Magadra veszel minden pici kritikát, bár nem tudom pontosan min akadtál ki, talán mély és érzelgős lelked túl magasan szárnyal. Egyébként szívesen egyezkedem az árról...
Ja, és köszi a segitséget.
Majd hazamegyek és megnézem a pár száz autós ujságomat úgy rémlik mintha olvastam volna valamelyikben egy bp.-i cégról, akik pl. az 500 S
merci 900.000 FT os gyári árához képest 300.000 Ft körüli áron kínálták a bőrhuzatot bivalybőrből!
Nem igérem 100%-ra de utánanézek.
Üdv.
( Nem szeretem a sört, a bort sem ) Mondjátok hogy nem is vagyok rendes ember, már megszoktam.
Üdv.
Tudtok nekem javasolni olyan helyet ahol bőr kárpitot tesznek az auóba utólag, a gyári megoldás nem jó mivel ebben az esetben az ülések cseréje 400.000 az ajtó kárpitok cseréje további 400.000 HUF-ba kerül. Okos ötleteket nagyon tudnék díjjazni, pl: láda sör\bor a 17-ei találkozón... Az RTL klubbon az AutóMániában bemutattak ilyen magyar céget de címet, telcsi számot nem adtak meg.
GTV-s.
Beszéltem velük és tényleg nagyon baráti árat mondtak, felét mint nálunk. A baj csak az hogy nem tudom otthagyni egy egész napra a gépet, mert csak úgy vállalnák el a felrakást. De még gondolkodom rajta hogy oldhatnám meg mert az ár tényleg nagyon jó.
Üdv.
Bocs mindenkitől,de nem bírtam ki, hogy fel ne tegyem a képet. A szürke az enyém, a piroson Zender kit van meg 3.0 motor (benne). Ez tavaly télen készült, Újpesten a raktárban.
IoI
Ha keresed, hivatkozz arra, hogy a neten olvastad. (Így örülni fog, és szerényebb lesz az ár...) Általában, ha Olaszból kell hozni, akkor keddre érkezik az áru.
Az. Mióta ismerem a Csabát (egy éve), nem tudtam náluk olcsóbban beszerezni semmit a GTV-mhez. Nagyon ért az olasz atókhoz, saját építésű versenyautóval versenyez, úgyhogy a tuningdolgokban is erősen ott van a szeren. A motoromat vele építtetem át 2,5->2,8-ra, full belső tuninggal. (Dugattyú könnyítés, hengerfej átalakítás, polírozás, nagy szelep, égéstér átalakítása, hajtókar könnyítés, kiegyensúlyozás, polír, lendkerék könnyítés, kiegyensúlyozás, meg amit még én se tudok...)
Ez az infó nekem is hasznos lehet köszönet érte Turbó Fargo-nak. Az igazség az belerakattam egy riasztót a vasba és a műhelyben még egy kis kipuff javítást is elvégeztek. Állítólag tovább nem, javítható mert olyan vastag a fala mint egy A4 -es rajzlapnak. Megnézettem walker meg még valamilyen más terméket forgalmaznak ott a szervízben és 75-89e FT a két középső dob,a hozzá tartozó csővel.
Szóval köszi.
Üdv.
a múlt heti Képes Autó Expressz 21. oldalán van egy hirdetés, miszerint Lippai-Hajnal Rt-nél akciósan 5900 Ft-ért lehet mindenféle kipufogót kapni. (Budapest, XI. Prielle K. u. 4., telefon: 2050505)