Az a Vuelta sor, hogy Contador, Klöden, Kasecskin, Rubiera, Vinokurov, Zubeldia hogy hangzik? :-)
27+2 az 29, egy hely még marad. Hogy kinek van fenntartva arra lenne egy igencsak vad ötletem, ha az illető éppen nem a Nürburgringen hajszolná a BMW-t. :-))
Azon se lennék meglepve, hogy ha Levi azért menne a Girora, hogy ha Armstrongnak nem megy, akkor legyen valaki aki megnyeri helyette. Leipheimer simán kinőtte annyira magát, hogy másodikból lehet első. Szépen mennek, jön az első hegy, valaki betámad, ha Lance tud menni akkor hurrá, ha nem, akkor megy Levi, és ő nyeri a Girot. Vagy befutnak első-másodiknak, mint a Vueltán Contadorral.
Az ötödik évforduló alkalmából végre megbeszéhetik, hogy ki mit hazudott a másikról nagy nyilvánosság valamint a bíróság előtt. Lesz rá majd 300 km, csak elég lesz:-)
Hivatalosan a Kazak szövetség 2008 július 25-ig tiltotta el. de ezt az UCI megfellebzet a CAS-nál tavaly karácsony előtt. Döntés még nincs, de 99%, hogy Vinokourov 2009. július 25-e előtt nem versenyezhet.
Hihetetlen, de Jani szerencsésnek tarja magát. És még igaza is van, jó munka, jó barátok, szép és megértő barátnő, gyönyörű kisfiú. Csak a Giro sisak mindig fent legyen!
Sajnos nem sikerült Klödinek a nap, az olaszok nagyon erősek voltak. Demol szerint csalódott, de igazából nincs oka rá, mert nincs abban semmi ha az éppen erősebb legyhagyja az embert. A Mester egyébként is elégedett a fiaival, sokat és keményen dolgoztak, ennyire volt elég. A mai kudarcot alapvetően azzal magyarázza, hogy Klödi tegnap kihajtotta magát, és a korábbi bukások sem használtak az erejének.
Az már én teszem hozzá, hogy ha nem esik ki Jani, lehetett volna jobb is. De nincsen ha, tovább kell lépni, lesz ez még jobb is.
Klödi naplóbejegyzése még a tegnapi győzelem után:
Hehe :) Hát biztos érdekes lenne dolog, de a probléma az, hogy valahogy el tudom képzelni, hogy tényleg ez lesz majd a helyzet. Az első 3 ember fixen meglesz, a maradék helyeket meg a többiek osszák el.
Vmi nem kerek, Klöden egyedül szenved, miközben a riválisok otthagyják a hegyen.
Ennyire gyenge csapatot mindkét versenyre - etetés szagot érzek rajta, ilyeneket betlizni nem Bruyneel stílusa-szokása, még felkészülési versenyeken sem ... (?)
Ezután jön Leipheimer, hogy meginduljon úgy isten igazából, hogy leszakítson a potenciális ellenfelekből valamennyi, de hátra néz és arra lesz figyelmes, hogy csak Lance és Alberto van már mögötte :)
Kicsi belegondoltam mi lesz majd. Kezdődik az utolsó hegy, Rubiera neki indul, megy valamennyit, aztán leszakad, jön Hernandez, ő is megy, majd ő is leszakad, ezután Haimaron a sor, ő is megteszi a magáét leszakad. Ezután jön Leipheimer, hogy meginduljon úgy isten igazából, hogy leszakítson a potenciális ellenfelekből valamennyi, de hátra néz és arra lesz figyelmes, hogy csak Lance és Alberto van már mögötte :)