Ez kommunikációs irány, hanem kommunikációs hiány.
Az is tetszett, hogy a klub több nappal az orosz meccs után lenyilatkozta, hogy megpróbáljuk elérni, hogy megkapjuk a győzelmet meccs nélkül, vagy Szombathelyen legyen mindkét meccs, miközben mi is beleegyeztünk a halasztásba? Ezzel azt sikerült elérni, hogy mindenki az oroszokat utálta.
Majd elcseréltük a pályaválasztó jogot velük, de az nem derült ki, hogy miért is volt fontos nekünk.
Te már akkor is istenítetted, amikor még azt sem tudta Anderson hol van Magyarország. Persze mégegyszer is leírom, remélem minél előbb visszatért és kurva jó lesz! Ha van pénz véleményem szerint mindenképpen is kellene plusz 1 légiós!
A bajnoki statisztikait meg kell tisztítani azoktól a meccsektol, amiken megsérült, mert ugye azok nyilván lefelé viszik az átlagot, ha lesz idom, majd megnézem úgy és le is írom a statisztikákit. Ugyanakkor ha vissza emlékszel, többször is írtam, hogy a bajnokságban nem volt sokszor kiemelkedo, sokszor gyengén dobott stb. De ezeket lehet fogni arra, hogy onmaga szerint is lassan veszi fel a ritmust, a BL az egész csapatnak sokkal fontosabb volt, amikor játszott abban az időszakban. Szerintem ha megtisztitom a statisztikákat akkor is ott lesz a legjobbjaink között, majd meglátjuk, de a bajnokságban huzamosabban nem emelkedett ki, ez teljesen igaz. Ezert sajnálatos, hogy nem tud játszani, de ha márciustól hozza amit a BL-ben és nem sérül meg többet, akkor nem kell aggódni.
Nézem a meccseket és a statisztikakat, ennyi. Ha valaki azt várta, hogy itt egyszemélyes hadseregkent nyeri nekünk a mérkőzéseket, akkor nyilván csalódnia kellett. Gasper rendszerei sosem egy játékosra épültek. BL számok nem hazudnak, pedig a Lublin elleni idegenbeli bohóckodason ( BL szinten) pályára sem lépett.
Valószínűleg 9 lesz, mivel szünetig 17 meccsünk lesz csak. Mondjuk nem értem hova ez a nagy rohanás. Középszakasz nem lesz. Covid már végigment, kétlem hogy lenne halasztás. Békeidőben sem kezdődött mostanában május előtt soha a PO. Június közepe-vége körül szokott bajnokavatás lenni.
Megkérdezném tőled, mi az oka, hogy ennyire véded? Minden hozzászólásodban dícséred, holott ennél sokkal többet vártam/vártunk tőle. Persze én lennék a legboldogabb ha visszatérne (végre) és azt nyújtaná, amit a Zaragoza ellen.
Egyrészt ... honnan veszitek, hogy húzódás miatt nem játszik? Hisz nincs kommunikálás a témáról.
Másrészt ... ha tényleg húzódás, akkor meg vicc a 2 hónapos kihagyás. Nekem is volt. Nem egy, nem kettő húzódásom. Max 2-3 hét, de semmi esetre sem 2 hónap.
Már persze ha igaz ez a 2 hónap ... mert ugye ez sincs kommunikálva.
Többen írjátok, hogy az izomhúzódás szar dolog. Honnan tudjátok, hogy Andersonnak megint ez van? Egy betű nem jelent meg ezzel kapcsolatban. Sem a várható felépülés idejéről. Azt meg hagyjuk már, hogy jól teszi a klub ha nem reagál a szurkolókra! Miért, úgy mégis kire kéne reagálni? Én azt hittem ez főleg a nézőkért van. Itt jópáran kifizették tavaly is, meg idén is a bérletet, különösebben nagy reklamálás nélkül. Elfogadtuk, hogy megint buktuk a lóvét, de legalább ennyivel segítettük a csapatot. Annyit talán elvárhatnánk, hogy korrekten tájékoztassanak minket. Természetesen nem a szakmai munkával kapcsolatos dolgokra gondolok, az tényleg Gasperékre tartozik.
Az nem merült fel senkiben, hogy a Novgorod ellen a saját épségét kockaztatta a csapatert és sérülten vállalta a játékot a padrol beszállva ? Semmi érdeke nem száramzik abból, hogy nem játszik, ez egyértelmű.
A klub meg ne is nyilatkozzon semmit, jól ismerik a játékost és a helyzetet, tudjak mit csinálnak. Akik szerint meg a legjobb játékosunk a BL-ben (számok nem hazudnak) nem elég jó, ők meg engedjék el a sportot. Inkább örülni kellene, hogy Beni megtesz mindent, hogy észre se vegyük egy ilyen játékos hiányát.
