Keresés

Részletes keresés

hali79 Creative Commons License 2021.02.03 0 4 788

Azt nem szeretném azért többet hallani ,hogy extra a keretünk...

Magyar magunk az(igaz nem megy nekik)...légiósunk egy nincsen..egy extra(Evan-bár ma ő se az igazi eddig),a többiek meg vannak..

Előzmény: hali79 (787)
hali79 Creative Commons License 2021.02.03 0 0 787

Igaz!

Mind a két csapat borzasztó!

Valamelyik ,ha átlag felett játszana kicsivel kb 20 ponttal vezetne..bármelyik csapatra igaz ez..

Válogatottjaink is formán kívül vannak ma..nem csak a fiatalok gyengék..

Előzmény: CrazyBasket (784)
Jagerman* Creative Commons License 2021.02.03 0 1 786

Remélem a második félidőben egy másik Falcot fogok látni a pályán. Sajnos mintha ólom lábakon járnánk, dadog a labda, körülményeskedünk. Sok a rontott dobás, nem vállalkozunk, amikor lehetne, utána meg elszórjuk a labdát. A félidő végére legalább lepattanóban és asszisztban felzárkóztunk. A büntetőket meg be kell dobni nem is vitás. Remélem Zozónak ismét a második félidő lesz az erősebb, mert nagy szükség lesz rá. Fogható ez a mérkőzés, de HIT nélkül nem fog sikerülni!!!

_Espada Creative Commons License 2021.02.03 0 4 785

Valerio Bodon mindig ellenünk játszik extrát,vagy az ellenfél fiataljait ennyire hagyjuk dobni?

Hogy egál közeli a meccs, a Paks töketlenkedésének számlájára lehet írni. Mint egy B csoportos meccs

A véleményem megtartom magamnak,amit a mai alapján látok.

Csak annyi, hogy ez a keret ötödik légiósért kiált..Ha felépül Anderson,ha nem.

CrazyBasket Creative Commons License 2021.02.03 0 1 784

1.félidőről a véleményem: Az utolsó 40másodpercet leszámítva egymást múlja valami brutálisan alul a 2  csapat! Katasztrófális óvodás hibák tömkelege, teljesen 0 dobóhatékonyság..

Törölt nick Creative Commons License 2021.02.03 0 0 783

Abban mi a taktikai rész, hogy szinte  az összes meccs első negyedében 2-3 faultot ütünk be, es közben 20-25 pontot kapunk? 

hali79 Creative Commons License 2021.02.03 0 0 782

Van egy két jó megoldása,de kb. 10-ből kettő...

borzasztóan játszunk megint,remélem megfordítjuk!

Hajrá!

Előzmény: Törölt nick (781)
Törölt nick Creative Commons License 2021.02.03 0 0 781

Miért kell erőltetni Doktor Pétert?

Pick and Roll Creative Commons License 2021.02.03 0 0 780

Ez nem elemzés volt, hanem csak a tények :)

Előzmény: falco Man (766)
Törölt nick Creative Commons License 2021.02.03 0 2 779

Nem csak a nagy nyilvánosság előtt mondatait hallottam azért mondom azt amit

Abban nincs vita, hogy nem így kellett volna távozni, ahogy Bencze elintézte, az ő búcsújának olyannak kellett volna lenni, hogy ameddig akar beszáll a padról. Nyilván a másik oldal meg azt mondja, hogy ezt felajánlották Neki, amit ő nem fogadott el és inkább elment a haverokkal Pápára. 

Nem tudom, mindenesetre nem jár be jó utat véleményem szerint, talán van olyan barátja aki le tudja rángatni erről az útról...

Előzmény: Maximus Decimus (772)
falco Man Creative Commons License 2021.02.03 0 0 778

Abban biztos vagyok, hogy vagy mindenki hazamehet vagy senki, el nem tudom képzelni, hogy csak egy játékost engedünk haza.

Előzmény: fekete só (777)
fekete só Creative Commons License 2021.02.03 0 3 777

Az a baj a statisztikával, hogy valóban akkor ér valamit ha játszik a játékos. Magyarán lesz egy irányítónk az USA-ban egy világjárvány közepén aki eddig a meccsek 2/3-adában nem is lépett pályára. 

falco Man Creative Commons License 2021.02.03 0 1 776

Tavaly például egyik játékosunk sem volt top 15-os VAL értékben, ha jól emlekszek, de ettol meg nem

voltak rossz játékosok és rossz csapat sem. :)

falco Man Creative Commons License 2021.02.03 -3 0 775

Persze, hogy azzal jövök, de értelmezni is tudni kell a számokat. Amiket igyekszek releváns érvekkel alátámasztani. :) 

Előzmény: Godemperor (774)
Godemperor Creative Commons License 2021.02.03 0 3 774

Te jössz állandóan a stattal, meg a számokkal, ezért írtam. Most meg a számokat nem fogadod el. Én feladom, legyen ő a legjobb játékos. Őszintén remélem év végéig ezt bizonyítja. Hidd el mindenki ennek örülne a legjobban.

