Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

larini Creative Commons License 2000.03.22 0 0 989
Gúten mórgen evribádi!
Al-fan!
Engem is szíven ütöttt a kilónyolcvan, de ha elkezdessz számolni: a 145QV felni 75 róka, erre veszel 4 db király méretű, király márkájú gumit, alsóhangon 22-25K, akkor már ott is vagy árban! Ha most még nem akarsz ennyit szánni rá, inkább várj!
alfino!
Most akkor kitől is kapok jutalékot?
Joe155 testvér!
A frontspoiler tényleg jól néz ki, bár a pesti utakon elég gázos lenne. (Akkor is a fekete felni a legkirályabb!!!!!!!!) :-)
Igazán sajnállak a cipekedés miatt, remélem a viszkizés kárpótolt!
larini, akinek tegnap óta az autójára is ki van írva a neve
Előzmény: Al-fan (982)
jo_lenne_tudni Creative Commons License 2000.03.21 0 0 988
Az Ital-Auto nemcsak alkatreszt arul?
Mindenfele alkatreszrol volt csak szo. Holnap felhivom oket probakeppen...
Koszi!
Inner Circle Creative Commons License 2000.03.21 0 0 987
A nap rémhíre:

Kapaszkodjatok meg, de eladó egy GTV1-es Zsiguli motorral!!!

Te jó Isten...

GTV-s: köszi, kárpitból nekem is többletem van. De szerencsére az elég kicsi, lapjával elfér a garázsban. A fenti kocsin azért gondolkodom, mindenesetre a Zsiguli-motorra már van vevőm. :)

Bandi GTV-jéről és egy SLR Merciről vannak fenn képek a frissített oldalamon (extra.hu/gtv).

Ja, Bandi volt aki a hetes BMW-vel mérkőzött (alfás fekete dzseki), de azt mondja, nem volt fair, mert a kihívás után kivettek a németből pár száz kiló súlyt, plusz benne termett egy sportváltó az automata helyett.

Ezzel kapcsolatben engedtessék meg nekem egy kis moralizálás.
Egyrészt, mint már Al-fannal megállapítottuk, a gyorsulás önmagában nem minden. Persze, a BMW nagyszerű, hogy állat módra gyorsul, de ettől még nem sportautó a sportautó. Sprinthez nem kell más, mint egy alváz és egy motor, a kerekeket kormányozni pl. tök fölösleges.
A legtöbb úgynevezett sportos autó, mármint a VW Golf-félékről beszélek, nem is nagyon jut közelebb a sporthoz, mint a gizda indulás a pirosnál. Erre tökéletesen meg is felelnek, mert a motorjuk erős. Akinek erre kell, és persze nem sajnálja gyilkolni, hát vegyen ilyet.
De egy Alfa tudása, ugye, messze nem merül ki ennyiben.
Másrészt meg, egy félmilliós, húszéves autó egy húszmilliós, féléves autó ellen? Az utóbbinak SZVSZ valami hangrobbanás-félét kellene produkálnia, ha ezt be akarja hozni. Mert ha "pénz nem számít", akkor van Alfa Zagato is...

Szóval a fenti két okból nem járok gyorsulási versenyre, de lehet hogy a GTV-vel majd elcsábulok egyszer.

Inner Circle Creative Commons License 2000.03.21 0 0 986
Akkor a sokszor idézett Ital-Autó BT nem rossz ötlet, Soroksári út valahány, lejjebb megtalálod.
Póló, sapka, kitűző, kulcstartó, autómodell, meg efféle van bőven.
Előzmény: jo_lenne_tudni (985)
jo_lenne_tudni Creative Commons License 2000.03.21 0 0 985
Bocsi ha mar volt...

Haveromnak szeretnek valami Alfas erekjet venni, egy gyonyoru 33a van, gyarilag ultetve, konnyufem felnivel, lakkpiros az egesz.
Keresnek valami olyan boltot, ahol lehet jo minosegu polot, sapkat, kulcstartot vagy egyeb mutyurt venni. A gaz, hogy gyorsan kellene, csutortokon lenne a buli... :-)))

Elore is koszi!