Reméljük igaza lesz annak aki optimista. Ez minden FALCO drukker érdeke. Szerintem nem is keresünk légióst, mert akkor már itt lenne. Egy dolgot ne felejtsetek el. Márciusban 7!!!!! bajnokink lesz. Közte DEAC, Olaj, Alba és 2szer Körmend. Sérült vagy formán kívüli Andersonnal ez nagyon meredek ám..... Gasper tudja mit csinál, bizom benne. De azért aggódni szabad. Ha meg nincs rá lóvé, megértem.
Hát hogy ki kell pihenni, az azért enyhe kifejezés, pláne, ha még vizsgálatokra is jár. December 30 óta nem játszott bajnokit és ha igaz a lenti info, akkor még 4 hétig nem is tud edzeni (?). Azért 2 hónap kihagyásra én már nem a pihenés szót használnám.
Nem is kell mindenre reagálni, és én is látom, hogy óriásit lépett a klub a kommunikációban a profizmus felé. A közösségi médiás tartalmak személy szerint nagyon tetszenek, az pedig különösen jó, hogy nem random jönnek a tartalmak, van koncepció és rendszer, lehet várni a következő tartalmat!
Ettől függetlenül továbbra is hibának tartom, hogy Andersonnal kapcsolatban nem jött ki hivatalos közlemény. Egy jól megfogalmazott pársorossal egy csomó kérdőjelet és szurkolói elégedetlenkedést előre rövidre lehetett volna zárni...
Szerintem ez egy iszonyatosan jó és nagy fejlődési lépés a klubnál, hogy nem reagálnak minden szurkolói zörrenésre. Teszik a dolgukat minden fronton. Szerintem ez nagyon fontos, hogy ne mi határozzuk meg a kommunikáció irányát. Korábban lehetett látni, hogy a fórumon ment a hőbörgés, akkor egyből reagált rá a klub valamit, szerintem az full amatőr. Nagyon látjuk a szomszédban most ez megy, háborognak, hogy miért nem játszik az általuk istenített Balogh, erre a klub kiad egy közleményt, hogy megsérült... Ne lépjünk vissza ezen az úton egyet sem ha kérhetem
Én elhiszem, hogy Gasper tudja mit miért csinál, szerintem jobban ért hozzá mint mi... Azért remélem egy Benihez hasonló gyilkos délszlávot hozunk aki megöli az ellenfél összes emberét mezőnyposzton .)
Ha egy ötödik légiósra lenne büdzsé,akkor hozzunk,ezzel bebiztosítanánk magunkat.Elnézve a szakmai munkát nálunk, nem féltek itt semmit, nagyon tudatos minden lépésünk.
Ha nem hozunk, több mint valószínű,nincs rá pénz.
Baraccal szembeni megnyílvánulások java számomra is kérdőjel, egyik legjobban védekező játékosa a Falconak. Sokan nézik a játékot, de nem értik.
Baracot sokan rendszeresen megtalálják még mindig. Én nagyon jó igazolásnak tartom! Védekezésben tökéletesen passzol Gasper rendszerébe, képzett, erős fizikumú és ennek ellenére elég gyors lábon. Támadásban még látszik, hogy formán kívül van, viszont én látom a fejlődést meccsről meccsre. Szerintem ő rendben lesz.
Lake-nek tudjuk a korlátait, de sose legyen rosszabb második számú centerünk... Nem ugrotta meg erre a szezonra, amit vártam tőle, de azért egyáltalán nem érzem, hogy kilógna a csapatból, amikor pályán van.
Anderson: továbbra sem tudunk semmit... Tisztán látszik, hogy ez koncepció: direkt nem közöl a csapat semmit róla és a sérüléséről. Ez szerintem óriási kommunikációs baki, ha lenne információ róla, akkor nem hőbörögnénk itt, hanem tudomásul vennénk a helyzetet. Ez így zsákutca. Szerencsétlen ha egyszer visszatér, nem fog tudni olyan jól játszani, hogy ne legye a szurkolók egy részének tüske a szemében...
Amikor szépen megy előre a csapat kommunikációja, egyre több és egyre jobb tartalom jelenik meg a csapat közösségi oldalain, elindult a youtube csatorna, ahova jó saját anyagok kerülnek fel (iratkozzatok fel!), akkor nem értem, hogy kinek és miért jó, hogy Andersonróp nem akarunk kiadni egy hivatalos közleményt...
Tokeletesen egyetertek. Gasperek biznak Andersonba es ahogy a mestert ismerjuk a legkevesebb kockazatot vallalja ilyen seruleseknel. Tudja jol, hogy nem februar vegen hirdetnek bajnokot. Szamomra az is egyertelmu, hogy ha Anderson lesz akkor a rajatszasban ha palyahatranybol kezdunk barhol fogunk tudni meccset nyerni.
Persze nem ez a cel de legyunk turelmesek. Mint lathatjuk az alba is kepes barhol botlani es a Szolnok se mehet biztosra senki ellen. Ez egy ilyen bajnoksag most.
