Na, nálam is így kezdődött :-D és folytatódott erőteljes hipochondriában, úgyhogy most már nem is merek nézni egy ideig egy részt sem, mert minden bajom volt- tök durva. :-o
So: Stacey a big love House életében, aki egyszercsak bétoppan, h House gyógyítsa meg a férjét. Van pofája anőnek... egyébként jogász, és amíg az ura (egy fatökű...böeh) rehabon van a kórházban, Stacey ott dolgozik, mint jogi képviselő, és persze kevergnek House-zal, pontosabban House annyira LOL, rástartol, Stacey nem enged, akkor meg úgy viselkedik Greg, mint egy kamasz, duzzog és hasonlók :-D Piszkálja Stacey-t, Cuddy már ki is akad rájuk- aztán amikor már Stacey is beadja a derekát, akkor Greg aszongya, bocsi, nemköllesz mégsem...
Naaaaaa, van élet itt? És hogy megszaporodtak a hozzászólások! :-))))
Áruljátok el nekem - annak, aki csak a hetedik részig jutott el, ráadásul nincs felirat, csak az angol nyelvű átirat, úgyhogy lassan profi leszek az orvosi nyelvből - szal, Cuddy... öööö, a mostani nőt lecserélik Sela Wardra, vagymivan?
HOUSE: Good morning, Dr. Cuddy! Love that outfit. Says, I’m professional, but I’m still a woman. Actually, it sorta yells the second part.
CUDDY: Yeah, and your big cane is real subtle too.
HOUSE: Gotta go.
És ezt magyarra úgy fordították, hogy FÉRFIAS A BOTJA!!! :-DDD és ezen a ponton Cuddy határozottan végigméri a BOTját, de nem azt ám, amelyik fából van! Nem semmi ez a nő! :-DDD
volt valami ilyesmi párbeszéd Cuddy-val... hogy is volt... * törpöl*
Cuddy: Jó reggelt (estét akármit) Dr House!
H: Jó reggelt (estét akármit) Dr Cuddy! Csinos a ruhája! "Diplomás vagyok, de nő"-típusú. A felső része egészen a második... (Cuddy nyócvan centis dekoltázsban...)
Majdnem lerántotta róla a leplet, mi? :-)))) (azóta is ezen a beszólásodon röhögök ám)
Isteni az a jelenet, és lehet is róla filózni, direkt úgy van megcsinálva. :-) Én személy szerint úgy érzem, hogy akkor tudatosan azért ment oda, hogy megkérje rá, rohadtul zavarban volt, és ez nem jellemző rá, de amikor ránézett, akkor hirtelen tudatosult benne, hogy "basszus, ez Háuz, és én arra akarom kérni, hogy legyen a gyerekem apja?!", és hirtelen begazolt. Na de ez még nem lefutott dolog. :-) Azért jól függőben hagyták ezt is basszus! Persze így kell egy évadot befejezni... :-)
Ne aggódj te is meg vagy említve! Nem név szerint csak célzás szintjén, mert az mégse írhattam, hogy Charlie elérzékenyülve gondolt az ő kis qkucára... még félreértenék:DDDD
hah megnéztem újra a who's your daddyt meg a no reasont, persze átpörgettem ahol nem volt benne háuz....
fúúú,amikor eltörte a csaj ujját, és a csaj elkezd hallucinálni...jujj akkor nem mertem odanézni, mit csináltak háuzból....tiszta horror vót!
na meg amikor Cuddy bemegy hozzá, hogy kösz az injekciókat, nekem most már totál az jön le, mintha ott megvilágosodott volna, illetve lehullt a szeméről a hályog, hogy bakker, ennél a faszinál jobb donor nincs!!! :DDDD
de ezt mégsem merte neki megmondani, csak somolygott a bajsza alatt... :DDD
Egyébként több utalás is van rá, hogy Greg bácsi nem volt nagyon más a lábműtéte előtt sem. Stacey is mondja, meg Cuddy is. Meg amikor Stacey megkérdezi, hogy milyen volt Háuz, miután ő kidobta (a hülye), Cuddy ezt válaszolja:
"an egomaniacal narcissistic pain in the ass. Same as before you left."
:-D
Szóval ha bot nélkül is fog járni, akkor is szenya lesz és antiszociális, ebben biztos vagyok! :-D Végül is ez a karakter lényege, semmit sem érne, ha megjavulna.
Igen, akarok még sok pókerezést csiniben!!! :-) Mennyire jó volt már az a rész, és milyen szépek voltak! A pókerkirályok. :-) A kedvenceim azok a jelenetek voltak, amikor a Doki telefonon irányította Wilsont, és azok a kódolt párbeszédek...Cuddy meg játsszva megfejtette a kódjaikat. :-P
Meg jó ez a kép, gondolom, forgatási fotó, ha Hugh leül a zongorához, a nők már olvadnak... :-)