Előzmény: falco Man (771)
blackandyellow Creative Commons License 2021.02.03 0 3 773

"Az nem merült fel senkiben, hogy a Novgorod ellen a saját épségét kockaztatta a csapatert és sérülten vállalta a játékot a

padrol beszállva ?"

Én is szeretem Andersont, de a novgorodi meccsről csak annyit, hogy nélküle nagyobb esélyünk lett volna nyerni, mint vele... Ész nélkül rohant előre, a végjátékban ráhányta az esélytelen ziccert stb.

Beni irányításával sokkal kontrolláltabb a csapat, maradjon csak az ő kezében a labda.

Anderson extra TUD lenni (vs Zaragoza: 25 pont, 64% FG, 9 gólpassz, 4 lepattanó, 34 EFF), csak nem folyamatosan (az eddig látottak alapján). A kommunikáció alapján meg ne lepődjetek meg, ha ma játszik... 

Előzmény: falco Man (744)
Maximus Decimus Creative Commons License 2021.02.03 0 2 772

Ha pontosan akarod idézni Lacit, akkor azt mondta pár éve, hogy beállna bedobni pár triplát a sarokból. Szerintem némi nosztalgiával fűtött vágyakozás is volt ebben a kijelentésben, mert gondolom nem úgy tervezte lezárni a pályafutását ahogyan az történt, azaz maradt benne némi hiányérzet. Mindenesetre azóta, hogy visszavonult Wittmann a liga magyar sztárirányítója, akit Laci 40 évesen is oktatott, szóval...

Előzmény: Törölt nick (767)
falco Man Creative Commons License 2021.02.03 0 0 771

Védekezést nem mutat a statisztika, de Gasper eddig egy szóval nem mondta, hogy probléma lenne vele ebből a szempontbol. Beni például jobb védő szerintem. :)

VAL érték a bajnokságban megint nem relevans, mert egy Szegedben vagy egy Berenyben könnyebb jobb VAL mutatót hozni, mikor szinte csak a 3 légiós dobál el mindent. :) Donaldson sokáig vezette ezt a mutatót a bajnokságban, de csapatként nem sokra mentek vele.

Godemperor Creative Commons License 2021.02.03 0 1 770

Hát ezzel a val mutatóval 35-36. lenne a bajnokságban. Ez nálam nem a klasszis meg az extra kategória. Jó játékos, nem mondom hogy nem az, de ennyi.

Előzmény: falco Man (768)
Godemperor Creative Commons License 2021.02.03 0 5 769

Nem semmi vagy. :D ;)

Viszont akkor valahogy azt is számításba kéne venni, hogy akiket eddig Anderson fogott mennyivel nehezebben-könnyebben dobtak kosarat mint egyébként. Na ezt számold ki! ;)

Előzmény: falco Man (766)
falco Man Creative Commons License 2021.02.03 -4 0 768

Meg egy dolog: A lentebb leírt statisztika szerint Anderson nem klasszis? Meg a bajnokságban is extra, az meg, hogy a magyarjaiBL felnőnek mellé vagy meg jobban is jatszanak nehogy már problema legyen vagy Anderson gyengesége. 

Törölt nick Creative Commons License 2021.02.03 -6 1 767

Laci szerintem mindenkinek jobb, ha megmarad az irányítónknak, azóta kevesen tesznek annyit, hogy rombolják az általuk kemény munkával felépített szobrot. Kb minden megszólalásával üt egyet kalapáccsal a szobrára

Óriási blődségeket nyilatkozik és beszél sokszor és még mindig elhiszi, hogy be tudna szállni ebbe a bajnokságba.

Nagyon szomorú ami vele történik :( én már alig olvasom azokat amikor vele van interjú, mert szeretném ha megmaradna annak a fanatikusnak a szememben amilyen a pályán volt és a sok szép pillanatot nem hagyom, hogy lerombolja ezeket a dolgokat...

