En kovetkezem?:) Hat a delutani 5-3 utan eleg nyugodt voltam, valahogy ugy ereztem innen mar komolyabb gondok nem johetnek. Megis mire odaertem Hozzad, csak huledezni tudtam, hiszen Dott mar csak par golyora volt a 6-5-tol! Aztan a kovetkezo frame-ben Hendry bemutatott nehany ritka pocsek lokest, es gyorsan 7-5 is lett. Ezen a ponton mar nem igazan ereztem benne erot a forditashoz, valahogy gyors 9-5-os veget lattam magam elott. Aztan szerencsere osszekapta magat, es ugyan Dott hibai is kellettek ugyan, de sikerult forditania. Nagyon orulok, hogy sikerult dontobe jutnia, regota vartam mar erre:) Mostanaban mar szinte csak az o meccseit neztem, de sok oromomet nem leltem bennuk... talan eljott megint egy fordulopont, es mostantol ujra vilagelsokent fog jatszani!:) Vegezetul en is szeretnem megkoszonni a vendeglatast, ugy nez ki ezek a kozos szurkolasok jo hatassal vannak Hendryre, meg aztan igy izgalmasabb is, hogy van kivel megbeszelni a torteneseket:)
De azért úgy látszik, nem akarják hagyni, hogy simán megússza. Kap valami kisebb fenéken billentést és kész. Kiváncsi vagyok, mit fognak kitalálni neki. (36 óra társadalmi munka?:)))
Sir Rodney Walker nyilatkozott Ronnie mutatványával kapcsolatban. Úgy tűnik, nem lesz túl szigorú a büntetés. Ezt mondta: "We're not frightened of Ronnie but if there is a way to help to refocus I'd rather do that than hit him with a stick."
En regi Hendry drukker vagyok, meg fenykorabol. Gondoltam is hogy rafazott, hogy megneztem, egybol vesztesre all :-). Hiaba a snooker is elsosorban ideg sport, el kell tudni viselni, hogy legyozhetetlen ellenfelemet is le tudom gyozni ma. Ezt nem tudta elviselni Dott. Utana meg mar sima volt. 2-3 lokesen mulott a meccs.
Nagyon jó kis meccs volt ez is, Hendry szépen felszívta magát 5-7 után, de Dott is kihozta magából közel a maximumot, nem volt elég. Nem is értem, Hendry hogy játszhatott annyira szarul Harold, rossz volt nézni. Nem csak emiatt, Ebdon számomra meggyőzőbb volt, nehezebb ágon is jutott döntőbe, remélem, meg is nyeri, csak hogy Kurucznak dicsérnie kelljen :P
Ez a meccs kisertetiesen hasonlitott a 2005-os Malta Cup dontore, akkor 7-4 utan jott fel 7-7-re Dott, most 3-5 utan lett 7-5. Vegul mindketton 9-7 lett az eredmeny. Igy Dott tovabbra is nyeretlen Hendry ellen (0-9).
Mindenesetre jobban tartja magat vilagbajnokkent, mint Shaun Murphy tavaly.
szerencsére nem :), egyébként nem játszott rosszul, Mike Hallet szerint kifejezetten bátrabban játszik amióta világbajnok lett, extrább dolgokat is bevállal.
Viszonylag jól játszott Hendry bár volt egy-két csúnya rontása. Szerencsére Dott elég közepesen játszik. Amikor utoljára kiírták a pot success-t 90-84% volt Hendry javára (valszeg kicsit nőtt is a végére Hendry százaléka), és Hendry safety-je 97 százalékos volt. Remélem legalább ezen a szinten folytatja este Steven .
Valaki kérdezett itt ilyen snookeres statisztikákat. Hát pénzösszegekről biztos találna... és nem is kellene sokat keresgélnie. *gonosz kis vigyor*
Amúgy szerintem egy játékost nem a pénz érdekli, hanem, hogy megvan a 147-es break-je. Legalábbis engem az sokkal jobban érdekelne. A pénz már csak hab a tortán.
Hehe, ezt beneztem akkor :-). Mentsegemre szoljon, hogy nem erdekel, es szerintem a snookereseket sem. Tul sokat beszelunk mas penzorol, pedig a sportolokat a verseny kozben biztos hogy nem erdekli a penz. Elotte, utana nyilvan igen. Meg aztan valamilyen fokon ertekmero is. Tobb kereset altalaban jobb jatekost takar. A 161kŁ -t kedvenc kommentatorotoktol hallottam, az 50kŁ a sajat fejembol pattant ki. Csak mar tavaly is sok sirankozas volt a snooker penzugyi valsagarol, es egy normal High break ugye 14kŁ. Ehhez jon a 147 -ert a 147kŁ bonus.