Jon a valogatott szunet lesz ido a gyogyulasra es marciusban egy jo Andersonnal hasitani fogunk. Aki sportolt az tudja, hogy a huzodas egy alattomos dolog. Ki kell pihenni es minden rendben lesz.
Azért ne essünk át a ló túlsó oldalára szerintem. Ne csináljunk úgy, mintha Andersonnak jó lenne ez a szitu...
Nem jönne vissza? akkor ha maradunk annál, hogy 10.000 dollárt keres, bukna 40.000 dollárt, mert nyilván a csapat semmilyen papírját nem adná ki. Ha le van csökkentve most a fizuja, akkor szerintetek szimulálna?
Nyilván ő is vissza akar térni amint tudod, ezek a combhúzódások rohadt szarok tudnak lenni, akinek volt már tudja, hogy hetekig-hónapokig el lehet szenvedni vele. Nekem a meccseket nézve nem tűnik úgy, hogy a csapat nem lenne vele együtt és nem örülne mindennek ami történik
Ettől függetlenül szerintem is kellene 5. ember, elsősorban a sérülések miatt és amiatt, mert azzal, hogy van 4 magyar válogatott játékosunk már a köv szezonra, iszonyat jó alappal tudnánk indulni a BL szezonra ill az átigazolási időszakra
Ma nyerjünk Pakson. Nagyon nehéz lesz, mert ebben a Paksban van potenciál bőven, és előbb-utóbb valaki elkapnak, ne mi legyünk azok
Mi van ha vissza se jön? Igazolni már nem tudsz akkor. Vagy pl lesz rajta +5 kg, vagy pozitiv covidos lesz aztán hetekig megint nem játszik. Ennyire nem lehetünk lúzerek.....
Teljesen jól leirtad, köszi. Én is ezt gondolom. De a jelek szerint nem lesz 5.legiós. Aztán Anderson milyen állapotban lesz, egyáltalán itt lesz-e, az majd kiderül. Ki lehet jelenteni, legfőképpen rajta áll vagy bukik idei szezonunk. Az meg egy rossz vicc hogy egyáltalán megbizunk olyanban akit alig ismerünk. Ha Beni vagy Zozó lenne sérült, tudnánk hogy játszani és segíteni akar, bajnok akar lenni. De Anderson.... Nincs más dolgunk mint reménykedni. Ja és most hogy nem lehet meccsre menni, már nincs is kommunikáció. Mert nem viszed a pénzed, nem vagy fontos. Vékony jégen táncolunk, ami bármikor beszakadhat alattunk. Remélem Gyuri bácsi tudja mit csinál!!!! Ma nyerni kell!!!!! FALCO!
Amatőrök lennénk, ha egy nagyjából 400 milliós költségvetésnél kb 10 millión múlik az egész év, sőt a jövő szezon is, mert ha nincs bajnoki cím, akkor BL sincs ...
Még nem késő ... mert ez így nagyon papírvékony mutatvány lesz.
Kedves vezetőség! Annyit kérnék megannyi szurkolótársam nevébe, hogy közöljék mihamarabb a médiát használva, hogy van-e tervben 5.légiós, ha esetleg nem, annak szakmai(kémia) vagy költségvetési gátjai vannak? Illetve hogy Anderson a 4hét után, miután visszajön Amerikából(ha jön) mennyire fog kockázatot jelenteni a sorozatterhelésnél vagy a play-offban ez a sérülése(mi is a pontos diagnózisa)!
Előre is köszönöm, köszönjük!
Hajrá Falco! Holnap nyerni kell Pakson! Muszáj!
Ui.: Nekem is van szezonbérletem az idei szezonra!
Ami nálunk megvan a jó(extra) magyar mag,azt a többi csapat több és több helyen átlagban jobb légiósa kompenzálni tud!
..és mivel nekünk nagy és lelkes szurkolótáborunk van,ami ezzel járó előny volt főleg otthon,az most sajnos sehol nincsen,pedig sok éles meccsen 5-10pontot is jelenthet a közönség!(legalább is sokat számít!)
Nagy kockázat lesz Anderson egész szezonban(ha visszatér akkor is)!
Én továbbra is a Plusz légiós mellett vagyok,ha van rá lehetőség.
Amúgy az év elején vázolt(magamnak,később itt is írtam) győzelem/vereség arány amit 21-5re vagy 20-6 ra gondoltam alapszakasz elsőség mellett...az még nálam sajnos mínusz 3 vereségnél van...egyikkel se kalkuláltam a mostaniak közül..
Most jönnek a nehéz meccsek..holnapi is..és ott vissza lehet hozni egy vereséget,ha sikerülne megverni a Paksot!
Hajrá Falco!
ui:valaki meg tudja mondani mi van hosszabb sérülés esetén a szerződésben?
Van mondjuk valamilyen biztosítás kötve a klub részéről?(logikus lenne)