alfino Creative Commons License 2000.03.21 0 0 984
Sok-Sok...sajnos a Speedline-nak ilyen ára van. Még engedtem is abból amit ajánlottak eladási árnak mivel nincs kedvem vevő után futkorászni. Ez itt egy egyszeri alkalom CSAKITTCSAKMOSTCSAKNEKED. Ne szalazd el, a felnik RÁD várnak!
(Reklám vége).
bubble Creative Commons License 2000.03.21 0 0 983
Al-fan
Sajna tényleg nem voltam ott! Tudod a munka, de majd legközelebb.
Előzmény: Al-fan (929)
Al-fan Creative Commons License 2000.03.21 0 0 982
Alfino !
SOK ! Vagy ez líra ? Akkor jó ... de viccet félre:
meggondolandó, mert nem a pénz a sok, csak tudod, az összeg ! Megnézem a lehetoségeimet. Én is eladom a négy gumit az enyémrol, ettol is függ a biznisz. Nem irreális az ár, de megbeszéljük még.
Most asszem lépek én is, a mai egy jó, vidám kis nap volt!
Előzmény: alfino (981)
alfino Creative Commons License 2000.03.21 0 0 981
1: Kösz a címet.
2: Pisztollyal nem vitatkozom, jutalékról beszélhetünk.
3: Ezzel a talicskával sokat kellene fordulnod.
4: Szerintem is az első spoiler nagyon király.
Ja igen, csak hogy lezárjuk a vitát és ne gerjesztődjön tovább, nem fogok kiállni a katyusámmal a hátsó udvarból.

Al-fan,
az ár körülbelül 180E. Véleményezd.

Al-fan Creative Commons License 2000.03.21 0 0 980
Joe155!
Szerintem az whisky elobb lett bedobva, ezért a duplán "látás" .
Alfino!
Mostanáig kerestem egy kisebb méretu talicskát a pénzbeszállításhoz : találtam is a játékboltban. Azzal is tolhatom a lét ?
Larini !
A stukker jöjjön, mert a kutyával kezd meggyozni Alfino. Joe meg nem fog tudni jönni, láthatod ! De olyan rendes voltál, segítettél Alfinonak, esetleg ezt lehetne érvényesíteni az üzletnél. Te meg kapsz vmi jutalékot.
Előzmény: Joe 155 (979)
Joe 155 Creative Commons License 2000.03.21 0 0 979
Ma úgylátszik ilyen napom van. Inkább elviseltem volna 50 km-t egy Suzukiban, ehelyett viszont jó kis konyhabútor cipelés a 3.emeletre( lift nincs )
. Bár az 50 km Suzukiban is elég kín! Al-fan! Nekem is van fekete övem, épp a múlt héten vettem kettőt! Így én duplán is az vagyok!
Larini. Király az a front spoiler azon a képen, nekem is kell olyan! ( A felnimet megtartom )
Na most le lehet fikázni, majd este elolvasom otthon. Most megyek kocsmázni,magamba veszek valami whisky anyagot.
Üdv.
Előzmény: larini (977)
Joe 155 Creative Commons License 2000.03.21 0 0 978
Ma úgylátszik ilyen napom van. Inkább elviseltem volna 50 km-t egy Suzukiban, ehelyett viszont jó kis konyhabútor cipelés a 3.emeletre( lift nincs )
. Bár az 50 km Suzukiban is elég kín! Al-fan! Nekem is van fekete övem, épp a múlt héten vettem kettőt! Így én duplán is az vagyok!
Larini. Király az a front spoiler azon a képen, nekem is kell olyan! ( A felnimet megtartom )
Na most le lehet fikázni, majd este elolvasom otthon. Most megyek kocsmázni,magamba veszek valami whisky anyagot.
Üdv.
Előzmény: larini (977)
larini Creative Commons License 2000.03.21 0 0 977
Fijjúk!
Ki is mondta, hogy nem a fekete felni a legállatabb a piros 155-höz?!

larini Creative Commons License 2000.03.21 0 0 976
alfino!
Hírtelen csak RZ-t tudok, itt a cím!
http://www.246g.com/rz/index.html
Ha több időd lenne keresnék a nyalvántartásomban SZ-t is!
Remélem erre gondoltál!
Előzmény: alfino (975)
alfino Creative Commons License 2000.03.21 0 0 975
Gyorsan kellene egy cím ahonnan Zagato képet tudok letölten. Köszi...
larini Creative Commons License 2000.03.21 0 0 974
Al-fan!
Nekem meg van pisztolyom, ha kell szólj, hátha segít meggyőzni alfinot!
larini Creative Commons License 2000.03.21 0 0 973
Al-fan!
Joe 155 szép nagydarab ember, ezért én inkább elhiszem Neki! Ezt ajánlom Neked is, különben még a végén valami bajunk esik! :-)
Joe 155!
A leghatározottabban elhatárolom magam Al-fan leszuzukizós beszólásától!

nagyon bátor larini :-)

