Hát, elég világos jelzések vannak. Ki áll a Hamasz mögött? Irán, Kína meg Putyin. Egész véletlen ez a 3 háborúja van az usáknak.
A bónuszkérdés: Mért azokat molesztálják, akiket valahogy kapcsolatba tudnak hozni a Muszlim Brotherhooddal, stb-vel, mért nem magukat a terrorszervezeteket?
Entry into force: 1 July 2002, in accordance with article 126
Preamble
Determined to these ends and for the sake of present and future generations, to establish an independent permanent International Criminal Court in relationship with the United Nations system, with jurisdiction over the most serious crimes of concern to the international community as a whole,
Már az Al Jazeera is kezd visszalépni. A legújabb verziójuk szerint a saját felvételükön látható robbanás a levegőben azt a pillanatot mutatja amikor a vaskupola rakétája elfogja a Hamasz rakétát és az égő roncsok zuhannak a kórház területére.
Ez egyébként ott sántít, hogy ha a kórház közeléből, akár 3-4 km távolságból indították a rakétát akkor szinte kizárt hogy Gáza területén kívülről indított ellenrakéta odaérjen.
Útjavító gépeket küldtek a rafahi határátkelőn keresztül Egyiptomból a Gázai övezetbe, hogy előkészítsék az egyiptomi Sínai-félszigeten felgyűlt segélyek egy részének szállítását – közölte csütörtökön két biztonsági forrás.
Rafah az egyetlen olyan gázai átkelő, amelyet nem Izrael ellenőriz, de azóta zárva van, hogy Izrael bombázni kezdte a Gázai övezetet.
nyuszifül, én készséggel elhiszem, hogy a burkusok kisebbségben vannak burkuslandéban abban a percben, amikor hozol erre valamilyen forrást, ahogy én is megadtam, hogy mi alapján kételkedem eme kijelentésedben
ja, és az a 38% még mindig nem egy non-German tübbség, akárhonnan is nézem
de, mint már említettem vala, meggyőzhető vagyok, ha nem ex pici poci jellegű kinyilatkoztatásokkal operál valaki
ui.
ha hozol jó, ha nem hozol, úgy is jó, utóbbi esetben viszont ne várd el, hogy bemondásra higgyenek el neked bármit is, de ezt aszem már mondtam neked