Szàmomra sem kerül más megvílágításba! Ő sérült és nem 2-3óra az útja de m1..Amúgy meg èn teljesen ellenzem a légiósok hazautazását a covid miatt idén, tavaly és más éveken más volt a helyzet nem volt ilyen gond! Nem lenne jobb ha együtt készülve fejlesztenék egymást a jàtékosok? Vagy épp izmot növelnének vagy pont sérülést megelőző gyakorlatokat csinálnának? Nem férne rá a keretre? Ahelyett hogy jelen szituban hazautazgatnak? Nekem ez a véleményem írhat bárki bármit! Sokkal hasznosabban is ellehetne tölteni ezt az időszakot a nem válogatottaknak!
Akkor meg minek kiemelni külön Andersont, hogy nem érdekli a csapat, kamu sérülése van stb ? Gondolom ha a klub úgy érezné, hogy romlana az állapota a hazamenet miatt vagy ha maradna akkor gyorsabban gyógyulna, ezen esetekben megtenne a szükséges lépéseket.
Veled ellentetben én nem tudom megkérdezni az illetékeseket. ha minden légiós hazamegy az szamomra örömteli. Csak így más megvilágítasba kerül Anderson ugye is
Hivatalos kommunikáció nincs, viszont mindenkit érdekel a sorsa, ezért szerencsétlen szurkoló minden útszéli pletykára meg “az ismerősöm ismerőse hallotta” komolyságú információra ugrik, és jobb híján legalább abból próbál tájékozódni...
Ezért zsákutca a hírzárlat...
Egyébként tényleg leakadhatunk a témáról, ha eddig nem nyilatkozott róla senki semmit, ezután sem fog. Hogy ezt ki határozta el, és hogy ezt miért tartjuk jó ötletnek, azt el nem tudom képzelni...
Azért gondolom kellett ehhez a klub hozzájárulása is, hogy hazamehessen és ne legyen kétséged, hogy a többiek is meg fogjak erre kapni az engedélyt. Nyilván a klub tudja, hogy kinek, mit és miért engedélyez. Szerintem amióta Gasper az edző nincsenek ilyen személyi problémák és kilengések, hogy egy játékos csak úgy utazgat.
Vicc ez az Anderson. Ahelyett, hogy végre normálisan kikúrálná a titokzatos sérülését, inkább hazautazik. Ahhoz azért nem fáj annyira a lába, és a hosszú repülőút is jót tesz neki az átszállásokkal együtt. Még ha valami nagyot rakott volna le az asztalra, ha sokat tett volna bele a közösbe ... de én azt látom, hogy a BL-re összeszedte magát és összedrótoztatta magát, a bajnokságban meg hozott egy erős középszintet, már amikor óhajtott játszani.
Tudom, hogy sokan ezt nem így gondolják, de én meg így gondolom.
Számomra ez a hozzáállás nem szimpatikus.
Persze remélem, hogy rám cáfol és a vezérletével majd mindent nyerünk, csak én már nem nagyon hiszek a mesékben.
Ez így igaz. A szakmai stab bizik benne, a csapat, a klub jobban ismeri mint mi, így en nem aggódok. Biztos vagyok benne, hogy márciusban vele kiegészülve mas szintre emelkedik a csapat.
Én rohadtul tartok ettől a válogatott szünettől, amíg más csapatok feltöltődnek, addig nálunk 4 ember elmegy egy buborékba 4 meccset játszani 5 nap alatt... Majd jön a márciusi gyilkos menetünk...
Valóban nem lesz könnyű a mai mérkőzés, bár melyik könnyű? Szerintem nem is igazán fekszik nekünk a pécsi pálya, valamiért mindig megszenvedünk ott. Ma mindenképpen nyerni kellene mert akkor nyugodtan mehetnénk a válogatott szünetre - amilyen körbeverések lesznek még itt, egyik csapat végső helyezése sem biztos, de a miénk könnyen az lehetne.