Előzmény: Al-fan (971)
alfino Creative Commons License 2000.03.21 0 0 972
Nekem csak egy csúnya nagy rotim van a kocsi mellett, bár ez a lelkeddel (Omen I-IV) és az öveddel (Zsarulesen) főleg elbánik. Jobb meggyőzésen gondolkodj!
Al-fan Creative Commons License 2000.03.21 0 0 971
Alfino !
Szerintem vhogy csak megegyezünk, bár iszonyatosan eros vagyok és a kocsim mellett két fekete dolog is van ám nekem : a lelkem meg az övem ! :-))
Larini!
Elhiggyük a Joenak a magyarázkodást, vagy meggyanusítjuk, hogy buzuki próbaútra ment titokban, mert felkeltettem az érdeklodését ?
Joe155!
Voltam már pü miniszter is, de a szógálati passzát miatt kiléptem a bandából...
Előzmény: larini (970)
larini Creative Commons License 2000.03.21 0 0 970
Al-fan!
Tudtam én, hogy egyetértünk!
Előzmény: Al-fan (967)
alfino Creative Commons License 2000.03.21 0 0 969
Úgy gondoljátok, hogy sok lúd disznót győz? Na lehet bátran próbálkozni. Egyébként a gondolat menetet követve a felnik jelenlegi ára (mivel a kocsin vannak) csillagászati. Az ár még azelőtt lesz megállapítva, hogy lekerülnének, úgyhogy lehet tolni a manit talicskával a bankszámlámra.

Fekete kocsin (mint az Enyém) tényleg nagyon király! A gumi márkáját és méretét holnapra megmondom.

Joe 155 Creative Commons License 2000.03.21 0 0 968
Fiuk.
Bennetek több közgaszdász veszett el! Ezzel a tudással nem is értem miért nem a pénzügyminisztériumban ültök, nem lógnátok ki a sorból. Egyébként bocs a hosszú off miatt de rám szakadt a meló!
Üdv.
Előzmény: Al-fan (967)
Al-fan Creative Commons License 2000.03.21 0 0 967
Larini, Alfino !
Bizony, így is van. Szerintem is ahogy lekerül a felni a kocsiról, értékét veszti, én ekkor megveszem, aztán amikor rákerül az én kis szépségemre, egybol az egeket verdesi az értéke ! Meg aztán tudod, hogy csak fekete autóra lehet tenni és Neked piszok szerencsédre kedves Alfino nekem pont egy fekete van...
Larini!
Király vagy, hogy így lobbyzol nekem !!!!
Minden esetre már lelki szemeim elott ott feszül a négy felni a kocsimon...Milyenek a gumik ?(Barum, gondolom)
Előzmény: larini (966)
larini Creative Commons License 2000.03.21 0 0 966
alfino!
Megértem az álláspontod, de éppen ezért nem Tőled, hanem Al-fantól kérdeztem! Biztos vagyok benne, hogy Ő nem így gondolja! Igaz, Al-fan?!!
Előzmény: alfino (965)
alfino Creative Commons License 2000.03.21 0 0 965
Szenya vagy ha már így kérdezed, de alfino bácsit nem olyan könnyű csőbe húzni.
larini Creative Commons License 2000.03.21 0 0 964
alfino!
Azoknak, amik a Tieden vannak abszolút nincs áruk!:)
Al-fan!
Na milyen vagyok? Hogy lenyomtam Neked az árat?!
Előzmény: alfino (963)
alfino Creative Commons License 2000.03.21 0 0 963
Gumival együtt fogom eladni, mivel az új 16-os lesz. Az enyémek eddig 1 hónapot futottak , körülbelül 1600 Km-t. Az árról fogalmam sincs mivel nem tudom mit képviselnek ezek a piacon jelen pillanatban, de után nézek.
larini Creative Commons License 2000.03.21 0 0 962
Al-fan!
Igen, a felnit gumi nélkül árulják! Alfinoé is király gyári felni, szerintem is inkább arra kellene ráhajtanod! Persze csak ha jó árat mond! :))
Azt a hírdetést én is láttam, szerintem vagy még az életben nem látott Q4-t, vagy tényleg egy átépítettet árul. Nem lenne semmi!
Előzmény: Al-fan (961)
Al-fan Creative Commons License 2000.03.21 0 0 961
Alfino, Larini !
Nagy a kísértés, melyik legyen. A QV felni gumitlan, ugye ? Alfino, a Tiéd milyen, mekkora, gumik vannak ? Asszem inkább azt választanám, ha meg tudunk egyezni Veled.
Larini, képzeld, az egyik újságban a hírdetés eladó kocsik listája : Alfa Romeo 155 2.0 V6 turbo 4WD ! Szerintem ez egy Q4 akar lenni, de a V6 akkor mi ? Esetleg egy GTV motorral szerelt Q4 ? Vagy hülye az aki hirdeti(kereskedo) ?
Előzmény: alfino (959)
alfino Creative Commons License 2000.03.21 0 0 960
Az olasz út engem is érdekel mivel még nem volt szerencsém megfordulni kis autóm szülőföldjén.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!