Érdekesség lehet ez a mai forduló, ugyanis három párosítás is könnyen elképzelhető majd a negyeddöntőkben. Talán erre a Szeged-Paks párharcot illetően van a legkisebb esély, de a Szolnok-Sopron és a Körmend-Falco (értelemszerűen a rájátszásban már Falco-Körmend) ütközetekre komoly sansz lehet. Ez utóbbit illetően még pár érdekesség. A két csapat a 2020-as naptári évben nem találkozott egymással, utoljára pedig 15 hónapja csaptak össze a csapatok, mégpedig Körmenden, egy számunkra nem éppen kellemes mérkőzésen. Az utolsó Falco győzelem pedig már lassan két éve, nagyjából 21 hónapja történt, ami viszont egy boldog emlék a Falco-szurkolóknak, hiszen ez a győzelem a klub történetének második hálóvágását jelentette Körmenden.
Az is érdekessé teszi a következő két héten belüli két vasi derbit, hogy a közelgő rájátszás miatt (ha tényleg egymás ellen kezdik meg a kiesése szakaszt) ezek úgymond erődemonstrációkra is jók lehetnek mindkét csapat részéről. És még egy utolsó érdekesség. Bár nincs nagy esély rá, de április végéig akár nyolc alkalommal is játszhat egymással a két csapat.
Egyetertek, ne üljünk fel ennek. Egy idióta hajtotta és szoltak neki többen hogy nyugodjon el. Nagy valoszinuseggel megkuzd a két csapat a rajatszasban is egymással az első korben, jó lenne ha valami csoda miatt lehetnenek nézők is
a tegnapi Deac vereséggel már fix a második hely, ma tehetünk egy lépést afele hogy az első helyre is maradjon sanszunk
Bocs, hogy közbeszólok, de itt a kivétel az, aki csodadoktorozott, a többség nem tette. Hidd el, a mez színétől függetlenül, a normális szurkoló tudja, hogy mik azok a dolgok, amik a kosárlabdán túlmutatnak, nem kell kollektívan söpredékezni.
Őszintén kitartást kívánok Szilinek és hiszem, hogy ezzel nem csak én vagyok így Szombathely határain túlról.
Estére pedig jó mérkőzést kivánok! Rég vártam ennyire meccset ebben a szezonban, győzzön a jobbik és ne legyen sérülés!
Ezzel a lépéssel hogy Szilit elengedtuk 14 napra és akkor jön/jött vissza amikor jónak látta tudunk kiemelkedni az átlagból. Nagyon korrekt lépés mindenkitől. Vannak dolgok amik fontosabbak, mint a kosarlabda
Teljes csapattal palyaelonnyel nem lehet gond egy Debrecen. Legutobb ellenuk 2 meghatarozo jatekosunk hianyzott ami a vegere kiutkozott. Plusz naluk Moody nem jatszott aki a legnagyobb kerekkotojuk.
Én is így gondolom..de ha a deac kikap a Szeged holnap veri s Paksot..akkor a Szolnok-Szegednek a szegediek részéről is nagy téttel bírna ..és ha mi holnap és szerdán nyerni tudunk a Szolnoki meccsen meg mondjuk csak nyerni tudunk de nem 6 ponttal..akkor kellene nekünk mondjuk egy szegedi győzelem😁
Nyilván fontos lenne, de szerintem még fontosabb lenne az, hogy a DEAC végezzen a 4.helyen, a Szeged pedig lépjen előre a 3.helyre. Csak sajnos erre már nincs igazán esély, mert utolsó meccseik: DEAC-Pécs, Szolnok-Szeged, és egymás elleniben jobbak a debreceniek. Szóval ezzel a második hellyel (az elsőhöz képest) duplán szívunk, mert mi kapjuk a DEAC-ot és nem a Szolnok. Persze lehet mondani, hogy látva a mai Debrecent nem kell elájulni tőlük (és a Szeged is nagyon jó), de én az ő állományukat tartom olyan bajnokesélyesnek, mint a Szolnokét vagy a Falcoét. Talán annyival gyengébbek, hogy irányítóposzton nincsenek annyira okos játékosaik, bár a képességükkel nincsen gond.
A hiányzók a hétvégén már pályára lépnek? Van valakinek erről infója? Jó lenne már egy kicsit bővebb, de még jobb lenne teljes kerettel kiállni végre egy mérkőzésre.