik, hogy gratuláljak nekik az eredményes játékukhoz. Ma sikerült bizonyítaniuk, hogy nem csak biodíszletek a csapatban. Dancsecs Andris jó teljesítményének külön örülők. Ő akár hosszú távon is hasznos kiegészítőembere lehet a csapatnak.