Keresés

Részletes keresés

pikszi Creative Commons License 2001.06.28 0 0 2752
Szerintem csak az a szerepe, hogy dizájnosabban nézzen ki a labor, mert más nem derül ki...
Előzmény: Mike73 (2741)
Reiker Creative Commons License 2001.06.28 0 0 2751
Szerintem Unimatrix Zero, Part I se lesz, hogy
ne okozzanak fejtörést >:(
Előzmény: Zolcsi67 (2750)
Zolcsi67 Creative Commons License 2001.06.28 0 0 2750
Ma lesz a Collectives, ugye?
Imááádom a Borgot! :-))
És hogy gondolják a Hetedik évad le nem vetítését? Az Unimatrix Zero I. után snitt, és várjunk fél évet a II.-re????
DrRetro Creative Commons License 2001.06.28 0 0 2749
A memóriám már nem a régi .... mert mindig elfelejtettem megírni. Vagy hétfői vagy pénteki részben, mikor vörös riadó után odaértek a bolygóhoz, vagy hajóhoz, és a híd megvilágításából látszott a vörös riadó, a kapitány mégis azt mondta: "pajzsot fel!" .. ciki.
Kiskanál Creative Commons License 2001.06.28 0 0 2748
Azért a Doki is jó volt a végén:
"Ha bármire szüksége lenne... enyhítőszer, fézerfegyver..." :)))
Előzmény: John Zero (2744)
Zolcsi67 Creative Commons License 2001.06.28 0 0 2747
Lelki szemeim előtt megjelenik egy asszimilált vidámpark. regenerációs fülkék a hullámvasút mellett, sejtelmes zöld fények, gőz mindenfelé.
"Kérjük a hullámvasúton csatolják be a biztonsági öveket, az ellenállás hasztalan"
Vagy csak túl meleg van ma? :-)))))))))))))
Előzmény: Mr_Fusion (2746)
Mr_Fusion Creative Commons License 2001.06.28 0 0 2746
Csak a pontosság kedvéért (már hogy az eredeti szövegben ez volt, lefordítva, persze):
"A borg akkor sem tudná, mi a szórakozás, ha asszimilált volna egy vidámparkot."
Előzmény: John Zero (2744)
Vóbert Creative Commons License 2001.06.28 0 0 2745
Na végre, ez a mai rész igencsak tetszett. Igaz volt egy-két gagyi rész, de attól el lehet tekinteni. Nekem nagyon tetszett.
Az igazsághoz azonban hozzátartozik, hogy ez megint egy "istenítsük Sevent" rész volt.
De ez kit érdekel, a lényeg, hogy Seven igencsak király volt. :))))))))))
John Zero Creative Commons License 2001.06.27 0 0 2744
Mai beszólás:
B'Elanna: "A borg akkor sem szórakozna, ha egy vidámparkot asszimilálna."
:-)
kaktusztea Creative Commons License 2001.06.27 0 0 2743
Meresztettem a szemem a mai résznél, hogy vajon Jeri Ryan hol használt kaszkadôrt és hol nem, de nem igazán sikerült megállapítani.
Bárcsak kibomlott volna az összes haja, nem csak az a néhány szál... Na mindegy :-))
Vegetable Creative Commons License 2001.06.27 0 0 2742
Ez az! TNG rulz! :o)
Előzmény: Dave Bowman (2740)
Mike73 Creative Commons License 2001.06.27 0 0 2741
ebben mi a szerepe, és abban mi? csak a kíváncsiság kedvéért...
Előzmény: pikszi (2739)
Dave Bowman Creative Commons License 2001.06.27 0 0 2740
köszi, de ezek egyszerűen feltűnnek, és kész

egyébként szerintem a DataLore nagyon állat, van benne még a "hagyományos" trekből, értem ezalatt mondjuk a zenéjét, meg az egész dramaturgiát

meg persze Brent Spiner is hozza a formáját

Előzmény: pikszi (2739)
pikszi Creative Commons License 2001.06.27 0 0 2739
Nem hittem, el ezért visszanéztem a DataLore-t, s tényleg! Ugyanaz a ketyere villog ott is a laborban, mint jó pár évvel később a Voy: Pathfinderben. Te aztán figyelsz, ez igen...
Előzmény: Dave Bowman (2731)
BeePee_3 Creative Commons License 2001.06.27 0 0 2738
Jól van na, nem vagyok én annyira mimóza lélek, hogy most itt fortyogjak magamban az engem ért sertés miatt... :)

De egy dolog biztos: ha valaki meg mer sérteni, azt asszimilálni fogm... :) Ellenállás hasztalan !

(Bár Jeri Ryan mondaná ezt nekem...)

Reiker Creative Commons License 2001.06.27 0 0 2737
> Attól én még vehetem sértésnek, nem ?

Természetesen minden jogod megvan hozzá.
De miért tennéd?

A topic célja nem az, hogy egy helikopteren
körözve a másik arcát úgynevezett 'múú-múú'
tehenekkel csapkodjuk, hanem hogy _barátságos_
Star Trek témájú beszélgetést folytassunk
egymással.

