Keresés

Részletes keresés

CrazyBasket Creative Commons License 2021.02.05 0 1 861

Szàmomra sem kerül más megvílágításba! Ő sérült és nem 2-3óra az útja de m1..Amúgy meg èn teljesen ellenzem a légiósok hazautazását a covid miatt idén, tavaly és más éveken más volt a helyzet nem volt ilyen gond! Nem lenne jobb ha együtt készülve fejlesztenék egymást a jàtékosok? Vagy épp izmot növelnének vagy pont sérülést megelőző gyakorlatokat csinálnának? Nem férne rá a keretre? Ahelyett hogy jelen szituban hazautazgatnak? Nekem ez a véleményem írhat bárki bármit! Sokkal hasznosabban is ellehetne tölteni ezt az időszakot a nem válogatottaknak!

Előzmény: falco Man (859)
zizou0005 Creative Commons License 2021.02.05 -1 5 860

Számomra nem kerül más megvilágításba.

Aki sérült ne futkozzon.

Ennyi.

Előzmény: Törölt nick (858)
falco Man Creative Commons License 2021.02.05 -3 0 859

Akkor meg minek kiemelni külön Andersont, hogy nem érdekli a csapat, kamu sérülése van stb ? Gondolom ha a klub úgy érezné, hogy romlana az állapota a hazamenet miatt vagy ha maradna akkor gyorsabban gyógyulna, ezen esetekben megtenne a szükséges lépéseket.

Előzmény: CrazyBasket (857)
Törölt nick Creative Commons License 2021.02.05 -1 0 858

Veled ellentetben én nem tudom megkérdezni az illetékeseket. ha minden légiós hazamegy az szamomra örömteli. Csak így más megvilágítasba kerül Anderson ugye is

Előzmény: CrazyBasket (857)
CrazyBasket Creative Commons License 2021.02.05 0 0 857

Kérdezz meg egy illetékest a csapat körül ő elmondja! Hazamennek a légiósok!

Előzmény: Törölt nick (855)
Ryland Creative Commons License 2021.02.05 0 2 856

Hivatalos kommunikáció nincs, viszont mindenkit érdekel a sorsa, ezért szerencsétlen szurkoló minden útszéli pletykára meg “az ismerősöm ismerőse hallotta” komolyságú információra ugrik, és jobb híján legalább abból próbál tájékozódni...

Ezért zsákutca a hírzárlat...

Egyébként tényleg leakadhatunk a témáról, ha eddig nem nyilatkozott róla senki semmit, ezután sem fog. Hogy ezt ki határozta el, és hogy ezt miért tartjuk jó ötletnek, azt el nem tudom képzelni...

Előzmény: Törölt nick (855)
Törölt nick Creative Commons License 2021.02.05 0 0 855

Hivatalos kommunikáció nincs róla, szóval ez honnan van hogy hazament / hazamegy?

Előzmény: zizou0005 (851)
Godemperor Creative Commons License 2021.02.05 0 2 854

Szerintem Paksról nem jöttek haza. Legalábbis sok értelme nem lett volna.

Előzmény: Yelloman (853)
Yelloman Creative Commons License 2021.02.05 0 1 853

Ha jól látom a Kovács tegnapi nyilatkozata már a pécsi csarnokban volt!

falco Man Creative Commons License 2021.02.05 0 3 852

Azért gondolom kellett ehhez a klub hozzájárulása is, hogy hazamehessen és ne legyen kétséged, hogy a többiek is meg fogjak erre kapni az engedélyt. Nyilván a klub tudja, hogy kinek, mit és miért engedélyez. Szerintem amióta Gasper az edző nincsenek ilyen személyi problémák és kilengések, hogy egy játékos csak úgy utazgat.

Előzmény: zizou0005 (851)
zizou0005 Creative Commons License 2021.02.05 -2 7 851

Vicc ez az Anderson.
Ahelyett, hogy végre normálisan kikúrálná a titokzatos sérülését, inkább hazautazik.
Ahhoz azért nem fáj annyira a lába, és a hosszú repülőút is jót tesz neki az átszállásokkal együtt.
Még ha valami nagyot rakott volna le az asztalra, ha sokat tett volna bele a közösbe ... de én azt látom, hogy a BL-re összeszedte magát és összedrótoztatta magát, a bajnokságban meg hozott egy erős középszintet, már amikor óhajtott játszani.

Tudom, hogy sokan ezt nem így gondolják, de én meg így gondolom.

