Tehát akkor a kérdés ismét: közös szappannal mosakszol gyúrós helyek publikus zuhanyzóiban?" Aztán már az iránt érdeklődött, hogy Te közös szappannal mosakszol e egy edzőterembe. Nem normális.
Azt írtad mered remélni, hogy nem közös szappannal mosakszanak egy számodra meg számomra is ismeretlen edzőteremben. Erre kérdeztem, hogy köjálos vagy-e. Mert amúgy nem mindegy, hogy ott hogyan használják a szappant?
Ugyanaz a gyémánt most a Rain Internationalnál van, pedig én tudom, hogy évekkel ezelőtt a Rain Nutrition azóta megszűnt cégnél volt. Gyakorlatilag ugyanarról volt szó mint most. Bináris rendszer és egyebek.
Soha nem léptem be semmilyen MLM üzletbe. A Rain céget évekkel ezelőtt említette az egyik ismerösöm, de akkor még Rain Nutrition volt. Akkor az ismerösöm megadta a telefonszámomat gyémántotoknak Badár Lászlónak. Ő néhányszor felhívott, de nem találkoztam vele.
Harmadszor: nem érdekel, "hogyan mosakszik". Negyedszer, nem gondolom, hogy edzőterembe jár, ötödször pedig a kérdésed ebben a formában valótlanságot állít.
"közös szappannalmosakszol gyúrós helyek publikus zuhanyzóiban?" Ezt kérdezted tőle. Azt kérdezted, hogy Ő közös szappannal mosakszik e. Tehát miért érdekel téged, hogy Replay hogyan mosakszik? Egyáltalán miből gondolod, hogy jár edzőterembe?
Vannak némelyek, akiknek maguktól nem értik, hogy miről szól egy szerintük "autószétverős videó", nem értik bizonyos topikok lényegét sem.
Nem én fogom nekik elmagyarázni, mert úgy tűnik, orvosi szakértelmet igényelnek - amit jeleznek is az értetlenkedő, kimagyarázó, minősítgető hozzászólásaikkal.