Tetszik a hozzáállásod: "bőven van mit elfogadnom, megismernem".
A kirekesztésről viszont az jut eszembe: tudni kell néha elhatárolódni. No és: a kirekesztés kirekekesztése is lehet kirekesztés.
some people try to make a living with speaking about things that are and are not. furthermore, others are trying to be wise on the same matter. the third party laughs in the corner... ...meanwhile God drinks his coffee, and thinks: when will they understand, that one thing is to speak about the honey of life, and another to taste it?!
Everything-everything-that ever was,is now, and ever will be exists right now.And so,all that is...Is.Yet all that IS is constantly changing,for life is an ongoing process of creation. Therefore,in a very real sense, That Which IS...IS NOT.
Szia,hat eppen az a jo ebben a topicban ,hogy nem ertunk mindenbe egyet,mert ha igen,akkor nemlenne egyeni meglatasunk.
En szemelyesen felszeretnek ebreszteni mindenkit aki "alszik"es ebrentartani aki "ebren "van.hidd el csak ez a ertelme ennek a topicnak es semmi mas.Koszonom segitsegeteket.
emlekszem a frissen sutott kenyer illatara! es az izere is! Az utam nagyon messze sodort ezektol a fontos elmenyektol... sajnos...
(mikor erre gondolok, csak lehajtott fejjel sirhatnekom van :-) Pedig semmit nem bantam meg... csakkkk... nem is tudom... tán megyek aludni :-) este 6 ora :-)
azt viszont nem ertem amit itt irsz: 'Minél kirekesztőbb gondolatokat találok annál kevésbé érzem, hogy összecsengenének velem. Szoktam is irogatni magamnak.'
Ki rekeszt ki micsodat? es miert irogatsz ezert? Semmit nem ertek belole... Pedig elolvastam egy parszor...
Gondoltam benézek ide, és megszaglászom mi is folyik itt:) A sok idézetért viszont nem rajongok. Gyakran elfogadjuk őket, mint alapigazságokat, pedig lehet, hogy sokkal jobb saját gondolataink lennének. Én, izé... igyekszem a saját utamon járni, és mindent megvizsgálgatni több nézőpontból. Minél kirekesztőbb gondolatokat találok annál kevésbé érzem, hogy összecsengenének velem. Szoktam is irogatni magamnak. Azért még bőven van mit elfogadnom, megismernem.