Előzmény: Törölt nick (764)
falco Man Creative Commons License 2021.02.03 -3 0 766

Köszönöm szépen, kiváló elemzés. Ugyanakkor ez sem teljesen releváns, mivel Anderson kiesevel több labda jut Beninek, Zolinak és Benkenek is. Ha esetleg van időd megnéznéd nekem azokon a mérkőzéseken a játékosok statjait amin mind a négyen végig a pályán voltak? Az lenne a legrelevansabb. 

De azt megegyszer leírom, ahogy az előbb is tettem: Beni óriásit játszik az utóbbi időben.

Előzmény: Pick and Roll (765)
Pick and Roll Creative Commons License 2021.02.03 0 0 765

Ha már annyit emlegetitek.

Anderson a 6 bajnoki meccsen: 13,7 pont; 7,2 gólpassz; 3,8 lepattanó; 2,5 eladott labda; mezőny 39%; tripla 32%; 32 perc; 1,3 fault; 18,7 VAL

Váradi az utóbbi 8 meccsén, amikor gondolom irányítót játszik (már a Szolnok-meccset is ideszámolva): 12,6 pont; 8,0 gólpassz; 5,3 lepattanó; 2,25 eladott labda; mezőny 44%; tripla 33%; 31 perc; 2,9 fault; 22,5 VAL

Törölt nick Creative Commons License 2021.02.03 -2 3 764

Moodyról azt nyilatkozta, hogy a bajnokság legjobb irányítója. Sokan meg úgy gondolják, hogy ha a pályán van, akkor amennyit segít, annyit árt is a DEAC-nak. Én azt gondolom , hogy egy volt játékos azt tartja jobbnak, akinek a játékstílusa hasonlít az övéhez. Anderson bajnoki meccseitől én sem voltam eddig elájulva, de az is lehet, hogy csak nem ilyen irányítóhoz vagyunk szokva. Nyilván Laci és Go számunkra a legnagyobbak ezen a poszton, de lehet, hogy Andersonnak nemzetközi szinten értékesebb a játéka. Viszont az is igaz, hogy a szezon ezen szakaszától most már elég ha egy irányító olyan stílust képvisel, amivel "csak" magyar bajnoki aranyhoz segítheti a csapatot. Andersonnak egyébként a német Bundesligához képest a rosszabb triplamutató miatt alacsonyabb a pontszáma, mert az tény, hogy ő azért lett hozva, hogy termelje a pontokat (is).

Előzmény: Godemperor (762)
falco Man Creative Commons License 2021.02.03 -6 0 763

Majd meglátjuk, megnézem és leírom. :)

Laci egy hihetetlen játékos volt, a Falco történetének legnagyobb alakja, aki a pályán nyújtott teljesítménye miatt minden tiszteletet megérdemel, de a ezekkel a nyilatkozatokkal csak rombolja a nimbuszat.

Mondok egy példát a rengeteg közül: amikor a Körmend ellen kikaptunk itthon két éve márciusban beült a kommentátori fülkébe és azt ismételgette, hogy engedjük Pricet dobni triplabol mert nem dob jól kívülről és nem extra játékos. Abban a szezonban Price 42 százalékkal triplazott és a Körmend legjobbja volt, erről ennyit. :)

Előzmény: Godemperor (762)
Godemperor Creative Commons License 2021.02.03 0 6 762

Nem hiszem hogy érdemben változna.

Amúgy pont most olvasom:

Kálmán László: "... Andersonról nem mondanám, hogy extra irányító, de a rotációból hiányzik, a légiósok közül Bruinsmára mondanám, hogy igazán hozzá tud tenni a csapat játékához..."

Ha egy Falco ikon, (aki amúgy maga is irányító volt) is így látja, akkor talán lehet benne valami.

Előzmény: falco Man (759)
falco Man Creative Commons License 2021.02.03 0 1 761

Na igen, ez már valósabb probléma, de ebbe nem látunk bele. 

Előzmény: nForce (757)
falco Man Creative Commons License 2021.02.03 -2 0 760

Pontosabban 18. :)

Előzmény: falco Man (759)
falco Man Creative Commons License 2021.02.03 -3 1 759

Egy 7 perces és egy 5 perces mérkőzés relatív statakit hiába szorzod fel, attol meg nem kapsz releváns számokat. például ha én minden merkozesen jatszok 5 percet és rugók 1 gólt a padrol beszállva, meg nem leszek meccsenként 12 gólos játékos. :)

Előzmény: Godemperor (755)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!