Keresés

Részletes keresés

Vóbert Creative Commons License 2001.07.04 0 0 2812
Tuti jók a képek :)))))))
Éljen a Magyar Seven of Nine Fanklub.
Hol lehet ilyen képeket még letölteni???? :)))
Sharkanj Creative Commons License 2001.07.03 0 0 2811
Hehehe. Tudom, hogy gombokkal kormanyoznak, de itt kicsit kevesebb reakcio ido kell (megszunta pajzsunk kapitanj!!!) mint egy oceanjaron...
A biztonsagi eroterekrol meg:
Hat tenyleg nem laccik a hatasuk, ugyhogy csak replikalnek legalabb fogodzokat a szekre, mert barhol talaljak el a hajot, ugyis a hidon sulnek ki az elektromos kutyuk, meg van nagy razkodas...
Meg en mar csak ijen maradok. regi oreg botkormany a legjobb. Szegenyke deltakompon is mijen virtuozitasra van szuksege Parizsinak hogy ki ne purcanjanak. Mernem probal zongorazni? Kiserhetne Kimet...:))

Na mind1. Jok a kepek. :999

Rovidet szoltam, de veloset.:)

muffdady2 Creative Commons License 2001.07.03 0 0 2810
Persze mindent a Seven of Nine funcclubbért,
szerintem fake, mert az eredeti->

sokkal szebb ;-)

Dave Bowman Creative Commons License 2001.07.03 0 0 2809
hát nem tudom... ez most valódi?

s külön ezért csináltál új nicket?

Előzmény: muffdady2 (2808)
muffdady2 Creative Commons License 2001.07.03 0 0 2808
Remélem sikerül beszúrni, ha volt már akkor sorry...

Egyébként éljen soká a Seven of Nine fanclub

Zolcsi67 Creative Commons License 2001.07.03 0 0 2807
Tom Paris ismét a fejére olvasta a szerelmi kudarcait:
"Egy hologram, egy Borg, a rosszabbik iker, és most egy halott?" :-))))
Előzmény: bozilla (2795)
Captain Proton Creative Commons License 2001.07.03 0 0 2806
Hat, eleg uncsi volt a tegnapi resz, a par remek trefan ("Szorakozaskor nincs ido erdektelen beszelgetesre!" :) ) kivul csak a streber zaszlos ujabb szerencsetlen probalkozasat lathattuk.
Kell ilyen is persze.
Előzmény: bozilla (2795)
Vóbert Creative Commons License 2001.07.03 0 0 2805
Én ahogy eddig megfigyeltem, szinte mindig szóról-szóra lefordítják az angol címröl. Nem mindig, de általában. Föleg az egyszavas címket.
Mr_Fusion Creative Commons License 2001.07.03 0 0 2804
Mint azt Nagyöreg is írta: Drive
Egyébként az eredeti címek is ott vannak a Replikátor-on.
Ha már itt tartunk, egy kérés: valaki esetleg össze tudná szedni az epizódok pontos viasat-os címeit? Érdemes lenne feltenni azokat is, hogy aki a viasat-on látta csak, és nem ismeri az angol címeket, el tudjon igazodni, ha keres valamit.
Előzmény: Vóbert (2793)
Vóbert Creative Commons License 2001.07.03 0 0 2803
A tegnapi részről csak annyit, hogy azért néztem meg, mert Sevennek volt egypár jó beszólása, egyébként nemigen tetszett. Mikor volt egyáltalán Harry románca a csajjal? Nem igen emléxem rá, hogy mikor volt rá ideje??????
John Zero Creative Commons License 2001.07.03 0 0 2802
"Ez mar ma is letezik, lasd touchscreen. Persze tenyleg gaz lehet erintessel kormanyozni, de biztos mukodne.:) Ez egy olyan dolog, hogy teljesen mas autot vezetni, mint billentyuzettel autoversenyezni.:)"

Már miért lenne gáz?
Szerintetek a nagy luxushajókon hogyan kormányoznak?
Mert elárulom: nem egy kereket tekergetnek ;)

Előzmény: mrzool (2801)
mrzool Creative Commons License 2001.07.03 0 0 2801
Azert azt nem mondanam, hogy tulidealizalt a trek vilaga, nezd csak meg a DS9-t, de akar a TNG-t is... A Voyager az kulon teszta, nem sok koze van a trekhez...