Véleményem szerint Anderson témát engedjük el.reméljük a legjobbakat.bizok benne hogy a sérüléséből felépülve a ràjátszásra teljes értékű jàtékosként szàmithatunk a játékàra.làtjuk hogy nélküle is egész jól muzsikál a csapat.tavalyihoz csapathoz ne mérjük az teljesen más felállás volt.mait húzzuk be és utánna lehet kicsit szusszani. Felfrissülve tudnánk neki vágni a playoffra.vàlogatotnak meg sok sikert
Az ám a baj, hogy ez a szezon a klubok részéről is teljesen más felfogást indokolna, különösen a kommunikációban és a szurkolói kapcsolatokban. A rendszeres tájékoztatás amúgy is alap kellene, hogy legyen, idén pláne. Mert ugye mi van most? A második bérletem vettem meg úgy, hogy kb az értéke negyedét kapom majd érte, ha egyáltalán. Máshonnan közelítve: szponzorálom a klubot ellenszolgáltatás nélkül, kvázi Anderson kispadon púpozását, a családlátogatását az Államokban, meg a jó ég tudja még mit. Hát annyit azért hadd várjak már cserébe, hogy legalább a hivatalos honlap felteszi a kérdést egy illetékesnek, hogy amúgy mi újság? Ehelyett cikket írnak Karácsony előtt 1 héttel, hogy vegyek kartonlapokat.
Ezzel csak jelzi valaki, hogy kivel ért egyet. Legalábbis erre találták ki. Egy élő beszélgetésnél is mondhatod azt, hogy ennek meg annak van szerinted igaza, anélkül hogy különösebben belefolynál a vitába. Én is inkább írok annak, akivel esetleg nem értek egyet, de szerintem nincs különösebb gond ezekkel a + - jelekkel sem. Pláne hogy a többség szerintem nem is nézi. 😉
En szeretnek gratulalni a sracoknak mert nem sok csapat fog gyozni majd Pakson. Tudtuk, hogy jobbak vagyunk de azzal is tisztaban voltunk, hogy nem lesz egyszeru megnyerni ezt a meccset.
Aki itt azt varta, hogy bemutatot tartunk azt el kell hogy keseritsem ez a szezon nem arrol fog szolni.
Lehet minuszolgatni itt hozzaszolasokat de velemenyem szerint ez olyan ovodas dolog. Ha nem ertek egyet valakinek a mondandojaval leirom neki a velemenyem de eszem agaban se lenne minuszra nyomni. Ez kb olyan bb1 szintu ahol a kellemes unnepekre is tobb a minusz mint a plusz mert ez meg az irta!
Tudtam hogy a BL-lel jössz. Bajnokiról esetleg? Itt is játszott kábé 6,5 meccset a 16-ból. Tudod BL már nincs. Meg tavaly mindenki szapulta Reddicet hogy csak a BL-ben teszi oda magát. Most ez erény lett?
A BL-ben top 3 volt gólpassz/eladott labda plusz pontok együttes osszesiteseben, hibátlanul értékesített 25 büntetőt ha jol emlékszem, mindezt 5 meccs alatt. Számokat kértél, itt vannak, lezártam a témát, többet nem írok róla. Ha bajnokok leszünk akkor nem egyedül Anderson miatt, ha nem leszünk, attól nem egy játékos tehet majd, ennyi. Ez csapatsport.
Ti csak jót akartok tudjuk. na lépjünk tovább holnapután Pécs meccs, lehet majd addig is haborogni hol van Anderson, miért nem szól a klub, jön-e 5. Legios, majd dobok még be témákat. elsőnek legyen miért Doktor játszik
Ne 2021-t nézd. Ez a Paks ma kapott ki először hazai pályán ebben a szezonban. Kikapott ott a Szolnok meg a Körmend is, de tudom 120-60-ra kellett volna nyerni
ja és szted mindenki gratulalt akkor olvasd már at meg egyszer
Itt senki nem akar játékost cserélni,de a látott játék,az erőltetett menet (+playoff is 2 naponta lesz),magában hordozza a fáradtságot és sérülésveszélyt.
Ezért forszírozzuk páran az -esetleges- 5.légióst.
Ez a mai meccs meg gyenge volt,kár ragozni,másodosztály szintet hozott mindkét csapat,csak vége volt dícsérhető Barac és Keller révén.
Nézd már meg idén (2021) mit produkál a Paks! Ehhez mérd légyszi! Ha szerinted ez nem volt színvonaltalan meccs, akkor bocs. Amúgy eddig mindenki gratulált a csapatnak hogy odatették magukat, nem tudom mit nyafogsz.
Értem én hogy biztos fáradt mindenki, de ez így lesz a továbbiakban is, mivel ilyen a program.
Sőt, a PO-ra mi sokkal jobban el fogunk fáradni, mivel a többiekhez képest 5-6 meccsel többet játszunk addig.