Számomra ez a hozzáállás nem szimpatikus.

Persze remélem, hogy rám cáfol és a vezérletével majd mindent nyerünk, csak én már nem nagyon hiszek a mesékben.

falco Man Creative Commons License 2021.02.05 -5 0 850

Ez így igaz. A szakmai stab bizik benne, a csapat, a klub jobban ismeri mint mi, így en nem aggódok. Biztos vagyok benne, hogy márciusban vele kiegészülve mas szintre emelkedik a csapat.

Előzmény: yellowforever (847)
Törölt nick Creative Commons License 2021.02.05 0 5 849

Én rohadtul tartok ettől a válogatott szünettől, amíg más csapatok feltöltődnek, addig nálunk 4 ember elmegy egy buborékba 4 meccset játszani 5 nap alatt... Majd jön a márciusi gyilkos menetünk... 

Előzmény: yellowforever (847)
Mr Teacher Creative Commons License 2021.02.05 0 0 848

Valóban nem lesz könnyű a mai mérkőzés, bár melyik könnyű? Szerintem nem is igazán fekszik nekünk a pécsi pálya, valamiért mindig megszenvedünk ott. Ma mindenképpen nyerni kellene mert akkor nyugodtan mehetnénk a válogatott szünetre - amilyen körbeverések lesznek még itt, egyik csapat végső helyezése sem biztos, de a miénk könnyen az lehetne.

yellowforever Creative Commons License 2021.02.05 -1 0 847

Véleményem szerint Anderson témát engedjük el.reméljük a legjobbakat.bizok benne hogy a sérüléséből felépülve a ràjátszásra teljes értékű jàtékosként szàmithatunk a játékàra.làtjuk hogy nélküle is egész jól muzsikál a csapat.tavalyihoz csapathoz ne mérjük az teljesen más felállás volt.mait húzzuk be és utánna lehet kicsit szusszani. Felfrissülve tudnánk neki vágni a playoffra.vàlogatotnak meg sok sikert

Yelloman Creative Commons License 2021.02.04 0 0 846

A Pécs sem fog szerintem feltett kézzel várni minket! Ha jól látom nekik is a 8-ba jutás a tét??

nForce Creative Commons License 2021.02.03 0 14 845

Az ám a baj, hogy ez a szezon a klubok részéről is teljesen más felfogást indokolna, különösen a kommunikációban és a szurkolói kapcsolatokban. A rendszeres tájékoztatás amúgy is alap kellene, hogy legyen, idén pláne. Mert ugye mi van most? A második bérletem vettem meg úgy, hogy kb az értéke negyedét kapom majd érte, ha egyáltalán. Máshonnan közelítve: szponzorálom a klubot ellenszolgáltatás nélkül, kvázi Anderson kispadon púpozását, a családlátogatását az Államokban, meg a jó ég tudja még mit. Hát annyit azért hadd várjak már cserébe, hogy legalább a hivatalos honlap felteszi a kérdést egy illetékesnek, hogy amúgy mi újság? Ehelyett cikket írnak Karácsony előtt 1 héttel, hogy vegyek kartonlapokat. 

Ebből a szempontból igenis jogos a károgás. 

Előzmény: Törölt nick (835)
splity24 Creative Commons License 2021.02.03 0 2 844

Sajna sokan ezt nem igy ertelmezik. Ha hazaertem megpisszentek egy sort! Egeszsegedre! 😉

Előzmény: Godemperor (843)
Godemperor Creative Commons License 2021.02.03 0 5 843

Ezzel csak jelzi valaki, hogy kivel ért egyet. Legalábbis erre találták ki. Egy élő beszélgetésnél is mondhatod azt, hogy ennek meg annak van szerinted igaza, anélkül hogy különösebben belefolynál a vitába. Én is inkább írok annak, akivel esetleg nem értek egyet, de szerintem nincs különösebb gond ezekkel a + - jelekkel sem. Pláne hogy a többség szerintem nem is nézi. 😉

Előzmény: splity24 (839)
Godemperor Creative Commons License 2021.02.03 0 4 842

Ez így tényleg parttalan vita. Jóccakát!

Előzmény: falco Man (841)
falco Man Creative Commons License 2021.02.03 -8 0 841

Számokat kertel, valaszoltam. Fogalmazz vilagosan! Napközben már beírta a statjait már valaki, olvass

vissza! Aztán, hogy ez neked elég jó-e vagy sem már rajtad múlik. Úgy értelmezed, ahogy szeretnéd. Lépjünk tovább!