Meg soxor rohogok az erintogombos technikan is.

Ez mar ma is letezik, lasd touchscreen. Persze tenyleg gaz lehet erintessel kormanyozni, de biztos mukodne.:) Ez egy olyan dolog, hogy teljesen mas autot vezetni, mint billentyuzettel autoversenyezni.:)

Se biztonsagi ov, se semmi, csak kapaszkoggy a pultba!

Elmeletileg erre talaltak ki a tehetetlensegi tompitot, mas kerdes, hogy nem nagyon mukodik.:)

Előzmény: Sharkanj (2800)
Sharkanj Creative Commons License 2001.07.03 0 0 2800
Ja-ja. En nem azer birom mer idealizalt, hanem mer extrajo 5letek szoktak benne lenni, kiveve mikor nem. az eddig legjobb resz szerintem az volt mikor a doktor kepzelodott. :DDDDD Annyit rohogtem.

Meg soxor rohogok az erintogombos technikan is. Kiakaszto, hogy gombnyoomkodassal kormanyoznak. :) Extra gaz.
Se biztonsagi ov, se semmi, csak kapaszkoggy a pultba!
fuuuu...

mrzool Creative Commons License 2001.07.02 0 0 2799
Nagyon birom Jim stilusat, kepes hatalmas ironiaval fogalmazni, nagyon fel tudja dobni az epizodleirasokat. Volt, hogy utolag, csak poenbol elolvastam parat.:))
Előzmény: Nagyoreg (2797)
Nagyoreg Creative Commons License 2001.07.02 0 0 2798
2800... Hajrá 3000!!!!!!!!!!
Nagyoreg Creative Commons License 2001.07.02 0 0 2797
Azért a Delta Blues igen csak jó epizódleírásokat tartalmaz. Majdnem olyan jók, mint az eredeti epizódok. Persze csak majdnem...
Előzmény: mrzool (2788)
Nagyoreg Creative Commons License 2001.07.02 0 0 2796
A pénteki Sat1-es rész eredeti címe: Drive
Előzmény: Vóbert (2793)
bozilla Creative Commons License 2001.07.02 0 0 2795
A ma esti rész ismét er?síti a szabályt:
Harry Kimnek nincs szerencséje a n?kkel.
-----
7/9 poén: Szórakozást kezdd meg!
Kiskanál Creative Commons License 2001.07.02 0 0 2794
Jövő hét csütörtökön(07.12) lesz az utolsó rész. Pénteken már kezdik előlről. :(
Bár mondjuk az első 30-40 részt én sem láttam, csak olvastam - hála a Replikátornak - de azért bosszant, hogy nem adják le végig.
Előzmény: Sharkanj (2790)
Vóbert Creative Commons License 2001.07.02 0 0 2793
Tényleg a TNG-ben is Data sokszor ülni szokott, (pedig neki ez nem is lenne fontos) amikor hátul a taktikai állomás mögötti terminálok valamelyikét használja. Azokat a székeket nem a pult alól lehet kihúzni?

Mr Fúziós Úr: olvastam a replikátoron a Sat1 pénteki részének a leírását. Annak a címe mi eredetileg, mert a Viasat fórumán valaki azt mondta, hogy "The Race" a címe, viszont szerintem ez valami német-angol adaptáció volt. Szal mi a címe a pénteki résznek?

