Akkor most nem igazán tudom, hogy menjek vagy ne. De szerintem el fogok menni. Mert nagyon szeretek minden olasz autót. Az Alfákat pláne. Remélem nem fogtok nagyon utálni mert Fiat-om van....
A legvégén elhangzott, hogy a márc. 27.-i adásban fog lemenni az anyag.
akoiR !
Ez egy kicsit teljesen off lesz: már régóta gondolkodom egy digit fényképezögépen. Tudnál valamit mondani a tiédröl hogy hány Mpixel-es, hány kép fér a kártyára, mennyibe kerül, mert a képeket elég jónak láttam.
Eclipseboy_!
Vszinüleg azért nem váloszoltunk, mert a jelenlévők közül senkinek sincs halvány lila segéd fogalma sem a sugárzás időpontjáról.
Al-fan!
Ha eső lesz, majd kitalálunk valamit! NINCS KIFOGÁS!!!!!!
Mongoose!
A klub tagja lehet, illetve a találkozókon megjelenhet bárki aki Alfa tulaj, vagy márka rajongó! De a Fiatot inkább ne nagyon mutogasd, ui. az ős Alfások nem nagyon preferálják a márkát, tudod, mivel "bekebelezte" az Alfát (mondjuk szerintem inkább kihúzta a sz@rból).
Tegnap feltettem egy kérdést, amire sajnos nem kaptam választ, talán azért, mert nekem nem Alfám van?! Ha elárulom, hogy az Alfa az egyik kedven márkáma, akkor válaszoltok?
A kérdés így hangzott: A tegnapi taliról készült felvételeket mikor fogják leadni az RTL-en?
Mongoose !
Én magam egy új Sporting helyett vettem Alfát. Nagyon szívesen megnézném, esetleg vihetnél is vele, cserébe én is felajánlok egy kis Alfa-érzést! Szóval szerintem is ahová lehet, gyere! Mellesleg ha jól tudom, a klubtagságnak nem feltétele az autó. Ha rosszul tudom, javítsatok ki.
A tegnapi buli tapasztalata az volt számomra, hogy van még kivel ismerkedni, mert kissé csoportokra oszlottak az emberek, az újabbak meg csak lézengtek. Jut eszembe :
Bubble ! Nem Te voltál ott a barátnoddel egy piros 33-assal ?
Larini !
Tudsz vmi bíztatót mondani a képekrol ? Ma estére esot jósoltak, mi lesz a ringgel ?
Bocs, megint a reggeli szómenés !
Sziasztok!
Hogy ma is jól induljon a nap...
http://www.246g.com/kunnes/index.html - ALFA photo page. Kivételesen igényesen scannelt (és fotózott) képeket találtok itt... jó csemegézést, üdv
akoiR!
Az előbb beszéltem az éteren keresztül Joe155-el! Még mindig áll a 19.30.-as Polus Center-Tesco parkoló beli találka. A két gyönyörű rosso 155 a találkozási pont.
hello Millennium
Jó megfigyelő vag :) Valóban nem kellet a képelőhívás rejtelmeibe belefeledkeznem, bár a pörgésekről is készítettem néhány hagyományos fotót, azokat 2-3 napon belül felteszem.
Alfások!
Ha este lesz a gyorsulási előtt találkozó tényleg jó lenne már konkretizálni.
Üdv
Hi! Alfaszivűek
Nagy volt a tegnapi buli, nekem ráadásul teljesen spontánnak tűnt. Az sem semmi, hogy az ott lakók remegő kézzel tapsoltak a mutatványnak. De a gumik?? (Szegények)
Ma sajna nem megyek, de majd pénteken
Ha ilyen gyors voltál (mármint képileg) akkor gondolom nem hagyományos géppel dolgoztál és annak a fotóit hívogattad elö éjszaka. Nem te voltál az a viszonylag magas gyerek, aki egy piros 145-össel és a barátnöjével volt és egy Olympos digit. kamerával fényképezett?
Feltettem néhány képet a mai Megyeri úti találkozóról a hálóra. ( http://www.extra.hu/akoiR ) Aki ott lehetett, annak emlék, aki nem tudott eljönni, annak 1 kis szívfájdító, bár az aszfaltszaggató képek még hátra vannak :)
üdv akoiR
Édes vagy, de eljönnél-e velem haza (lakótelep) meg mindenhova máskor is? Most be van zárva Újpesten a raktárunkba, inkább pihentetem, míg ki nem derítem, hogy a rádió kellett csak, vagy az egész autó. Meg fogom tudni, hogy mostanában tört-e össze GTV, és nem esetleg ahhoz kellett alkatrész... Azért rendes tőled, hogy segítséget ajánlasz anélkül, hogy személyesen ismerjük egymást, erről beszélt a riporternek az Ákos is (az elnök), hogy mi alfaszívesek összetartóbbak vagyunk a többi autósnál. BMW-sek (illetve bmw-sek), lehet tanulni!
GTV-s!
Ha csak attól félsz hogy nem tudod biztonságban leparkolni a gépet, gyere nyugodtan, majd melléd parkolok, olyan közel hogy még egy hangya f*sza se férjen a két kocsi közé! A másik oldalra is jut majd egy Alfa ha úgy adódik, megvédjük a szerelmedet!!! Gyere!!
Üdv.