Hehehe. Tudom, hogy gombokkal kormanyoznak, de itt kicsit kevesebb reakcio ido kell (megszunta pajzsunk kapitanj!!!) mint egy oceanjaron...
A biztonsagi eroterekrol meg:
Hat tenyleg nem laccik a hatasuk, ugyhogy csak replikalnek legalabb fogodzokat a szekre, mert barhol talaljak el a hajot, ugyis a hidon sulnek ki az elektromos kutyuk, meg van nagy razkodas...
Meg en mar csak ijen maradok. regi oreg botkormany a legjobb. Szegenyke deltakompon is mijen virtuozitasra van szuksege Parizsinak hogy ki ne purcanjanak. Mernem probal zongorazni? Kiserhetne Kimet...:))
Hat, eleg uncsi volt a tegnapi resz, a par remek trefan ("Szorakozaskor nincs ido erdektelen beszelgetesre!" :) ) kivul csak a streber zaszlos ujabb szerencsetlen probalkozasat lathattuk.
Kell ilyen is persze.
Mint azt Nagyöreg is írta: Drive
Egyébként az eredeti címek is ott vannak a Replikátor-on.
Ha már itt tartunk, egy kérés: valaki esetleg össze tudná szedni az epizódok pontos viasat-os címeit? Érdemes lenne feltenni azokat is, hogy aki a viasat-on látta csak, és nem ismeri az angol címeket, el tudjon igazodni, ha keres valamit.
A tegnapi részről csak annyit, hogy azért néztem meg, mert Sevennek volt egypár jó beszólása, egyébként nemigen tetszett. Mikor volt egyáltalán Harry románca a csajjal? Nem igen emléxem rá, hogy mikor volt rá ideje??????
"Ez mar ma is letezik, lasd touchscreen. Persze tenyleg gaz lehet erintessel kormanyozni, de biztos mukodne.:) Ez egy olyan dolog, hogy teljesen mas autot vezetni, mint billentyuzettel autoversenyezni.:)"
Már miért lenne gáz?
Szerintetek a nagy luxushajókon hogyan kormányoznak?
Mert elárulom: nem egy kereket tekergetnek ;)
Azert azt nem mondanam, hogy tulidealizalt a trek vilaga, nezd csak meg a DS9-t, de akar a TNG-t is... A Voyager az kulon teszta, nem sok koze van a trekhez...
Meg soxor rohogok az erintogombos technikan is.
Ez mar ma is letezik, lasd touchscreen. Persze tenyleg gaz lehet erintessel kormanyozni, de biztos mukodne.:) Ez egy olyan dolog, hogy teljesen mas autot vezetni, mint billentyuzettel autoversenyezni.:)
Se biztonsagi ov, se semmi, csak kapaszkoggy a pultba!
Elmeletileg erre talaltak ki a tehetetlensegi tompitot, mas kerdes, hogy nem nagyon mukodik.:)
Ja-ja. En nem azer birom mer idealizalt, hanem mer extrajo 5letek szoktak benne lenni, kiveve mikor nem. az eddig legjobb resz szerintem az volt mikor a doktor kepzelodott. :DDDDD Annyit rohogtem.
Meg soxor rohogok az erintogombos technikan is. Kiakaszto, hogy gombnyoomkodassal kormanyoznak. :) Extra gaz.
Se biztonsagi ov, se semmi, csak kapaszkoggy a pultba!
fuuuu...
Nagyon birom Jim stilusat, kepes hatalmas ironiaval fogalmazni, nagyon fel tudja dobni az epizodleirasokat. Volt, hogy utolag, csak poenbol elolvastam parat.:))
Jövő hét csütörtökön(07.12) lesz az utolsó rész. Pénteken már kezdik előlről. :(
Bár mondjuk az első 30-40 részt én sem láttam, csak olvastam - hála a Replikátornak - de azért bosszant, hogy nem adják le végig.
Tényleg a TNG-ben is Data sokszor ülni szokott, (pedig neki ez nem is lenne fontos) amikor hátul a taktikai állomás mögötti terminálok valamelyikét használja. Azokat a székeket nem a pult alól lehet kihúzni?
Mr Fúziós Úr: olvastam a replikátoron a Sat1 pénteki részének a leírását. Annak a címe mi eredetileg, mert a Viasat fórumán valaki azt mondta, hogy "The Race" a címe, viszont szerintem ez valami német-angol adaptáció volt. Szal mi a címe a pénteki résznek?
Van szék (pontosabban ülőke) a taktikai és műveleti munkahelyen is, csak általában nem használják. Egyszer-egyszer lehetett látni, mikor éppen olyan beállításból mutatták a munkahelyeket.
Visszeres vulcani? Ez jó elképzelés :-DDD
Nos jórészt azért szeretjük, mert idealizált... Ki kiváncsi a valóságra, miszerint mindenki csökkentgeti az ürkutatási pénzeket, mialatt veszettül pumpálják a pénzt a katonaságba? Egyébként a Voy az eddigi leglogikátlanabb Star Trek sorozat... Látszik, hogy nem vulcaniak irták...
:o)
Nem lattam a penteki reszt. Mi tortenn benne?
Es mikor lesz vege a sorozatnak, nem tuggyatok?
Amugy csak nemreg nezem avoyagert, +nem is vagyok rajongo. De azota az osszes baratom elkezte nezni, ugyhogy ok inkabb orulnek, hogy vege lesz, es elolrol vetitik. :)
Az 5letek miatt szeretem, mer a megvalositas naha annyira gagyi....!
Peldaul gondolkoztaok mar, hogy eza startrek univerzum mennyire idealizalt? Ugy ertem ejik urhajotervezonek jutna eszebe, hogy SZEKEK nelkul tervezzen 1 hidat. Pont mikor az ember a technika fejlodesevel egyere jobban elkenyelmesedik? Nevetseges. Szegeny 2vok, + KIm egesz muszak alatt alldogal? Ja, persze, avisszereket majd a doki regeneralja. :))
"Doki meg Sevenhez fűződő viszonzatlan szerelme miatt...."
Pedig milyen szép pár lenne! Egy borg és egy hologram! :-)))) És egy csokor vörös rózsa a regenerációs fülkében :-))))
Elmondva korantsem ugyanaz az elmeny, mint latva... A helyedben kivarnam, szerintem megeri. En direkt nem olvastam el rola _semmit_ sem, inkabb megvartam, es megneztem, kiraly volt. Persze ha nagyon erdekel, itt talan megtalalod:
Chakotay csak mosolyog, a Doki meg Sevenhez fűződő viszonzatlan szerelme miatt igencsak megértő ebben a témában. A többiek pedig nem szólhatnak bele a dologba, legfeljebb Tuvok jegyezhetné meg, hogy Janeway most még a szokásosnál is logikátlanabb... :)
Igen, de utána ő maga tiltotta le a saját hozzáférését a módosításokhoz! :-))))
És őt senki nem szidhatja le, hogy "már megint egy hologramba szerettél bele?", mint Tom Harryt :-))))