Mr_Fusion Creative Commons License 2001.07.02 0 0 2792
Van szék (pontosabban ülőke) a taktikai és műveleti munkahelyen is, csak általában nem használják. Egyszer-egyszer lehetett látni, mikor éppen olyan beállításból mutatták a munkahelyeket.
Vegetable Creative Commons License 2001.07.02 0 0 2791
Visszeres vulcani? Ez jó elképzelés :-DDD
Nos jórészt azért szeretjük, mert idealizált... Ki kiváncsi a valóságra, miszerint mindenki csökkentgeti az ürkutatási pénzeket, mialatt veszettül pumpálják a pénzt a katonaságba? Egyébként a Voy az eddigi leglogikátlanabb Star Trek sorozat... Látszik, hogy nem vulcaniak irták...
:o)
Sharkanj Creative Commons License 2001.07.02 0 0 2790
Nem lattam a penteki reszt. Mi tortenn benne?
Es mikor lesz vege a sorozatnak, nem tuggyatok?

Amugy csak nemreg nezem avoyagert, +nem is vagyok rajongo. De azota az osszes baratom elkezte nezni, ugyhogy ok inkabb orulnek, hogy vege lesz, es elolrol vetitik. :)
Az 5letek miatt szeretem, mer a megvalositas naha annyira gagyi....!

Peldaul gondolkoztaok mar, hogy eza startrek univerzum mennyire idealizalt? Ugy ertem ejik urhajotervezonek jutna eszebe, hogy SZEKEK nelkul tervezzen 1 hidat. Pont mikor az ember a technika fejlodesevel egyere jobban elkenyelmesedik? Nevetseges. Szegeny 2vok, + KIm egesz muszak alatt alldogal? Ja, persze, avisszereket majd a doki regeneralja. :))

Zolcsi67 Creative Commons License 2001.07.01 0 0 2789
"Doki meg Sevenhez fűződő viszonzatlan szerelme miatt...."
Pedig milyen szép pár lenne! Egy borg és egy hologram! :-)))) És egy csokor vörös rózsa a regenerációs fülkében :-))))
Előzmény: Nagyoreg (2786)
mrzool Creative Commons License 2001.07.01 0 0 2788
Elmondva korantsem ugyanaz az elmeny, mint latva... A helyedben kivarnam, szerintem megeri. En direkt nem olvastam el rola _semmit_ sem, inkabb megvartam, es megneztem, kiraly volt. Persze ha nagyon erdekel, itt talan megtalalod:

www.treknews.com/deltablues

Előzmény: morlock (2787)
morlock Creative Commons License 2001.07.01 0 0 2787
Nincs valakinek infója ,hogy mi történt az Endgame-ben.
Nagyoreg Creative Commons License 2001.07.01 0 0 2786
Chakotay csak mosolyog, a Doki meg Sevenhez fűződő viszonzatlan szerelme miatt igencsak megértő ebben a témában. A többiek pedig nem szólhatnak bele a dologba, legfeljebb Tuvok jegyezhetné meg, hogy Janeway most még a szokásosnál is logikátlanabb... :)
Előzmény: Zolcsi67 (2785)
Zolcsi67 Creative Commons License 2001.06.30 0 0 2785
Igen, de utána ő maga tiltotta le a saját hozzáférését a módosításokhoz! :-))))
És őt senki nem szidhatja le, hogy "már megint egy hologramba szerettél bele?", mint Tom Harryt :-))))
Előzmény: Nagyoreg (2784)
Nagyoreg Creative Commons License 2001.06.30 0 0 2784
Nem tudom, hogy emlékszel-e rá, de a kapitány törölte a programból Sullivan feleségét... :)

Hogy a nők mire nem képesek... :))))))))))

Előzmény: bozilla (2783)
bozilla Creative Commons License 2001.06.30 0 0 2783
Fair Heaven:
Kocsmaros Sullivan csapja a szelet kedvenc kapitanyunknak, mikozben otthon varja az asszony. Micsoda erkolcsok, jajjj!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!