Előzmény: Godemperor (838)
szökőkút Creative Commons License 2021.02.03 0 2 840

Szerintem pont a fiatalok estében jön a magasságbeli különbség. 
Ma Kovács Benedekkel kellett volna kezdeni! Csak ennyit akartma ezzel...

Előzmény: Godemperor (837)
splity24 Creative Commons License 2021.02.03 -7 3 839

En szeretnek gratulalni a sracoknak mert nem sok csapat fog gyozni majd Pakson. Tudtuk, hogy jobbak vagyunk de azzal is tisztaban voltunk, hogy nem lesz egyszeru megnyerni ezt a meccset. 

Aki itt azt varta, hogy bemutatot tartunk azt el kell hogy keseritsem ez a szezon nem arrol fog szolni. 

Lehet minuszolgatni itt hozzaszolasokat de velemenyem szerint ez olyan ovodas dolog. Ha nem ertek egyet valakinek a mondandojaval leirom neki a velemenyem de eszem agaban se lenne minuszra nyomni. Ez kb olyan bb1 szintu ahol a kellemes unnepekre is tobb a minusz mint a plusz mert ez meg az irta! 

Godemperor Creative Commons License 2021.02.03 0 8 838

Tudtam hogy a BL-lel jössz. Bajnokiról esetleg? Itt is játszott kábé 6,5 meccset a 16-ból. Tudod BL már nincs. Meg tavaly mindenki szapulta Reddicet hogy csak a BL-ben teszi oda magát. Most ez erény lett?

Jó, tényleg hagyjuk.

Előzmény: falco Man (836)
Godemperor Creative Commons License 2021.02.03 0 2 837

Nem a magasság a lényeg, de ezt gondolom te is tudod.

Előzmény: szökőkút (831)
falco Man Creative Commons License 2021.02.03 -5 1 836

A BL-ben top 3 volt gólpassz/eladott labda plusz pontok együttes osszesiteseben, hibátlanul értékesített 25 büntetőt ha jol emlékszem, mindezt 5 meccs alatt. Számokat kértél, itt vannak, lezártam a témát, többet nem írok róla. Ha bajnokok leszünk akkor nem egyedül Anderson miatt, ha nem leszünk, attól nem egy játékos tehet majd, ennyi. Ez csapatsport.

Előzmény: Godemperor (830)
Törölt nick Creative Commons License 2021.02.03 -8 2 835

Ti csak jót akartok tudjuk. na lépjünk tovább holnapután Pécs meccs, lehet majd addig is haborogni hol van Anderson, miért nem szól a klub, jön-e 5. Legios, majd dobok még be témákat. elsőnek legyen miért Doktor játszik 

Előzmény: _Espada (833)
Törölt nick Creative Commons License 2021.02.03 -4 3 834

Ne 2021-t nézd. Ez a Paks ma kapott ki először hazai pályán ebben a szezonban. Kikapott ott a Szolnok meg a Körmend is, de tudom 120-60-ra kellett volna nyerni

ja és szted mindenki gratulalt akkor olvasd már at meg egyszer

veded a vedhetetlent...

Előzmény: Godemperor (832)
_Espada Creative Commons License 2021.02.03 0 3 833

+1

Itt senki nem akar játékost cserélni,de a látott játék,az erőltetett menet (+playoff is 2 naponta lesz),magában hordozza a fáradtságot és sérülésveszélyt.

Ezért forszírozzuk páran az -esetleges- 5.légióst.

Ez a mai meccs meg gyenge volt,kár ragozni,másodosztály szintet hozott mindkét csapat,csak vége volt dícsérhető Barac és Keller révén.

Előzmény: Godemperor (832)
Godemperor Creative Commons License 2021.02.03 -1 4 832

Nézd már meg idén (2021) mit produkál a Paks! Ehhez mérd légyszi! Ha szerinted ez nem volt színvonaltalan meccs, akkor bocs. Amúgy eddig mindenki gratulált a csapatnak hogy odatették magukat, nem tudom mit nyafogsz.

Értem én hogy biztos fáradt mindenki, de ez így lesz a továbbiakban is, mivel ilyen a program. 

Sőt, a PO-ra mi sokkal jobban el fogunk fáradni, mivel a többiekhez képest 5-6 meccsel többet játszunk addig.

Előzmény: Törölt nick (826)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!