The Second Coming of Christ: The Resurrection of the Christ Within You (2 Volume Set) by Paramahansa Yogananda (Hardcover - September 2004)
Books: See all 173 items
<!--
function amz_js_WriteRatingsLink(){
document.write("");
document.write("(");
if (bulbimg){
document.write("");
}
document.write("" + whyLinkText + ")" + trailingParen); document.write("");
}
var bulbimg = "";
var tooltip = "Click to rate this item.";
var whyWindowUrl = "/exec/obidos/tg/stores/recs/rate-this-asin/-/0876125550/rate/ref=pd_rate_lk_rate_search/103-6744283-0991034";
var whyLinkText = "Rate this item";
var trailingParen = "";
amz_js_WriteRatingsLink()
//-->
(Rate this item)
Paramhansza Jógánanda Egy jógi önéletrajza 3690 Ft 576 oldal 135*205 mm Puha ISBN: 963 528 729 1 megjelenés: 2003-11-25 Olvasson bele!
Jogándanda önéletrajza hézagpótló a jóga-irodalomban. Első ízben fordult elő, hogy egy valódi hindu jógi megírta életét a nyugati olvasók számára. Kevés ilyen tisztán fogalmazott, túlzásoktól mentes, és az európai elme számára is követhető írás jelent meg a világon a jógáról. .........A nyugati életéről szóló fejezetek közé Jogánanda beiktat egy megemlékezést nagy nyugati barátjáról, Luther Burbankról, s arról is beszámol, miként kereste fel 1935-ben, Bajorországban Therese Neumannt, a stigmáktól vérző különös katolikus szentet.
ez a stigmáktól vérző katolikus szent
szerinted emészthető??
naggyon távol áll tőlem...
ezzel persze nem óhajtom a számomra ismeretlen szerző érdemeit csorbítani
Mielott elhagyta testet ,irt ket vaskos konyvet amiben megmagyarazza a biblia tanitasait ,ha viszaolvasol az aldas utjai tapicban ott irtam egy par idezetet Cibetnek hogy forditsa ,de things went sour.
Egy kicsit olvastam a bibliat,en a Yogananda magyarazatat kedvelem,mert allitolag Jezus iratta vele ,es azt mondjak,hogy Jezus az egy nagy Yogis volt .Mozesrol meg ne is beszelve.
na ide spirit névvel nem lehetett bejelentkezni, mert hogy már van olyan..bár még nem sikerült belebotlanom
a fordítás:
A bölcsességünk akkor kezdődik, mikor úgy érezzük igazunk van, de nem érezzük szükségesnek annak bizonyítását, hogy másnak nincs igaza.
hát nem szó szerinti, de jobbat nem tudok
mivel itt vmi megjegyezhetelen jelszóm van, ezért erre spiritem ritkán jár, ha van vmi véleményed a fordítási kísérletemről azt inkább Teázóba írd légy szives