Ma lesz a Collectives, ugye?
Imááádom a Borgot! :-))
És hogy gondolják a Hetedik évad le nem vetítését? Az Unimatrix Zero I. után snitt, és várjunk fél évet a II.-re????
A memóriám már nem a régi .... mert mindig elfelejtettem megírni. Vagy hétfői vagy pénteki részben, mikor vörös riadó után odaértek a bolygóhoz, vagy hajóhoz, és a híd megvilágításából látszott a vörös riadó, a kapitány mégis azt mondta: "pajzsot fel!" .. ciki.
Lelki szemeim előtt megjelenik egy asszimilált vidámpark. regenerációs fülkék a hullámvasút mellett, sejtelmes zöld fények, gőz mindenfelé.
"Kérjük a hullámvasúton csatolják be a biztonsági öveket, az ellenállás hasztalan"
Vagy csak túl meleg van ma? :-)))))))))))))
Csak a pontosság kedvéért (már hogy az eredeti szövegben ez volt, lefordítva, persze):
"A borg akkor sem tudná, mi a szórakozás, ha asszimilált volna egy vidámparkot."
Na végre, ez a mai rész igencsak tetszett. Igaz volt egy-két gagyi rész, de attól el lehet tekinteni. Nekem nagyon tetszett.
Az igazsághoz azonban hozzátartozik, hogy ez megint egy "istenítsük Sevent" rész volt.
De ez kit érdekel, a lényeg, hogy Seven igencsak király volt. :))))))))))
Meresztettem a szemem a mai résznél, hogy vajon Jeri Ryan hol használt kaszkadôrt és hol nem, de nem igazán sikerült megállapítani.
Bárcsak kibomlott volna az összes haja, nem csak az a néhány szál... Na mindegy :-))
Nem hittem, el ezért visszanéztem a DataLore-t, s tényleg! Ugyanaz a ketyere villog ott is a laborban, mint jó pár évvel később a Voy: Pathfinderben. Te aztán figyelsz, ez igen...
Természetesen minden jogod megvan hozzá.
De miért tennéd?
A topic célja nem az, hogy egy helikopteren
körözve a másik arcát úgynevezett 'múú-múú'
tehenekkel csapkodjuk, hanem hogy _barátságos_
Star Trek témájú beszélgetést folytassunk
egymással.
töltöttem le most 3 db Entrprise videót. Ezek csak amolyan "semmit sem mondunk, de annál többet" promóciós anyagok. Az egyikben ösze volt vágva az eddigi sorozatok legjobb "részei"
-Picard:Make it so
-Spock:Live long and prosper
-7:Ellenállás hasztalan
-Beam up Scotty
-I'm locotus of borg..
-A történelem nem fogja sose elfelejteni az Enterprise nevet (ST:G)
meg egy rakat jó helenet:
-kirk nyakig a Tribblek-ben (a szőrös izékben)
-Quark éppen latinumot számol
-Odo megtalálja a rokonait
-Spock meghal a ST2-ben
-Picard moralizáló szöveget nyom
-First Conatcból a kézfogás a vulkániakkal
Utána meg beszélnek a készítők (Berman, Rush, Zimmerman stb..) hogy mennyire jó, hogy a kezdetek elött a kezdetleges arp technikával, meg a csillagközi kommunkiáció nélkül, meg beamelés fog lenni az uj sorozat, meg hogy mennyire franó, hogy nem "touch screeneket", hanem gombokat fognak nyomogatni
A végén nagy szöveg Bermantól: "Star Treak always represented a very pozitive hope for the future"
meg van pár kép, amikor a készítők beszélnek, és lehet látni díszleteket, na azok talán az új sorozat kellékei, annyira nem gázok.
kezd visszatérni a bizalmam a St-be..
jah Star Trek RPg-ről van valakinek infója?? plz mail me.
A kedvenc mondatom a Virtuoso-ból, bár lehet, hogy nem idézem pontosan:
"Hadnagy, a maga zenei műveltsége kimerül a klingon bordalok felszínes ismeretében!"
KÚÚÚÚÚL :-)))))))))))))))))))))))))))
nem, ez egy nagy ketyere, az asztalon áll, szürke, van két-két egymást néző szürke akármi, amiket összeköt két cső, miben piros fény villog, vagy vibrál. jól néz ki, de rengeteg helyen láttam már, valahogy nem tudják megunni
Arra az izére gondolsz, amit a Szellemirtókban használtak a PKE (pszichokinetikus energia) mérésére, ill. a Külvárosi kommandóban a rosszfiúk bemérésére?
Egyébként meg a mai rész szvsz nagyon rulez volt. Még csak belekötni sem tudtam, bár ez tán inkább hiba, mint előny :-)...
>"Hetedik szezon, hatodik szezon... Csak egy ujabb bugris, aki nem tudja, hol a hatar :))"
Szolídabban komám, még ha :)) jelet is teszel...
Ahogy látom nem csíped, ha valaki előre beszél olyan dolgokról, amiket még a többség nem látott. Csak akkor nem értem miért kérdezed, hogy mi lesz az EndSHAME-ben...
Na akkor ezennel nem árulom el, hogy majdnem pontosan az történik, amiről írsz...
Ja, az mondjuk igaz, hogy a kedves es meghato dolgokat konnyen lenyalasozom, lehetett volna sziruposan is. Pl. a kis Naomival egyutt jon a Hetes, meg ilyenek.
"Hetedik szezon, hatodik szezon... Csak egy ujabb bugris, aki nem tudja, hol a hatar :))"
Sajnos a 7. szezont buktam, mert nem adjak le :(
Majd elnyulom a CD-t (akar at is irattatom), csak nem merem megnezni az Endgamet vagy mit, mert csunya dolgok vannak benne allitolag.
Ugy nem ugy utaznak vissza az idoben, hogy a kezdetektol mindent megvaltoztatnak? Mert akkor MERHETETLENUL gaz.
Nekem az tetszett, amikor a doki "le Kathryn-ezte" a kapitányt.
-Nem is tudtam, hogy ilyen bizalmas viszonyban vagyunk Doktor. Vagy szólítsam inkább Maestro-nak ?
-Ó ugyan kapitány. Bármelyik megteszi...
Szóval súlyos volt ez a rész is, mint általában a doktor részek, bár nálam a Tinker, tenor az abszolut győztes. Bár a hetedik szezonban is lesz ilyen doktorközpontú rész, nem is egy...
Nem volt nyálas szerintem, csak az volt kicsit furi, hogy amikor a Doki kérdezte, hogy ki írta a levelet, akkor Seven elmondta a teljes nevét elejétől a végéig.
Ja meg amikor a Doki el akart tőle búcsúzni, akkor olyan volt, mint egy durcás kisgyerek. :)))