Az ám a baj, hogy ez a szezon a klubok részéről is teljesen más felfogást indokolna, különösen a kommunikációban és a szurkolói kapcsolatokban. A rendszeres tájékoztatás amúgy is alap kellene, hogy legyen, idén pláne. Mert ugye mi van most? A második bérletem vettem meg úgy, hogy kb az értéke negyedét kapom majd érte, ha egyáltalán. Máshonnan közelítve: szponzorálom a klubot ellenszolgáltatás nélkül, kvázi Anderson kispadon púpozását, a családlátogatását az Államokban, meg a jó ég tudja még mit. Hát annyit azért hadd várjak már cserébe, hogy legalább a hivatalos honlap felteszi a kérdést egy illetékesnek, hogy amúgy mi újság? Ehelyett cikket írnak Karácsony előtt 1 héttel, hogy vegyek kartonlapokat.
Ezzel csak jelzi valaki, hogy kivel ért egyet. Legalábbis erre találták ki. Egy élő beszélgetésnél is mondhatod azt, hogy ennek meg annak van szerinted igaza, anélkül hogy különösebben belefolynál a vitába. Én is inkább írok annak, akivel esetleg nem értek egyet, de szerintem nincs különösebb gond ezekkel a + - jelekkel sem. Pláne hogy a többség szerintem nem is nézi. 😉
En szeretnek gratulalni a sracoknak mert nem sok csapat fog gyozni majd Pakson. Tudtuk, hogy jobbak vagyunk de azzal is tisztaban voltunk, hogy nem lesz egyszeru megnyerni ezt a meccset.
Aki itt azt varta, hogy bemutatot tartunk azt el kell hogy keseritsem ez a szezon nem arrol fog szolni.
Lehet minuszolgatni itt hozzaszolasokat de velemenyem szerint ez olyan ovodas dolog. Ha nem ertek egyet valakinek a mondandojaval leirom neki a velemenyem de eszem agaban se lenne minuszra nyomni. Ez kb olyan bb1 szintu ahol a kellemes unnepekre is tobb a minusz mint a plusz mert ez meg az irta!
Tudtam hogy a BL-lel jössz. Bajnokiról esetleg? Itt is játszott kábé 6,5 meccset a 16-ból. Tudod BL már nincs. Meg tavaly mindenki szapulta Reddicet hogy csak a BL-ben teszi oda magát. Most ez erény lett?
A BL-ben top 3 volt gólpassz/eladott labda plusz pontok együttes osszesiteseben, hibátlanul értékesített 25 büntetőt ha jol emlékszem, mindezt 5 meccs alatt. Számokat kértél, itt vannak, lezártam a témát, többet nem írok róla. Ha bajnokok leszünk akkor nem egyedül Anderson miatt, ha nem leszünk, attól nem egy játékos tehet majd, ennyi. Ez csapatsport.
Ti csak jót akartok tudjuk. na lépjünk tovább holnapután Pécs meccs, lehet majd addig is haborogni hol van Anderson, miért nem szól a klub, jön-e 5. Legios, majd dobok még be témákat. elsőnek legyen miért Doktor játszik
Ne 2021-t nézd. Ez a Paks ma kapott ki először hazai pályán ebben a szezonban. Kikapott ott a Szolnok meg a Körmend is, de tudom 120-60-ra kellett volna nyerni
ja és szted mindenki gratulalt akkor olvasd már at meg egyszer
Itt senki nem akar játékost cserélni,de a látott játék,az erőltetett menet (+playoff is 2 naponta lesz),magában hordozza a fáradtságot és sérülésveszélyt.
Ezért forszírozzuk páran az -esetleges- 5.légióst.
Ez a mai meccs meg gyenge volt,kár ragozni,másodosztály szintet hozott mindkét csapat,csak vége volt dícsérhető Barac és Keller révén.
Nézd már meg idén (2021) mit produkál a Paks! Ehhez mérd légyszi! Ha szerinted ez nem volt színvonaltalan meccs, akkor bocs. Amúgy eddig mindenki gratulált a csapatnak hogy odatették magukat, nem tudom mit nyafogsz.
Értem én hogy biztos fáradt mindenki, de ez így lesz a továbbiakban is, mivel ilyen a program.
Sőt, a PO-ra mi sokkal jobban el fogunk fáradni, mivel a többiekhez képest 5-6 meccsel többet játszunk addig.
Minden hozzászólásodat adom. Engem is zavar az Anderson-ügy, de ez a túlparázás valóban sok. Minden héten elakarunk küldeni valakit, cserélni, hozni új embert.
Persze. Gaspert és Milost megkéne erről kérdezni. Szerintem fél év alatt 4x kezdték újraépíteni taktikailag és fejben ezt a keretet. Kétlem, hogy szeretnék ötödjére is újrakezdeni.
Figyeljétek meg a Pécs ellen sokkal jobban fogunk játszani, pedig ugye elvileg fáradtnak kéne lennie a fiúknak két nappal a mai meccs után. Az elmúlt négy idegenbeli bajnoki meccs közül egyértelműen Szegeden játszottunk a legjobban. Ezt pedig valamiért (na miért?) összefüggésbe hozom a holnaputáni mérkőzéssel.
Aki szerint ez a keret nem bajnokesélyes Andersonnal vagy nélküle, az valahogy túlparázza a dolgokat. Értem én, hogy a 4 magyar, meg Bl indulás meg ilyenek, de ugyan úgy lesérülhet Subotic és Cakarun Szolnokon, Curry-Vojvoda kettős az Albában.
Lehet itt a sérülésekre fogni meg miegymás, de megrakhatod a 10 fős keretedet, ha elkap egy olyan sérüléshullám, mint 2 éve a Szolnokiakat.
Úgy gondolom, hogy ha ez elkerül bennünket, simán döntősnek kell lennünk és ott már jó esély van.
Gratulálok a mai győzelemhez. Külön öröm számomra Barac 2. Félidős játéka. :)
Láttam. mit vársz el? 25 ponttal sziporkazva nyerjunk Pakson? Aki azt várta hogy sziporkazva nyerünk Pakson az nem ezen a bolygón el. Kurva szar formában vannak de nem sokan nyernek majd Pakson. nagy gyozelem ez sztem. Tok mindegy hogy miként sikerült. Annyira szar nem volt sztem hogy ennyire karogni kellene
Attól nem tehetek, hogy nem tudod értelmezni amit írok. Az a baj, hogy szerinted egy Szám mindenképpen ugyanazt a valid értéket mutatja be, a korulmenyeket, a mintát teljesen figyelmen kívül hagyva. Olvass vissza és próbáld mégegyszer feldolgozni amit írtam, ha nem megy semmi baj, engedd el.
Azt azért tegyük hozzá, hogy az első félidőben a Paks jól védekezett, Zozóból láthatóan készültek. Amíg volt ész és erő a játékukban, addig partiban voltak.