Csak egy félreértés volt :)

Előzmény: BeePee_3 (2736)
BeePee_3 Creative Commons License 2001.06.27 0 0 2736
Attól én még vehetem sértésnek, nem ?
Nemozoli Creative Commons License 2001.06.27 0 0 2735
>"Hetedik szezon, hatodik szezon... Csak egy ujabb bugris, aki nem tudja, hol a hatar :))"

Szolídabban komám, még ha :)) jelet is teszel... <

Proton Kapitány csak a Dokit idézte a Tinker, Tenor-ból!!! :-)

Némó

Előzmény: BeePee_3 (2729)
Dob Creative Commons License 2001.06.27 0 0 2734
Így visszaolvasva kicsit kusza.. nemhiába buli van..
Előzmény: Dob (2733)
Dob Creative Commons License 2001.06.27 0 0 2733
töltöttem le most 3 db Entrprise videót. Ezek csak amolyan "semmit sem mondunk, de annál többet" promóciós anyagok. Az egyikben ösze volt vágva az eddigi sorozatok legjobb "részei"
-Picard:Make it so
-Spock:Live long and prosper
-7:Ellenállás hasztalan
-Beam up Scotty
-I'm locotus of borg..
-A történelem nem fogja sose elfelejteni az Enterprise nevet (ST:G)

meg egy rakat jó helenet:
-kirk nyakig a Tribblek-ben (a szőrös izékben)
-Quark éppen latinumot számol
-Odo megtalálja a rokonait
-Spock meghal a ST2-ben
-Picard moralizáló szöveget nyom
-First Conatcból a kézfogás a vulkániakkal

Utána meg beszélnek a készítők (Berman, Rush, Zimmerman stb..) hogy mennyire jó, hogy a kezdetek elött a kezdetleges arp technikával, meg a csillagközi kommunkiáció nélkül, meg beamelés fog lenni az uj sorozat, meg hogy mennyire franó, hogy nem "touch screeneket", hanem gombokat fognak nyomogatni

A végén nagy szöveg Bermantól: "Star Treak always represented a very pozitive hope for the future"

meg van pár kép, amikor a készítők beszélnek, és lehet látni díszleteket, na azok talán az új sorozat kellékei, annyira nem gázok.

kezd visszatérni a bizalmam a St-be..
jah Star Trek RPg-ről van valakinek infója?? plz mail me.

Zolcsi67 Creative Commons License 2001.06.27 0 0 2732
A kedvenc mondatom a Virtuoso-ból, bár lehet, hogy nem idézem pontosan:
"Hadnagy, a maga zenei műveltsége kimerül a klingon bordalok felszínes ismeretében!"
KÚÚÚÚÚL :-)))))))))))))))))))))))))))
Dave Bowman Creative Commons License 2001.06.27 0 0 2731
nem, ez egy nagy ketyere, az asztalon áll, szürke, van két-két egymást néző szürke akármi, amiket összeköt két cső, miben piros fény villog, vagy vibrál. jól néz ki, de rengeteg helyen láttam már, valahogy nem tudják megunni
Előzmény: Tyb (2730)
Tyb Creative Commons License 2001.06.27 0 0 2730
Arra az izére gondolsz, amit a Szellemirtókban használtak a PKE (pszichokinetikus energia) mérésére, ill. a Külvárosi kommandóban a rosszfiúk bemérésére?

Egyébként meg a mai rész szvsz nagyon rulez volt. Még csak belekötni sem tudtam, bár ez tán inkább hiba, mint előny :-)...

Előzmény: Dave Bowman (2716)
BeePee_3 Creative Commons License 2001.06.26 0 0 2729
>"Hetedik szezon, hatodik szezon... Csak egy ujabb bugris, aki nem tudja, hol a hatar :))"

Szolídabban komám, még ha :)) jelet is teszel...

Ahogy látom nem csíped, ha valaki előre beszél olyan dolgokról, amiket még a többség nem látott. Csak akkor nem értem miért kérdezed, hogy mi lesz az EndSHAME-ben...
Na akkor ezennel nem árulom el, hogy majdnem pontosan az történik, amiről írsz...

Előzmény: Captain Proton (2727)
Captain Proton Creative Commons License 2001.06.26 0 0 2728
Ja, az mondjuk igaz, hogy a kedves es meghato dolgokat konnyen lenyalasozom, lehetett volna sziruposan is. Pl. a kis Naomival egyutt jon a Hetes, meg ilyenek.
Előzmény: Reiker (2726)
Captain Proton Creative Commons License 2001.06.26 0 0 2727
"Hetedik szezon, hatodik szezon... Csak egy ujabb bugris, aki nem tudja, hol a hatar :))"
Sajnos a 7. szezont buktam, mert nem adjak le :(
Majd elnyulom a CD-t (akar at is irattatom), csak nem merem megnezni az Endgamet vagy mit, mert csunya dolgok vannak benne allitolag.
Ugy nem ugy utaznak vissza az idoben, hogy a kezdetektol mindent megvaltoztatnak? Mert akkor MERHETETLENUL gaz.
Előzmény: BeePee_3 (2724)
Reiker Creative Commons License 2001.06.26 0 0 2726
Szerintem kedves és megható volt Hetes levele.
A 'nyálas' azért túlzás :)
Előzmény: Captain Proton (2722)
duck Creative Commons License 2001.06.26 0 0 2725
OK, köszi.
BeePee_3 Creative Commons License 2001.06.26 0 0 2724
Nekem az tetszett, amikor a doki "le Kathryn-ezte" a kapitányt.
-Nem is tudtam, hogy ilyen bizalmas viszonyban vagyunk Doktor. Vagy szólítsam inkább Maestro-nak ?
-Ó ugyan kapitány. Bármelyik megteszi...

Szóval súlyos volt ez a rész is, mint általában a doktor részek, bár nálam a Tinker, tenor az abszolut győztes. Bár a hetedik szezonban is lesz ilyen doktorközpontú rész, nem is egy...

Vóbert Creative Commons License 2001.06.26 0 0 2723
Nem volt nyálas szerintem, csak az volt kicsit furi, hogy amikor a Doki kérdezte, hogy ki írta a levelet, akkor Seven elmondta a teljes nevét elejétől a végéig.
Ja meg amikor a Doki el akart tőle búcsúzni, akkor olyan volt, mint egy durcás kisgyerek. :)))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!